12.

903 72 9
                                    

Draco si povzdechl. Co když je Potter zamilovaný do nějakého trouby z Havraspáru? Nebo Mrzimoru? Ale za jedno byl rád. Byl to kluk. Možnost že je to on byla malá, ale byla. Nevěděl jak se má cítit, cítil smutek? Ano. Cítil radost? Ano.

--

Harry seděl u snídaně a doslova hypnotizoval blonďáka u vedlejšího stolu. Nevěděl o kom to včera s Pansy mluvili. Ale jedno bylo jasné. Draco je na kluky a Pansy na holky, to jsou ale novinky. Chtěl se zeptat Hermiony, jestli Pansy včera nemluvila o ní. Ale nemohl, co kdyby náhodou nemluvila. Zlomil by tím Mii srdce. Doufal jen v to, že kdyby se něco stalo, Mia by mu to řekla. Dneska ani Pansy, ani Mia nepřišly na snídani. Znamená to něco?

-mezitím

Pansy ležela na Hermionině postely držíc Nebelvírku ležící na ní za boky. Jejich rty byly spojené, když v tom Pansy přesunula ruku výš a zapletla ji Mii do vlasů. Mia se jen uchechtla a rukou jemně pohladila tvář dívky pod ní. 

"Mio?" prolomila příjemné ticho a tím rozpojila jejich rty Pansy.

"Hm?" odpověděla ji rozvláčně Hermiona.

Pansy na to chtěla jít pomalu. Jak ji Draco řekl, aby to bylo nenápadně. Jenže ona nechtěla Mii lhát, tak se jí rozhodla zapojit do plánu. "Draco ví že spolu něco máme. A chce abych přes tebe zjišťovala co si o něm mysli Potter. Sama nevím proč"

Mia byla úplně vykolejená. Že by měl i Harry štěstí? Že by se Dracovi líbil? Proč by to jinak chtěl vědět? "Řeknu ti co budeš chtít, ale ty budeš zjišťovat co si Draco myslí o Harrym" začala Mia vyjednávat.

Pansy to bylo podezřelé ale nechtěla to komplikovat "Fajn" podaly si ruce a jemně s nimi zatřásly.

----

"Hej! Draco!!! Halo!" ječela Pansy běžící k zmatenému blonďákovi.

"Co tak hulákáš?" zajímal se Draco.

"Mám novinky" řekla Pansy udychaně. Běžela celou dobu od Hermioninýho pokoje až sem.

Draco hned zpozornil "No?"

"Takže, jak začít. Prvně tě obeznámým s mojí úpravou tvého supr plánu" začínala Pansy, ale byla přerušena.

"Cože?? Co si měla co měnit na mým plánu??" rozčilil se mírně Malfoy.

"Klídek. Jen jsem Mii řekla že chceš abych sháněla informace o Potterovi. Ona že mi řekne úplně co chci když ji řeknu co si myslíš ty o něm"

Draco nevěděl co si má myslet. "A-a co jsi ji řekla?"

"No já ji nic protože nic nevím, takže ona mě taky nic. Je to jasný. Něco za něco Draco. Řekni mi názor na Harryho boty a dozvíš co si on myslí o tvých. Je to jednoduchý. Jestli chceš vědět co si o tobě myslí, musíš říct co si o něm myslíš ty. Harry o ničem neví, takže musíš začínat ty"

Draco jen stál s vykulenýma očima. Tohle se trochu vymklo kontrole..

We were too young | drrary | cz  Where stories live. Discover now