22.

801 56 3
                                    

Došel na pokoj, nastavil budík na 9 večer, aby se stihl připravit a usnul.

--

Budík zazvonil a Harry ho liným pohybem zastavil. Zvedl se do sedu a trochu se rozkoukal. Nemyslel si že bude opravdu spát tak dlouho. Vstal a namířil si to přímo do koupelny. Obličej si oplachl vodou, vytáhl kartáček a pastu a vyčistil si zuby. Potom rukama tak nějak upravil vlasy a přesunul se ke skříni. Vytáhl z ní obyčejnou bílou košili a černé kalhoty, oblekl se a nazul si boty. A byl připraven. 9:45. Akorát na čas.

Došel do komnaty a Draco už tam seděl na gauči, který si nejspíš nechal přivolat. Jak si mohl Harry všimnout, objevily se tam i okna.

"Ahoj" usmál se Harry.

"No ahoj" odpověděl Draco a rozběhl se k němu. Padl mu kolem krku a chvíli se objimali. "Co se dneska stalo?" řekl Draco a při tom se od Harryho pomalu odtáhl. Ale ne moc daleko.

"Sedneme si?" Navrhl Harry.

"Samozřejmě" souhlasil Draco.

Posadili se na gauč tak, že Harry opět ležel v Dracově klíně a Draco mu proplétal prsty do vlasů. "Povídej" pobídl Harryho Draco.

"Je to Ron. Od té doby co je Mia s Pansy se se mnou ani s ní nebaví. Byl to můj kamarád chápeš? Už od úplnýho začátku, a já ho teď ztratím? V podstatě po mně chce abych si vybral mezi ním a Miou. Copak můžu? Vždyť to nejde. Oba je tak moc miluju..."

"Harry. Je to Weasley, bude v pohodě. Pokud mu na tobě záleží alespoň z poloviny tak jako tobě na něm, usmíříte se. Nikoho nemůžeš změnit. Buď lidi miluješ takové jací jsou, nebo je nemiluješ. A on je takovy Harry"

Harry nevěděl co na to Dracovi má říct, byl mu tak vděčný. Jen se zvedl a dlouze ho políbil. Sedl si na něj obkročmo a ruce položil na jeho tváře. Draco přesunul jeho ruce na Harryho zadek...

Hm, co se stane dál? Že by jejich poprvé? A chtěla bych se zeptat, co říkáte tomu že bych ještě bokem vydávala Larry FF? Upřímně kolik z vás by ji četlo? Baví mě psát obě, tak bych se o ní s vámi chtěla podělit...

krásný zbytek dne <3

We were too young | drrary | cz  Kde žijí příběhy. Začni objevovat