2.

1.1K 73 3
                                    

Obloha byla zalita krví a temnotou. Harry pořád seděl u stromu, přemýšlel a pozoroval tu krásu. Propásl oběd a teď už mešká i večeři. Nikdo ho zřejmě ani nehledá...nebo teda, tohle si Harry myslí.

--

Draco se procházel po chodbách Bradavic, po boku měl naštvanou Pansy a přemýšlel, co se dnes vlastně stalo. Co to do Pottera vjelo? A kam vůbec zmizel? Přemýšlel a do toho si Pansy pořád něco mumlala. Ve smyslu jakej je Potter kokot a co si o sobě mylsí. Draca to moc nezajímalo, tak ji nevnímal. Nevěděl totiž co se to s ním děje. Když Potter dnes začal na Pansy křičet, jediné co Draco chtěl udělat, bylo jít za ním a zeptat se ho co se děje.. "Hele Pansy, jdeme pozdě na večeři, takže přestaň nadávat a jdi napřed, za chvíli jsem tam"

"Kam zase jdeš? Nebo víš co? Radši mi to ani neříkej. Jdeš ojet nějakou čubku ze školy? Jo?" zastavila se Pansy a vyjela na Draca.

"Uklidni se pro boha! Žádnou čubku ojet nejdu! Takže klid... musím jen něco zařídit" odpověděl na to už lehce podrážděný Draco, I když věděl že má Pansy tak trochu pravdu. Draco měl poslední dobou Pansy plný zuby. Věděl že ho Pansy tajně miluje, ale byl si na milion procent jistý že on ji ne. Nejspíš to bylo tím, že nebyla ale vůbec jeho typ. Nebo možná tím že to byla holka?

"Tak už jdi ne? Já už taky jdu. Doufám že alespoň tu večeři stihneš" řekla už klidnější Pansy odcházející chodbou do jídelny.

Draco si jen oddechl a mířil do knihovny, kde měl schůzku. Měl se tam potkat s jedním bradavidským studentem, jmenuje se Dylan. Je z Mrzimoru. S Dracem se takhle scházejí už asi dva týdny. Nejsou kamarádi, nejsou nic. Jsou jen dva nahodni lidé co se srazili na chodbě.

Draco došel do knihovny a namířil si to rovnou na obvyklé místo. Jako vždy Dylan už tam seděl na stole a zrovna zkoumal jeho ruce. Draco k němu potichu došel aby si ho Dylan nevšiml, ruce mu chytil do svých, poměrně menších rukou a začal ho dravě líbat. "Trochu jsem se lekl kocoure" řekl vysoký, svalnatý a hnědovlasý Mrzimor, posouvajíc jeho ruku k poklopu, proti němu drobnějšího Zmijozela.
Po prvním Dylanově dotyku Dracova penisu, vypustil Draco malý, tichý vzdech. Dylan se pousmál, ohl Draca o stůl, stáhl svoje i jeho kalhoty i s boxerkami a na doraz do Draca přirazil. Dohoda byla jasná. Sex, sex a jen sex. Nic víc nic míň. Draco tlumeně vykřikl pod návalem bolesti a slasti zároveň...

Dveře do pokoje se otevřely zrovna když se Goyle chystal spát. "Kde jsi zase byl? Zháněla tě tu ta bláznivá kráva" řekl Goyle ulehající do postele.

"Do toho ti nic není, a jí taky ne. Nevím jak se jí mám zbavit" odpověděl Draco s trochou zoufalosti v hlase. Goyle jen pokrčil rameny na znamení toho, že taky netuší. Draco se rozešel ke koupelnám, chtěl si dnes dát vařící vanu plnou bublinek. Jedním mávnutím hůlky už ji měl připravenou. Shodil ze sebe všechno oblečení a ponořil se do vody. Zavřel oči a první na co pomyslel bylo kde je Potter..

Ve vaně Draco v klidu nevydržel ani 10 minut. Zvedl se, oblékl se do úboru na spaní, ale boty a plášť si nechal. Potichu šel uklidit košili a kalhoty, které měl dnes na sobě a vydal se hledat Pottera. Samozřejmě že ho napadlo že už je dávno v postely. Nebyl. Nebo tedy Draco to nějak cítil. Když vykoukl z okna, viděl Hermionu s Wisleym jak chodí po dvoře a rozhlíží se. Zřejmě nebude sám kdo ho hledá.

Draca po 15 minutách marného bloudění po hradu napadlo, že by mohl být někde venku. Sice nevím který hlupák by chodil pryč z hradu, ale tak byl to Potter. Vyšel ven a s rukami založenými na prsou, kterými si přidržel plášť, aby na něj nefoukalo, protože venku začínala být zima, se opřel o dveře potom co zahlédl Pottera opírajícího se o strom. "Hej Pottere" zakřičel na něj Draco.

Harry rychlostí blesku otočil svoji hlavu na osobu, které viděl jen obrys. Normálně by asi nepoznal kdo to je, ale ten hlas. Potřeboval předstírat nezájem tak po chvíli otočil hlavu zase zpátky a dělal že mu je Draco úplně u prdele.

We were too young | drrary | cz  Where stories live. Discover now