III.

729 50 18
                                    

Itachi egy ajtó előtt állt meg, majd illedelmesen kopogott. Bentről egy "gyere hallatszott". Itachi kinyitotta az ajtót, majd bevezetett bennünket. Egy író asztal mögött ült a narancs hajú, pírszinges Pain. Fagyos tekintettel nézett minket.  
- Szóval mind felébredtetek végre! - kulcsolta össze maga előtt a kezeit. 
- Mint látod! - mondta Fujiko, mire kedvem lett volna ott rögtön elásni magam. A vezetőnek nem nagyon tetszett ez a magatartás. Jól kezdődik...
- Gondolom tudni akarjátok miért hoztalak ide titeket... - kezdett bele, de a drága barátnőim csak nem akartak csendben maradni. 
- De még mennyire! - szólalt mag Akane is. Jaj anyám borogass!
- Na szóval! - köszörülte meg a torkát idegesen Pain. - Az Akatsukinak szüksége van az erőtökre, hogy elhozzuk az igazi békét erre az átkozott világra... 
- A minkre? - értetlenkedett Hitori. A vezetőnek már nagyon kezdett fogyni a türelme. 
- Az erőtökre! Mind különleges képességeket birtokoltok, ami az Akatsuki segítségére lesz... - folytatta, de megint félbe szakították. 
- És az mi? - kérdezte Akane. Hizuruval összenéztünk és szemkontaktussal megbeszéltük, hogy nekünk lőttek. 
- Az akarom elmondani! - üvöltötte le a fejüket Pain, mire csendben maradtak. Egy másodpercre...
- Ne üvöltsé már! - akadt ki Hitori, mire jobbnak láttam befogni a száját. 
- Na szóval! - kezdett bele egy kicsit nyugodtabban. - Mint mondtam mind különleges erőt birtokoltok. Hizuru! - nézett az említett személyre, aki összerezzent. - Birtoklod a Sahringant emellett különleges gyógyító erővel rendelkezel! - Hizuru tágra nyílt szemekkel bámult. - Akane, te irányítani tudod a fa elemet! - Akane csak nagyokat pislogott. Azt se tudja mi az... - Fujiko, képes vagy kristály elemet használni! - Fujiko csak értetlenül nézett. - Hitori, meg tudod idézni az összes idéző állatott ami csak létezik! - Hitori biztos mondott volna valamit, ha nem fogtam volna be a száját. - És végül Takara! - nézett rám. - Hihetetlen érzékelő képességgel rendelkezel. Emellett  vagy egy olyan képességed, hogy fekete árny. Rendkívül nehéz irányítani, de nagyon erős technika - fejezte be. Mindnyájan nagyokat pislogtunk, értetlenül néztünk. Hitori megharapta a kezem, és elrántottam,így szabad utat adva neki a beszédhez. 
- Ez mi az Isten? - ez volt az első reakciója, de meg is értem. Azt se tudja nagyon, hogy hol vagyunk, nem azt, hogy mi a Shinobi idézés.
- Én vagyok Isten! - szólalt mag Pain, mire a három jómadár elröhögte magát. 
- Dick az egoista! 
- Most már fejezzétek be! - kiabálta le őket Pain. Szerintem felforrt az agyvize. - Mint mondtam az Akatsukinak szüksége van az erőtökre, ezért vagy csatlakoztok, vagy megölünk benneteket! 
Általában ez azaz pillanat, mikor egy józan ember fülét-farkát behúzva rögtön igent mond, csak az a baj, hogy mi nem vagyunk normálisak. 
- Faszomat csatlakozunk hozzátok! - akadt ki Hitori. 
- Majd biztos csatlakozunk hozzátok! - szólalt meg Fujiko is. 
- Ja, majd megölnek minket, de félek! - mondta szem forgatva Akane. Pain szerintem forrongott, mert már látszódtak az erek a fején. 
- Hallgassatok már, mert olyan Shinra Tenseit fogtok kapni, hogy hazáig repültök! - szóltam rájuk, mert egy hajszálon múlt, hogy a vezető a falba préseljen bennünket. 
- Az meg mi a szösz? - kérdezte Hitori. - Ne mond már, hogy beijedtél ezek csak idióták! - mutatott, az éppen szikrákat szóró Painre. Jobbnak láttam befogni a száját, ahogy Hizuru is. 
- Végre köszönöm! - dőlt hátra a székében. - Akkor csatlakoztok, vagy meghaltok?
- Csatlakozunk! - vágtuk rá egyszerre Hizuruval. A többiek tiltakozni akartak, csak nem bírtak mivel be volt fogva a szájuk. 
- Rendeben. Később megkapjátok az Akatsukis köpenyt és gyűrűt. Konan, majd körbevezet. Most már mehettek! - küldött el minket. Már lökdöstük ki a többieket az ajtón, akik valamit még nagyon szeretek volna mondani a vezetőnek. - Hiruzu és Takara! - szólt utánunk Pain. - Világosítsátok fel őket az itteni dologról! - mondta, majd a halántékát kezdete masszírozni. Szerintem most megutált bennünket, egy életre. 
- Köcsög! - szólt még egyet Fujiko, mire Painben valami elpattanhatott, mert kinyújtotta a kezét. 
- Shinra Tensei!! - ordította, majd kilökött minket az ajtón. 
- Anyádat, hallod?! - ment volna még egy körért Hitori, csak visszarántottam. 
- Nyughass már le, mert meghalsz! 
- Ti lennétek az új tagok? - állt meg előttünk Konan. 
- Mi lennénk! - válaszolta Hizuru, mielőtt még valami bunkósságot mondtak volna a többiek. 
- Örülök a találkozásnak! Végre lányok is lesznek az Akatsukiban! - ölelt át minket. 
-  Megfulladok! - nyöszörgött Akane. 
- Gyertek körbevezetlek titeket! - engedett el bennünket, majd intett, hogy kövessük.
És ezzel bemutatkoztunk az Akatsuki vezetőjének. 

Mi és az Akatsuki (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now