Buz Kral

1.5K 75 10
                                    

Yeni bir kitaba başladım ve desteklerinize ihtiyacım var. Kitaba bakarsanız çok mutlu olurum.

Tanıtımını şimdi burada paylaşacağım.


Adamın etrafında etten duvar örülmüştü. Adam çevresine bakıp bakışlarını yere çevirdi ve yavaş adımlarla yürümeye devam etti. Alışmıştı bu görüntüye. Uzun zamandır böyleydi ve böyle devam edecekti. O olaydan sonra hep etrafını çevreleyen koruma ordusu ile geziyordu.

Genç kız şaşkınlıkla büyük kalabalığa baktı.  Parmak uçlarında yükselip merakla neler olduğuna bakmaya çalıştı. Kalabalığı yararak geçen daire olmuş bir sürü adam ritmik adımlarla yürüyordu. Adamların bakışları sert, bedenleri de oldukça yapılıydı. Genç kız içinde büyüyen merak duygusuyla dikkatli bir şekilde bakmaya başladı bu kalabalığa. Tek gördüğü ise beyaza dönük saçlardı. Daha fazlasını görmek için yükselerek bakmaya çalışsa da bu çabası sonuçsuz kaldı. Birisine sorarım umuduyla etrafına bakındı. Hemen yanına kendisinden uzun bir adamı gördüğünde yutkundu. Eliyle hafifçe adamı dürttü. Adam kendisine bakınca konuşmaya başladı.

"Orada kim var?" Adam, genç kıza garip bir ifadeyle baktı. Genç kızın dalga geçtiğini düşünse de sorusunu cevapladı.

"Buz Kral."

Genç kız duyduğu isimle gözlerini kırpıştırdı. İlk defa duymuştu bu ismi.

"Gerçek adı ne?" Yanındaki adama soruyu sorarak dönse de adam yerinde değildi. Sorusunun cevabını alamayan genç kız dudaklarını büzüp etrafına bakındı. Herkesin sanki normal bir şey görüyorlarmış gibi yürüyüp geçiyordu. Genç kız onlara hayret ederek tekrar adamlara baktı.

Meraklı gözleri kısılmış dikkatli bir şekilde baktı. Ancak kesinlikle beyaza dönük saçlar dışında hiçbir şey göremiyordu. Buz Kral dedikleri kişinin o saçlara sahip kişi olduğunu düşündü. Merak ediyordu kimdi bu Buz Kral. Çevresine baktığında kimseden cevap alamayacağının farkına varmıştı. Hayal kırıklığı ile arkasını dönüp yürümeye başladı.

Genç kız farkında olmadan fısıldamıştı.

"Buz Kral."

Genç adam aynadaki yüzüne baktı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Genç adam aynadaki yüzüne baktı. Beyaza dönük saçları ve grimsi gözleri vardı.

Genç kadın, adamın aynadaki yüzüne baktı. Onun gördüğü ise Buz Kral'dı. Öyle tanımıştı adamı, öyle biliyordu.

Sessizce fısıldadı genç kadın.

"Buz Kral."

Umarım beğenirsiniz.

DİLEMWhere stories live. Discover now