18.

891 60 5
                                    

Draco ruku ale zastavil a od Harryho se odtáhl se. 

"Děje se něco?" divil se Harry.

"Ne já jen. Myslím že by jsme se prvně měli poznat a tak, víš jak to myslím."

"Jo dobře. Není problém" souhlasil Harry.

--

Harry ležel na nohou Draca, který seděl na zemi a opíral se o ruce. Pozorovali všechno kolem a povídali si, smáli se a bavili se. Harry si hrál s Dracovou kravatou.

"Představil sis vůbec někdy, že zrovna mi dva tady budeme takhle sedět? Povídat si o životě a smát se?" napadlo najednou Harryho

"Nikdy" zasmál se Draco. "Vlastně jsem si sám sebe nikdy nedokázal představit s klukem.." řekl potichu a podstatně smutněji Draco. 

"Je to problém?" zajímal se Harry. Nevěděl proč to Dracovi tak vadí. Lidé jsou poslední dobou ohleduplní k lgbt+ komunitě.

"Ne. Není problém to že jsem gay. Problém je můj otec. Víš, jestli se tohle někdy dozví, a jakože dozví, protože tě nechci využívat, ze začátku bych uvítal kdyby to věděly jen holky, potom bych s tím šel rád ven. On mě zabije Harry. A to doslova. Jemu to nebude dělat problém. Život je někdy prostě život "

" Život je jako hra Draco. Dokud hraješ, neprohraješ. Nemusíš mu to říkat, ano pravděpodobně se to dozví, ale máš mě, a já mu nedovolím aby ti ublížil, dobře? "

Draco se usmál a natáhl se k Harrymu pro menší pusu."Obejmi mě" vyšlo najednou z Harryho. Draco se uchechtl a Harryho objal. Harry nasál tu dokonalou vůni. Pane bože mohl by ho objímat hodiny. Draco se celou dobu usmíval. Miloval být v Harryho náruči. Už nikdy ho nechtěl pustit, ale musel. Odtáhl se a Harry se zadíval Dracovi do očí. Chytl jeho tváře a řekl "Teď me poslouchej. Jestli najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede. To jsem někde slyšel, tak se toho budeme držet, ano?"

Draco se usmál a Harryho políbil. Potom se zvedl, pomohl nahoru i Harrymu a pošeptal mu do ucha "Děkuju" vzal ho za ruku a šli spolu do hradu. Nikdo už tam nebyl vzhůru. Jen někde pravděpodobně pobíhal školník s kočkou. Došli až na místo, kde každý musel jinam. Draco Harryho ještě dlouze políbil a se slovy "Zatím" zmizel ve tmě. "Zatím" zopakoval potichu a Harry a vydal se svým směrem.

Když oba došli na pokoje, lehli na postel a přemýšleli nad tím druhým. Byli jako zamilované teenagerky. Ale byl to krásný pocit a oba to věděli. Draco se bál jak bude reagovat okolí. Harry byl ale připraven na to ho podržet a chránit ho ze všech sil. Nikdy ho nechtěl ztratit. To ale ještě nevěděl jaké překážky je čekají...

ahooj, omlouvam se za chyby a doufám že se kapitola líbila

krásný zbytek dne <3

We were too young | drrary | cz  Where stories live. Discover now