~ALINTI 2~

1.3K 50 5
                                    

Öncelikle herkese merhaba. Yine bölümle gelemediğim için alıntı ile geldim.

Umarım beğenirsiniz. Keyifli okumalar...


Merdivenlerden indiğimde ne yapacağımı bilemeyerek etrafıma bakındım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Merdivenlerden indiğimde ne yapacağımı bilemeyerek etrafıma bakındım. Koltukların ortasındaki sehpada Çınar'ın arabasının anahtarlarını gördüğümde gülümsedim. Anahtarları alıp dış kapının önüne geldi. Dışarıda adamlar vardı. Hızlıca arabaya binip gitmem gerekiyordu. Çınar'ın sesi yakınlaştığında kapıyı açıp hızlıca dışarı çıktım. Arabanın kilidini açıp arabaya doğru koşmaya başladım. Adamlar şaşkınlıkla bana bakıyordu. Biri durumu fark edip koşmaya başlayınca diğerleri de koşmaya başladı. Hızla arabaya binip kapılarını kilitledim ve arabayı çalıştırdım. O sırada adamlardan biri arabaya yetişmiş kapıyı açmaya çalışıyordu. Çalıştırdığım arabayı sürmeye başladım. Aynadan baktığımda adamın yere düştüğünü gördüm. Umursamayıp sürmeye devam ettim.

Arkamdan silah sesleri gelmeye başlayınca tekrardan arkama baktım. Araba sarıldığında tekerleri vurduğunu anladım. Arabanın kontrolü bozulmuştu ve araba kullanmayı çok iyi bilmediğimden stres olmuştum. Araba inmiş tekerleklerle daha fazla gitmeyince frene basıp arabayı durdurdum. Arabadan indim ve koşmaya başladım. Arkamdan adamlar da benimle birlikte koşuyordu.

"DUR!" Adamların bağırışlarını umursamadan koşmaya devam ettim. Aldığım nefes artık bana yetmiyordu. Ayrıca uzun zamandır hep hareketsiz kaldığından kaslarım bana isyan ediyordu.

"DUR YOKSA VURACAĞIM!" Yine umursamadım. Beni durdurmak için yalan söylediklerini biliyordum. Benle ne işleri olduğunu bilmesem de onlara sağlam lazımdım. Büyük bir kahkaha atarak koşmaya devam ettim.

Yeni bölümde görüşmek üzere kendinize iyi bakın...

DİLEMWhere stories live. Discover now