39- KIRGIN

64.1K 3.3K 1.9K
                                    

"Kuzey bu sefer de beni arıyor." dediğinde kaşlarımı çattım.

"Numaranı nerden buldu bu, açma." dedim balkonda ayağımı balkon demirliklerine yaslayıp biramı içerken.

Ben demeden direkt kapatmıştı zaten, o da benim gibi yapıp yanıma oturmuştu. Elinde ki biradan bir yudum alıp karşıda ki yaşlı kadının astığı donları izliyorduk sessizce.

Fırat'ın burada kalacağı bir yer olmadığı için benim eve gelmiştik. Sanırım Tarık benim evime gelecek kadar salak olmadığımızı düşünüp beni başka yerlerde arıyordu. Attığı mesajlardan da bunu anlamıştım.

"Kader kim?" diye sordu Fırat sessizliği bozarak. Karnım kasılmıştı.

"Bilmiyorum, ama onun yanındayken benim telefonlarımı açmadığına göre ve Samet'de bana endişe ile baktığına göre benim sinirleneceğim türden bir şeydi." dedim umursamazca. Belki şuan aşırı salaklık yapıyordum ama umrumda değildi.

"İşte bu Kuzey, benim tanıdığım Kuzey." dedi birasından büyük bir yudum alıp. Sigaramı yakıp içime çektim. Dün geceden beri uyumamış sabahlamıştık. Tabi ki benim biraz ağlama krizim geldiği içinde uyuyamamış olabilirdik. Dün geceden beri beni bana anlatıyordu. Kendime şaşırmıştım.

Birden kapı kırılırcasına vurulurken korkuyla yerimden sıçradım. Fırat dişlerini sıkmıştı. Balkondan kalktığımda aşağı baktım, onun arabası vardı. Nefesimi dışarı bıraktım öfke ile.

"Kuzey!" diye bağırdı kapının arkasından. Kapıya doğru ilerledim, Fırat peşimden geliyordu. Kapıyı açtığımda beyaz gömlekli, sinirden deliye dönmüş olan Tarık'ı gördüm. Kapı açılır açılmaz gözleri benimle buluştu.

"Benden habersiz nasıl evden çıkarsın Kuzey?" dedi dişlerinin arasından, ardından gözlerini yanımda duran bedene çevirdi.

"Sanane." dediğimde gözleri afallayarak bana döndü. Daha sonra sinirli bir şekilde gülümsedi.

"Nasıl sanane?"

"SANANE." dedim sinirle. Arkada yeni gördüğüm Samet el hareketleri yaparak bana susmamı söylüyordu ama ona aldırış etmedim.

"Kuzey hadi yürü beni dellendirme." dedi bileğime doğru bir hamle yapınca. Bileğimi çektim, gözleri bana döndü.

"Kader kim?" diye sordum ifadesizce. Kaşları çatıldı.

"Lan kimse kim, sanane." dedi inanamayarak. Gerizekalı mıydı bu adam?

"Onunla yatmaya gittin değil mi?" dediğimde halen olayı kavrayamamıştı. Alayla gülümsedim.

"Yanına yaklaşan her kızı öldürmeleri falan uydurma senaryolar değil mi?" dedim hayal kırıklığı ile gülümserken. Onunla yattığını inkar etmiyordu, inkar etmesi için gözünün içine bakıyordum.

"Kuzey bu durum seni ilgilendirmez." dedi şimdi olduğu yerde duruşunu değiştirirken. Kahkaha attım, Fırat'a döndüm ama o gülmüyordu. Yeniden Tarık'a dönüp gülüşümü saniyesinde durdurdum. Bana yabancıymışım gibi bakıyordu. Zaten bu ara herkes bana böyle bakıyordu.

"Siktir git." dediğimde ağzı şokla açıldı. Beklemiyordu. Daha sonra kaşlarını çatıp kafasını eğdi. Birkaç saniye sonra yeniden gözlerimin içine baktı.

"Pişman olursun Kuzey." dedi ifadesizce. Omuz silktim.

"Oldum bile." dediğimde başka şeyi kasteddiğimi anlamıştı. Kaşları yeniden çatıldı.

"Yanında ki herife mi güveniyorsun?" dedi sinirle.

