Înger decăzut

99 14 89
                                    

               

               

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

       

          Ten urmat de tatăl său tocmai intrase în casă. Tot drumul dinspre școală a fost mut, lipsit de gesturi sau gânduri. Realiza că tăcerea nu va dura pentru mult timp, mai ales când tatăl lui se așeză pe scaunul de la masă tânguindu-se. Să afli că băiatul tău tocmai a lovit un bărbat până la pragul hemoragiei craniene nu era cea mai îndrăgită informație.

               — Dacă nu ai nimic de spus atunci eu o să mă retrag. Replică Ten.

              Urcă primele trepte către dormitorul lui încercând să își înghită lacrimile.

             — E vina mamei tale. Îi tragi păcatele

            Următoarea scară era parcă mai dificil de urcat, mai ales când gândul îi fugea la Yeonjun. Ar fi trebuit să se concentreze pe vorbele tatălui său, îl mustra, dar de ce contempla numai asupra acelor ochi pătrunzători, acelor palme fine ce îi mângâiau pieptul și acei obraji trandafirii?

               — O să te muți cu mătușa ta. Vei locui un timp la ferma ei revenind la studiul online. Deși urăsc să aprob asta e clar că ai nevoie de o figură feminină, altfel...

          Glasul i se înmuie, căzând din nou pe gânduri. Următoarea scară îi fu ruptă de sub tălpi. De îndată ce auzi despre mutare cobora furios. Chipul lui Yeonjun ardea în mintea lui, iar fumul îi blura gândirea.

              — Altfel ce? Racni băiatul către bărbatul aflat în pragul unei crize de agonie și tristețe. Cu ce anume mă va ajuta mutarea? Ce e greșit cu mine? Spune!

              — Altfel te pierzi! Mărturisi în lacrimi tatăl. Stand mereu între bărbați am crezut că te vei maturiza, că ve crește și de ce nu că vei fi un băiat normal, dar nu ești. Ai impresia că nu știu ce se întâmplă în camera aia în care petreci ore în șir? Site-urile, articole din reviste pentru adulți. Le pot înțelege ești adolescent. În ciuda faptul că ești obligat să fii un model creștin îți pot înțelege pornirile sexuale pentru că orice băiat de vărsta ta a trecut prin ele și le-a stăpânit, dar tu ai alt fel de porniri!

              Universul i se prăbuși. Brusc pereții s-au topit într-o magmă neagră și densă. Frica și rușinea îi devorau fiecare parte din trup și undeva în adâncul său îl auzea pe Yeonjun râzând. Nu se aștepta ca tatăl său să știe, nu înainte de el. Nici măcar nu știa ce i se întâmplă, de ce nu e atras de "lucruri normale" cum le definește bărbatul din față. Știa doar că trebuie să îi fie rușine și că e vinovat, iar acum știa și tatăl lui.

               —  Mai bine te-ai retrage în camera ta. În seara îți voi supraveghea cele cinci ore de rugăciune și studiu biblic. Îți sugerez să îți pregătești un caiet în cazul în care îți voi cere să notezi ceva.

The FakeWhere stories live. Discover now