23.

872 55 9
                                    

Harry nevěděl co na to Dracovi má říct, byl mu tak vděčný. Jen se zvedl a dlouze ho políbil. Sedl si na něj obkročmo a ruce položil na jeho tváře. Draco přesunul jeho ruce na Harryho zadek...

--

Po chvili něžného líbání je Harry položil tak, aby on ležel na Dracovi.

"Harry?" odtáhl se najednou Draco.

"Hm?" odpověděl Harry. Byl zklamaný když Draco promluvil. Samozřejmě chtěl počkat až bude Draco připravený , ale vždyť už spal s tím hlupákem, tak co je?

"Víš já tě nechci rušit v tvé práci, ale nechceš si sem nechat dát postel? Na tom gauči se blbě leží."

Harry se zasmál a slušně poprosil komnatu o manželskou postel. Když se objevila, Harry se zvedl a vyhoupl si Draca do náruče. Přešli až k posteli, kde Harry Draca posadil. Klekl si k němu mezi jeho nohy a začal ho líbat. Přitom na nej pomalu tlačil a tím je dostal do stejné polohy, jako byli na gauči.

Harry začal Dracovi knoflík po knoflíků rozpínat košili a přitom začal Draca líbat na krk. Chtěl mu tam udělat pár znamének na znamení, že je jen jeho. Ale bál se co by se stalo. "Že ti mužů udělat jeden cucflek.." usmál se a udělal psí očka Harry.

"Jeden" usmál se Draco a nechal se unášet tím úžasným pocitem, který mu Harry dopřával.

Když byl Harry s cucflekem spokojený a měl rozeplou celou košili, sundal ji a zahodil někam do pryč. Svými polibky se sunul níž a níž. Chviku se zastavil na jedné bradavce a pak pokračoval až k lemu kalhot. Draco ho potom vytáhl zpátky nahoru, aby i on mu mohl stáhnout košili. Za chvíli byla pryč i Harryho košile a Harry začal Draca znovu líbat. Mezitím rozepl Dracovi kalhoty a stáhl je až k chodidlum. Potom se Harry zvedl, sundal si kalhoty i boxerky, vrátil se k Dracovi a udělal to samé.

Opět se přiblížil k Dracově puse a věnoval mu krátký polibek a přesunul ústa k jeho uchu. "Připravený?" a jemně skoul ušní lalůček. Draco začal těžce dýchat a jen zakýval hlavou. Harry se tedy zvedl a došel k jeho kalhotum, z kterých následně vytáhl kondom. Rozdělal ho a vrátil se zpátky. Chtěl si ho nasadit ale zastavila ho Dracova ruka "Já to udělám" usmál se a vytrhl Harrymu kondom z ruky. Když ho Harrymu schválně hrozně pomalu nasazoval, tentokrát začal těžce dýchat Harry. Potom se Draco zpátky položil a Harry se přiblížil obličejem k tomu jeho. Strčil Dracovi do pusy tři prsty a nechal ho je pořádně ocucat. Potom zvedl Dracovi nohy na jeho ramena a jeden prst do něj opatrně zasunul. Draco vypadal v pohodě a tak Harry přidal druhý a třetí. Začal Draca roztahovat a Draco začal vydávat jemné vzdechy.

Harry usoudil že je Draco plně připraven a tak prsty vytáhl a místo nich do Draca zasunul svoji erekci. Zasouval pomalu a sledoval u toho Dracuv obličej. Když byl v Dracovi celý, počkal až si Draco zvykne a začal se pohybovat...

ahooj, tak co říkáte? je to konečně tady! vyspali se spolu ;)) omlouvam se za chyby, píšu to hrozně na rychlo, ale měla jsem takovou tu psací náladu, víte co myslím

krásný zbytek dne všem <33

We were too young | drrary | cz  Where stories live. Discover now