"Diyelim öyle, nolacak napacaksın?" dedi Fırat alay ve sinir dolu karışımı bir sesle. Tarık ona baktı.

"Bak benimle o tarz konuşma doğduğuna pişman ederim seni." dedi Tarık kafasını sinirle yana yatırıp. Damarları çıkmıştı, sinirleniyordu.

"Tarık yeter, git artık." dedim Fırat'ın cevap vermesine izin vermeyerek. Tarık'ın gözleri bana döndüğünde orada bir kırgınlık gördüm. Ne yani ben Fırat'ı koruyorum diye mi kırılıyordu.

"Kuzey, bir daha geri dönemezsin." dedi tehdit eder gibi.

"Dönmek istemiyorum." dediğimde gözlerimin içine baktı birkaç saniye, ardından kafasını salladı sinirle.

Bana dönüp ağzını açtı ama bir şey demeden geri kapattı. Daha sonra sinirle aşağı merdivenlere yöneldi. Yürürken yerleri titretiyordu sanki. Bu kadar kolay pes etmesi beni şaşırmıştı. Onun yerine başka birine sığınmam zoruna gitmişti sanırım. Kendisinin bir kadına gitmesinin benim zoruma gittiği gibi.

Samet son kez yüzüme baktı ve hemen o da fırladı abisinin arkasından. Fırat kapıyı bir hırsla kapattı, dudaklarım büzülmüştü ama daha sonra yumruklarımı sıkıp sakin durmaya çalıştım.

Balkona doğru ilerlediğimizde Tarık'ın arabaya binip hızla uzaklaştığını gördüm, Fırat yanıma gelip elini omzuma koydu. Ona aldırmadan yeniden balkona oturdum ve elime içkimi aldım. Kafama dikerken gözlerimden akan yaşa engel olamamıştım.

"En doğru olanı yaptın." dedi Fırat eski yerine geçerken. Doğru olanı yapmıştım ama yalanlarla boğuşuyordum. Kafam allak bullak olmuştu.

Arkadaşlar merhaba ilk defa böyle bir yazar notu yazıyorum, komutanı yazarken tabi ki bu kadar okunacağını bilmiyordum. Kurguyu oluştururken aklımda sadece bir asker ve komutanın arasında geçen ilişkiyi anlatmak istiyordum. Daha sonra Kuzey karakterini oluşturdum ve normal bir asker olmasın istedim. Deli dolu bir çocuk oldu. Ama Tarık zaten en başından beri böyleydi.

Biliyorum baştan sona okuyanlar diyor ki asker kurgusundan nasıl mafya kurgusuna geçtik diye düşünüyor. Vallaha haklısınız ama  ben daha tanıtımı yazarken bile böyle hayal etmiştim. Daha sonra biraz daha okunma olunca tepki alır mı diye düşündüm ve o zaman Tarık'ı mafya değil de evli yapacaktım. Ama böyle planladığım için böyle yazdım yanlışım varsa, kitabı okurken ben ne okuyorum ulan olduysanız, kitabı okuduğum zamanıma yazık diyorsanız affedin ahdhdh.

Kitapta oldukça büyük fantazilerde smut sahneler var çünkü bu kitaba ve karakterlere bunları yakıştırıyorum. Aşiret ve Reis adlı hikayelerimde belki hiç smut olmaz ya da olacaksa da kıvamında olur ama bu hikaye birazcık o tür bir hikaye.

Bu hikayede daddy fantazisini bellirli bir şekilde yapmayacaktım. Kuzey sadece hissedecekti, ama daha sonra bir bölümde şakadan babacık yazınca bir hoşuma gitti bu yüzden yazmak istedim. Babacık-baba kavramı vardı bir de. Nedense babacık değil de Tarık'a düz bir şekilde baba dedirtmek daha hoşuma gitti.

Ama tabi ki yorumlarınıza hiçbir şey demem, her türlü yoruma açığım. Yorum atmanız bile beni mutlu ediyor. Kitabı okuyan ve yorum yapan okuyucuları çok çok seviyorum. Yb isteyenler bile beni mutlu ediyor.

Belki komutanın finaline az kaldı bilmiyorum, hikayeyi daha da fazla sapıtmadan bitirmek isterim.

sizi seviyorum.

KOMUTAN Where stories live. Discover now