19.

852 61 11
                                    

Draco se bál jak bude reagovat okolí. Harry byl ale připraven na to ho podržet a chránit ho ze všech sil. Nikdy ho nechtěl ztratit. To ale ještě nevěděl jaké překážky je čekají...

--

Harry seděl u snídaně a celou dobu se culil. "Ale copak? Stalo se včera něco?" vyzvídala Mia.

"Ne. Nebo jako jak se to vezme. Líbali jsme se, ale nic víc." usmál se snad ještě víc Harry. Potom zvedl pohled k Dracovi. Taky se piplal v jídle a usmíval se. Najednou taky zvedl pohled a koukali si do očí. Oba měli tak hroznou chuť se zvednout a jít toho druhého políbit. Draco se najednou s kyvnutim zvedl a odcházel z místnosti. Harry se chvíli rozkoukával a pak se zvedl a zamířil za ním. Zahlédl v zatáčce Dracovi záda a vydal se za ním. Došli až ke komnate nejvyšší potřeby. Zmizel ve vnitř a Harry rychle za ním. Hned jak  se tam oba objevili, Harry po něm skočil a začali se líbat.

"Já vím že jsem říkal že by jsme měli počkat, ale jsem hrozně nadřazenej" přiznal se Draco.

"Tak spolu nemusíme spát" usmál se Harry a přirazil Draca ke zdi. Jeho polibky Harry na chvíli přesunul na krk, ale cucfleky nedělal. To zatím není dobrej nápad. Sjel tak nízko že  si klekl na kolena. Rozepl  mu kalhoty a stáhl je i s boxerkama až na zem. Prvně  mu olízljen špičku jeho postaveného přirození. Draco jemně zavzdychal a zapletl svoje prsty do Harryho vlasů. Potom  ho vzal Harry celého do pusy a začal zprvu pomalu pohybovat hlavou.

Po chvíli "týrání" už to Draco nevydržel a řekl "Dělej Harry, prosím!" Snažil se to říct, mezi tím potichu vzdychal. Harry se usmál a začal pohybovat co nejrychleji mohl. Draco začal vzdychat značně hlasitěji a rychleji. Když se Harrymu udělal do pusy, všechno spolikal. Zvedl se, zadíval se mu do očí a utřel si pusu, kdyby tam náhodou něco zbylo. Draco se na Harryho udýchaně usmál a políbil ho. Pak si Draco rychle natáhl kalhoty.

"Měli by jsme jít" řekl Draco a když procházel kolem Harryho zašeptal mu do ucha "děkuju". Potom zmizel

Chtěla jsem se zeptat jestli upřednostňujete delší kapitoly, ale vycházely by po delší době, nebo kratší, které by pravděpodobně vycházely častěji. děkuju předem za odpovědi

krásný zbytek dne <33

We were too young | drrary | cz  Where stories live. Discover now