33.

597 38 14
                                    

Vyšel z pokoje, ale nešel na hodinu. Harry to tomu grázlovi nenechá jen tak projít...

--

Po chvíli hledání ho Harry zahlédl jak u hřiště nabaluje nějakou holku. To ho naštvalo snad ještě víc a rozešel se k němu rychlou chůzí.

"Hej! Dylane!" zařval Harry když byl trochu blíž.

"Mám práci brejloune. Neruš" řekl a začal se zase věnovat holce.

Harry vytáhl hůlku a udělal díru do zdi za ním. Dylan se lekl a prudce se na Harryho otočil. "Fajn, hele kočko, najdu si tě, ano?" řekl a mrkl na ni. Ona přikývla a byla pryč. "Co si myslíš že děláš?"

Harry přišel až úplně k němu, chytil ho pod krkem a vytáhl do vzduchu. Hůlku mu zabodl do krku a začal. "Ještě jednou, ublížís Dracovi, a garantuju ti, že to nepřežiješ!" řekl Harry naštvaně. Pak Dylana pustil a byl na odchodu.

"Nejradši bych tu malou kurvu ošukal před celou školou!" zařval zpátky Dylan.

Tohle už bylo na Harryho moc. Otočil se zpátky a poslal na Dylana kouzlo, to Dylan pohotově odrazil. "Tohle jsi posral" řekl Harry a poslal na něj další kouzlo.

Tomu se Dylan vyhl. Házeli po sobě kouzla, ale úplně zbytečně. Na tohle byli oba moc dobří. Harrymu se podařilo Dylanovu hůlku odhodit. Rychle toho využil a celého ho zvedl do vzdochu a prudce s ním praštil o zem. Dylan začal kašlat a Harry k němu přiběhl. Začal do něj kopat a pak ho dalším kouzlem začal dusit.

Už bylo skoro po něm, ale v tom přiběhla nějaká poplašená slepice a začala křičet "AAAAA POMOC!!! ON HO ZABIJE!!"

Harry okamžitě přestal, když v dálce zahlédl Snapea. Nechal Dylana ležet a dal se na útěk. Ještě stihl vyfakovat tu malou čubku a běžel pryč.

Doběhl do pokoje k Dracovi. Draco klidně ležel a pravidelně oddychoval. Harry se nad tím pohledem usmál a přiblížil se. Dal mu pusu na čelo a pohaldil ho. "Miluju tě" zašeptal a lehl si vedle něj.

měl by Harry dokončit co začal? a nebo to Dylanovi zatím stačilo?

chtěli by jste aby byl další díl Drarry nebo Panmione?

krásný zbytek dne <33

We were too young | drrary | cz  Where stories live. Discover now