24.

829 52 4
                                    

Harry usoudil že je Draco plně připraven a tak prsty vytáhl a místo nich do Draca zasunul svoji erekci. Zasouval pomalu a sledoval u toho Dracuv obličej. Když byl v Dracovi celý, počkal až si Draco zvykne a začal se pohybovat...

--

Padli vedle sebe na postel úplně vyčerpaní a hlavně spokojení. Draco si lehl na Harryho hruď a Harry dal ruku kolem něj. "Moc pěkné představení Pottere" usmál se Draco a vlepil malou pusu Harryho bradavce.

"Jojo, taky si nebyl špatnej" ušklíbl se Harry.

"Jo nebyl špatnej jo, nebyl špatnej?" Zasmál se Draco a při tom se zvedl, posadil se na Harryho obkročmo a začal ho lechtat.

"Nenenene--DracOO" křičel a smál se Harry.  "Byl si úžasnej už toho nech!!"

Oba se smáli a Draco dal Harrymu pusu na čelo "Já vím že jsem byl"

"Všiml by si někdo kdyby jsme spali dneska tady?" napadlo najednou Harryho.

"Ne když ráno vstaneme dřív a dostneme se do pokojů aby nás nikdo neviděl" uculil se Draco.

"Jo to zvládnu" usmál se Harry a vášnivě Draca políbil. Potom se překulil nad něj a ještě pro jednou si zopakovali to jejich oblíbené představení...

"Šup stavej Růženko" drkl Harry do Draca.

"Mmmmm" zamručel Draco a protáhl si ruce.

"Mm jsi po ránu ještě krásnější" řekl Harry oblíkajíc si kalhoty a dávajíc Dracovu pusu.

"Je mi to jasný" usmál se pořád se zavřenýma očima Draco. Po chvíli je konečně otevřel a zvedl se.

Po chvíli hledání oba našli svoje oblečení a naházeli ho na sebe. Došli společně ke dveřím, kde si dali ještě krásně protáhlý polibek. Usmáli se, otevřeli dveře a každý se vydal jiným směrem do svých koleji.

Draco uz byl nahoře a snažil se co nejvíc potichu otevřít dveře, když v tom mu někdo zaťukal na rameno. Byla to Pansy, ještě v pyžamu. "Kde jsi byl?"

"Co tady děláš?" lekl se Draco.

"Byla jsem na záchodě, co jinýho, ale co tady děláš ty? Máš být v posteli, v pyžamu" založila Pansy ruce na prsou a opřela se o zeď.

"Ehm, já jsem.. no.." nevěděl co říct Draco. Přemýšlel nad tím jestli má Pansy říct pravdu. Věděla sice že s Harrym byl na rande, jestli se tak tomu dá říkat, ale co určitě nevěděla je, že jsou takhle daleko. Byla by na něj naštvaná? Co když ona a Mia spolu ještě nepsali, a ona bude naštvaná protože byl Draco první. Běhaly nesmyslné myšlenky Dracovi v hlavě. Tak co má sakra teď dělat?

tak, má Draco říct Pansy pravdu, nebo si vymyslet výmluvu? omluvám se za chyby.

krásný zbytek dne <3

We were too young | drrary | cz  حيث تعيش القصص. اكتشف الآن