Epilog

1.7K 109 51
                                    

,,Jau!" zaskučím a Levi se škodolibě zasměje.
,,Nesměj se, beztak je to tvoje chyba," probodnu ho pohledem a on mne dlouze políbí.

,,Ty to považuješ za chybu, zlato?" optám se provokativně a zmáčknu mu bolavý zadek.

,,Jistě že ne," uznám celý rudý.

Včerejší večer byl nádherný. Vlastně jsme celou sobotu strávili objímáním a líbáním, taková krásná idylka, bylo to úžasné. A když nastal večer, chtěl jsem se jít vysprchovat a Levi se zeptal, jestli může jít se mnou...

Nikdy nezapomenu, jak jsem celý zrudnul, když se přede mnou svlékl. Zíral jsem na jeho tělo a odolával nutkání přiskočit k němu a hladit ho všude možně, jeho bledá kůže se napínala na vyrýsované postavě, samý sval, a to, co měl mezi nohama... na to jsem se koukal nejdéle, dokud si Levi neodkašlal a nedonutil mne tak, celého rudého, svůj pohled zvednout a podívat se do jeho očí, ve kterých to hrálo pobavením, ale také neskutečnou vášní.
,,Teď ty, zlato," zašeptal a já ze sebe, za doprovodu jeho hladového pohledu sundal všechno oblečení, nakonec i boxerky, pod kterými už se mi, z pohledu na jeho tělo, rýsoval pěkný stan. Když jsem se ale vyděšeně otočil na svého přítele, nebyl na tom o moc jinak.

Než jsem se nadál, byl nalepený na mém těle, obličej kousek od toho mého.
,,Někdo tu na mne krásně reaguje," broukl a dlouze mne políbil, štíhlé dlouhé prsty obmotal kolem mé erekce a tím mne donutil dlouze zavzdychat jeho jméno.
,,Ale ty na tom nejsi jinak, Levi," řekl jsem a tak nějak zvláštně vyslovil jeho jméno, až jsem cítil, že jeho kamarád, jehož jsem už také držel, ztvrdl ještě víc.
,,Lásko..." zašeptal a přitiskl se mi na rty, rukou opět přejel po mém stožáru a myšlenky na sprchu se volně vytratily někam do neznáma.

On si mne vyhoupl do náruče a já mu obmotal ruce kolem krku, jeho rty se samozřejmě ani jednou na delší dobu neoddělily od těch mých. Opatrně mne přenesl na svou postel a jemně na ní položil, jako tu nejkřehčí porcelánovou panenku, jako princeznu. Poté poodstoupil o kousek dál a zatvářil se nanejvýš spokojeně. Netuším, co přesně se mu na pohledu na mne v jeho posteli, tváře rudé a klacek postavený, líbilo, ale vypadal v tu chvíli tak šťastně, že jsem se musel usmát i já. Opět si vlezl nade mne a dlouze mě políbil, poté se ale zamračil.

,,Jsi si jistý, že to chceš?" zeptal se opatrně, jako by se bál záporné odpovědi.
,,Protože pokud řekneš ano, nevím, jestli se dokážu uhlídat," oznámil mi a já se zazubil.
,,Jsem. Ani nevíš, jak dlouho už jsem si tím jistý," zašeptal jsem a on mne opět políbil. Jeho ruce zatím bloudily všude po mém těle, hladily ho a laskaly, jako by to byl ten nejcennější poklad. Poté se jeho rty oddělily od mých a přesunuly se na můj krk, který opečovávaly s neskutečnou láskou, chvílemi ho jemně líbal, chvílemi mi na něm zase dělal flíčky, jež jsem věděl, že budou dalšího dne krásně hrát všemi barvami a ukazovat tak, že už někomu patřím. Že patřím Levimu...

Poté si udělal mokrou cestičku až k mým, už dávno tvrdým bradavkám a provokativně je olízl, čímž mne donutil zavzdychat. Všechny ty pocity byly úplně nové, ale přesto jsem si je okamžitě zamiloval. Mlaskavými mokrými polibky, místy střídanými s cucfleky se přesunul až k mému podbřišku, kde mne zuby chytil za jemné chloupky, podíval se mi do očí a lehce zatáhl. Ten pohled byl tak neskutečně sexy, až jsem měl chvilku pocit, že vyvrcholím už jen z toho.

,,To mi ne- ah- neříkej, že tohle děláš poprvé," Procedil jsem mezi zuby a Levi se krásně zasmál.
,,Dělám. Nahoře jsem ještě nebyl," řekl a jeho hlas zesmutněl, proto jsem si ho přitáhl opět nahoru a dlouze ho políbil, abych jeho myšlenky dostal pryč od všech těch hrůz, které zažil. A zřejmě to i pomohlo, jelikož se uvolněně usmál.

Chápeš?✔️Où les histoires vivent. Découvrez maintenant