-1-

293K 6K 304
                                    

Örümcek Ağı serisi Dreame platformuna sözleşmeli olarak taşındığı için Wattpad platformundan bölümleri kaldırılsa da bir süreliğine geri yüklendi. Destek olmak için Dreame platformunda sözleşmeli VIP kitap olduğu için ilk 5 bölüm hariç diğer bölümleri coin satın alarak bölüm kilitlerini açıp okuyabilirsiniz. Hikayemizi buraya kadar taşıyan siz değerli okuyucularımdınız.

Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.🖤

İlk hikayem olduğu için muhakkak yanlışlarım olmuştur, buna rağmen bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.

μμμ

Mert Yılmaz

Karanlık...

'Gizemli olmak isteyen kişilerin seçtiği bir yoldur' - demişti birisi. Onu tanımak karanlık bir evde dolaşmak gibiydi. O evi ne kadar tanısan da ışıklar kapanınca düşmemek için duvarlara tutunmak zorunda kalıyordun. Nereye gittiğimin bir önemi yoktu sadece tek isteğim ışıkların bir an önce yanmasıydı. Beklediğim gibi olmamıştı... Tesadüflerin buluşturduğu bir kader olduğunu zannetsem de olayları anlamak için büyümem gerekmişti. Ne o ışıklar gelmişti, ne de ben büyümüştüm.

Melek Ergeç

Karakterinin karanlık olduğunu sanmıştım ama yaptığı işlerin zamanı karanlıktı sadece. Onu tarif etmeye kalksam sözcüklerim hep sönük kalıyordu onun karanlığının yanında. Annemi kaybettiğim zamanın kısalığı yaralarımın üzerini örtmeye yetmemişti. Çünkü her yağmur sonrası o ıslak toprak kokusunda acılarımı tekrar aynı tazelikte hissedebiliyordum. Çocukluğun getirdiği yalnızlık korkusu üzerine sarılacak birini aramıştım. Kırık kalpleri etkilemek kolaydır, bunu bilen birisinin oynadığı korkunç oyun sonrasında karşılaşmıştım onunla. Tesadüf denilen şeyin tamamen kararlarımızın oluşturduğu yol olduğunu çok ama çok sonradan fark etmiştim. Anladığımdaysa güneşin ışıkları pencereden yüzüme vuruyordu... gecikmiştim.

***

Örümcek Ağı |1Where stories live. Discover now