15.

849 67 11
                                    

"Harry? HAARRY!" křičela Hermiona čekajíc před dveřmi chlapeckého pokoje.

"Noo--" otevřel pomalu dveře rozespalý Harry. Když si promnul oči a viděl před sebou dívku plnou energie, nechápal to. Je šest ráno proboha. 

"Mám pro tebe noviny" uculila se brunetka. 

"Pojď dál"

Oba se usadili na postel. Harry po cestě od dveří ještě sebral triko ze země a hodil ho na sebe. Když se posadil kývlna dívku, aby začala.

"Tak. S Pansy jsme vymyslely plán. Budeš o něm vědět jen ty, tak ne že to někde kecneš. Můžeš se na cokoliv zeptat Draca a já ti donesu odpověď. Na oplátku ale musíš odpovídat na moje otázky. Bereš?"

Harry byl samozřejmě zaskočený. Bylo toho na něj po ránu nějak moc. Byla to samozřejmě dobrá nabídka, to se musí nechat. "No.Tak dobře" Harry se trochu bál, co za otázky mu Mia bude klást, ale zase bylo tady tolik věcí na které se chtěl Draca zeptat. 

"Tak pojď, zeptej se na co chceš a pokud mi odpovíš, donesu odpověď"

"Jaký má Draco rád kytky?" zeptal se po chvíli přemýšlení Harry. 

Hermiona čekala věechno, ale ne tohle. Nevěděla že by byl Harry takový romantik, že by někomu dával kytky. "Dobře. Co bys dělal, kdyby ti Draco řekl, že k tobě cítí něco víc?"

Harry se zarazil. Co by vlastně dělal? "Asi bych mu řekl jak se opravdu cítím, že k němu taky cítím něco víc." pousmál se Harry při pžedstavě že by se tohle opravdu odehrálo.

"COŽE?! Tohle fakt řekl?? Pane bože" rozplýval se překvapený Draco nad odpovědí Pottera na jeho otázku. Pansy se jen usmívala a pozorovala jak je její nejlepší kamarád šťastný. 

"Tak ale teď odpověz ty. Jaký máš rád kytky?"

"Nesmíš to nikde říct. cítím se jako holka. Nejradši mám modrý růže" usmál se Draco. Byl v ten moment opravdu roztomilý.

Pansy to rychle utíkala říct Hermioně a Hermiona Harrymu. Dracova ozázka byla, jestli je Harry gay. Harry odpověděl jednoduše. Ano. Zeptal se Draca jestli on je gay a utíkal koupit modré růže. Samozřejmě že je mohl vykouzlit, ale to pak není ono. Zapltail za jednu modrou růži a běžel do pokoje. Koupil ještě malinké psaníčko a modrou stužku. Na psaníčko napsal

Usmej se. Tak ti sluší nejvíc.

Do psaníčka udělal díru, kterou provlékl stužku a tou přivázal psaníško k růži. Růži kouzlem přeneskl k Dracovi na postel a čekal.

Draco šel z večeře sám, už se těšil do postele. Došel na pokoj, shodil habit, který následně odhodil na gauč. přišel k posteli a zastavil se. Co to je? To je modrá růže? To si ze mě Pansy dělá srandu nebo co? Pomyslel si Draco. Vzal růži opatrně do rukou a otevřel psaníčko. Po přečtení psaníčka si Draco přestával myslet že to byla Pansy. Tohle by nikdy neudělala. Že by tajný ctitel?

We were too young | drrary | cz  Where stories live. Discover now