Lumina din Seul

106 19 70
                                    

           

Atenție! Următorul capitol conține scene grafice care va pot afecta emoțional!!!!

Atenție! Următorul capitol conține scene grafice care va pot afecta emoțional!!!!

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

     
  

             Liceul se comporta de parcă nimic nu s-ar fi petrecut. Era bizar, felul în care într-o clipită viața îți e ruptă în două, iar în momentul următor piesele distincte sunt lipite înapoi, dar urma încă rămâne. Acea cută verticală e încă observabilă, dar evitată de a fi dusă în discuție de cei prea dezinteresați. Mina o zbughi direct acasă după ce acel filmuleț rulă pe ecran. Nu își putu apăra prietena, nu știind că cineva ar fi putut să aibă filmuleț și cu ea. Nu a făcut nimic greșit și până la urmă nici Seungyeon nu a comis o greșeală, fata își câștiga traiul, la fel ca mulți elevi din liceu.

          Parcurgând holul șters de culoare al liceului Mina le cunoștea secretele. Băiatul ce intra sub pielea profesorilor socotit cuminte, care vindea țigări pe sub mustață, la prețuri mai mici comparativ cu cele din magazin ; eleva din străinătate ce mai infiltra Marijuana în mulțime și o pasa pentru un bacșiș bun. Tocilara clasei care primea bani în schimbul eseelor și a temelor finalizate. Toate acestea erau ițele unui sistem economic ingenios. Seungyeon își folosea trupul și era alegerea ei. Intrând în sala de clasă Mina își trânti capul pe bancă gemând dezamăgitor.

           — Pot lua un loc?

         Ridicând capul de sub claiele de păr șaten o observă pe Kyulkyung. Cele două nu și-au mai vorbit de la petrecere, Mina dispărând din peisaj imediat după ora 12. Bruneta nu așteptă răspunsul Ninei, ci ocupă scaunul de lângă vârându-și ochii în ecranul luminos al mobilului. Cu coada ochiului Mina imortaliză fiecare acțiune a fetei. Trimitea mesaje pe un grup, dar nu surprinse și conținutul lor, doar reacția amuzată a tinerei.

             — Metodele tale de spionaj nu prea funcționează. Dacă vrei să te uiți pe ascuns în telefonul cuiva trebuie să nu pari ca și cum ți-ar ieși un ochi din orbite. Trebuie să fie natural. Crede-mă, sunt expertă la asta.

                Mina își ridică capul de pe bancă ferindu-și părul din orizontul vederii.

              — Vreau doar să știu care era motivul chicotului tău subtil.

             Oftând prelung Kyulkyung lipi ecranul telefonului de bancă pentru a nu mai lumina de fiecare dată când primește o notificare.

                — Vorbeam cu grupul de tenis. Maine exact, râdeam pe seama lui Seungyeon.

                  Mina pufni dezamăgitor . Proptindu-și capul pe bancă fata reveni la somnul ei de după-amiază. Razele soarelui îmbăiau o sală de clasă plină și în același timp goală. Prezenți fizic și călători psihici. Adolescenții priveau o multitudine de puncte pe o tablă nerealizand cine e de fapt mulțimea de puncte neânsemnată. Yeonjun își mușca pielița unghiilor până în punctul în care sângele i se întări sub unghie. Ten tasta mesaje râzând pe sub mustață. Kyulkyung se amuza pe seama mărimii sânilor lui Seungyeon, iar Mina își afunda grijile într-un somn plăpând încălzit de soare. Patru adolescenți. Patru vieți diferite. Patru identități false. Toate acestea sub atenta supraveghere a unei păduri și a unei metropole undeva în depărtarea orizontului.

The FakeWo Geschichten leben. Entdecke jetzt