14.

819 57 12
                                    

"Uděláme to takhle, ty řekneš Harrymu že se může ptát Draca na jakýkoli otázky a že se na ně zeptám. Ale budeme dělat že Draco nebude vědět od koho jsou. To stejný se řekne Dracovi. To už vlastně nemusíme, ten to ví. Takže je necháme si myslet jak jsou tajemný. Kdybys to nepochopila, názorný příklad: Harry se zeptá Draca jakou má oblíbenou barvu. Řekne to tobě, ty to řekneš me a já to řeknu Dracovi. Draco si bude myslet že to Harry jen tak vypustil, takže odpoví třeba modrou a zeptá se co má Harry rád za jídlo. Já to řeknu tobě a ty se zeptáš Harryho. Harry si bude myslet že to Draco jen tak vypustil a odpoví třeba jablko a zeptá se zase na další otázku. Chápeš? "

--

"Noo, moc ne" přiznala se Mia.

"Já vím že je to na ten tvůj malej mozeček složitý. Zkusím to jinak a pomalu, dobře"

"Hele" zasmála se Hermiona. "Aby to nebylo tím že vysvětluješ jako tří letý dítě"

"Takže, začneme u Draca, jo?"

"Dobře"

"Draco si myslí, že Harry o našem plánu neví. A chce vědět, jakou barvu má Harryho židle. Takže se mě zeptá "jakou má barvu Harryho židle?" zvládáš to zatím?"

"No, jo"¨

"Dobře. Já půjdu za tebou a zeptám se tě jakou má Harryho židle barvu. Ty to nebudeš vědět, takže půjdeš za Harrym. Harrymu řekneš, že Pansy slyšela jak Draco říká jakou barvu má Harryho židle?  a že když ti odpoví donese se to k Dracovi. On ti řekne že jeho židle má černou barvu. Na oplátku se může zeptat on."

"Moment. A Harry bude vědět co?"

"Harry si bude myslet to stejný co Draco. Že Draco o ničem neví, a že se to ani nedozví."

"Jo. Aha. