13.

861 59 17
                                    

"Je to jasný. Něco za něco Draco. Řekni mi názor na Harryho boty a dozvíš co si on mysli o tvých."

--

"Bojím se že ho miluju" vyšlo tiše z úst mladého čaroděje.

"Já to chápu a je to úplně v pořádku" snažila se ho uklidnit dívka.

"Co je na tom v pořádku? On mě nikdy nebude milovat chápeš to!!! Nikdy.." rozčilil se hoch.

"A co když bude?" Chtěla mu to říct, chtěla mu říct že skoro jistě ví že k němu druhý hoch něco také cítí.

"Nebude.... on má jiný vkus. Podívej se na mě. Jsem zoufale škaredý, jsem dokonce nechutný! Podívej se na mě a na něj. Jeho by chtěly všechny holky tady a mě? Kdo by chtěl mě?"

"On! Co když tě chce on sakra!! Přestaň se schazovat jak nějaká malá děvka a seber se! Seber se a jdi za ním. Řekni mu co k němu cítíš! Nebo se ho alespoň zeptej co cítí on k tobě! Hlavně něco dělej! Jsi do prdele Harry Potter TAK NĚCO DĚLEJ!"

-

"Fajn Pansy. Zkus se zeptat co by Potter řekl na to že k němu cítím něco víc." rozhodl se Draco pro první krok.

"Fajn, ale. Co bys udělal ty, kdyby ti Potter řekl že k tobě cítí něco víc"

"Zkusil bych to s ním. Bože je to Harry Potter." uculil se Draco.

-

Dívky měly domluvenou schůzku. Pozdě večer, venku u jezera. Mia už se nemohla dočkat, takže tam byla o půl hodiny dřív než měla. Po chvíli čekání přiběhla i Pansy. Padly si kolem krku a políbily se. Chvíli tam jen seděly a užívaly si přítomnost samy sebe.

"Mám něco od Draca, co ty od Harryho? Musíme je dát dohromady" prolomila ticho opět Pansy.

"Taky, tak začni"

"Mám nápad" vykřikla až moc nahlas Pansy.

"C-co?" vylekala se trochu Mia.

"Uděláme to takhle, ty řekneš Harrymu že se může ptát Draca na jakýkoli otázky a že se na ně zeptám. Ale budeme dělat že Draco nebude vědět od koho jsou. To stejný se řekne Dracovi. To už vlastně nemusíme, ten to ví. Takže je necháme si myslet jak jsou tajemný. Kdybys to nepochopila, názorný příklad: Harry se zeptá Draca jakou má oblíbenou barvu. Řekne to tobě, ty to řekneš me a já to řeknu Dracovi. Draco si bude myslet že to Harry jen tak vypustil, takže odpoví třeba modrou a zeptá se co má Harry rád za jídlo. Já to řeknu tobě a ty se zeptáš Harryho. Harry si bude myslet že to Draco jen tak vypustil a odpoví třeba jablko a zeptá se zase na další otázku. Chápeš? "

Takže ahoj, pardon že dlouho nebyla kapitola.. Ale chci se zeptat jestli chápete tu celou věc s těma otázkama, protože i já jsem se do toho někdy zamotala. Takže pokud to nebudete chápat, Hermiona může odpovědět že tomu nerozumí, a zůstane to tak jak to mělo být původně, že o plánu Harry nebude vědět. Tak co? Byla bych moc ráda za odpověď, abych mohla co nejrychleji začít psát novou kapitolu.
krásný zbytek dne <33

We were too young | drrary | cz  Where stories live. Discover now