Prológus

436 38 19
                                    

Öt év telt el. Azóta hivatalosan is Uchiha lettem. A Hokage végre megbízik bennünk, aki nem más mint Kakashi. Tekintettel arra, hogy Itachinak csak fél szeme van így nem kap olyan sok küldetést, ami nem is baj, mivel van egy három éves kisfiunk, Sora. De már útban van a kis tesója is.

Hizuru is férjül ment Sasukéhoz. Született nekik egy iker párjuk Sanyi és Juli. Jó nem csak vicceltem. Mina és Liu. Teljesen apjukra ütöttek, kivéve a hajuk színe. Azt Hizurutól örökölték. Mikor még nagyon kicsik voltak, az apjukon és anyjukon, meg Itachin kívül nem vehette őket senki a kezükbe, mert azonnal sírni kezdtek, és ezt volt részem megtapasztalni.

Hitori és Hidan letelepedtek Konohában miután barátnőm teherbe esett. Van egy Sorával egyidős fiuk Yota, és egy kislányuk, aki egy éves Mira.

Fujiko és Sasori volt az első aki összeházasodott közülünk. Mi voltunk azok akik megtervezték a várva várt esküvőt. Nekik is született egy fiuk aki négy éves, de már most érdeklődik a bábok felé, apja legnagyobb örömére.

Akane és Deidara volt a második páros akik összeházasodtak. Nekik született egy kislányuk, és neki is van száj a tenyerén, és ő is szeret robbantgatni. Egyszer majdnem felrobbantotta a házukat is.

Visszatekintve az öt évvel ezelőtti énemre sokat változtam, de mindenki is. Egy sokkal izgalmasabb életet kaptunk, amiről a legvadabb álmainkban sem gondoltunk volna. Családunk lett, és felnőttünk. Nem bántam meg, hogy elhoztak ide. Ha majd egyszer kérdeznek arról a gyerekek, hogy, hogy találkoztunk Itachival, sok mesélni valónk lesz. De még itt van előttünk az élet ami megannyi közös pillanatot rejt.

Ekkor felébredtem. A szobámban voltam. Csak pislogni tudtam. Szóval ez csak egy álom volt, egy nagyon jó álom. Lassan kikeltem az ágyból. És közben azt kívántam, hogy ez az álom egyszer teljesüljön. ( Vicc volt emberek, el ne higgyétek, le ne csapjátok a fejem! De ezt muszáj volt QwQ)

Mi és az Akatsuki (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now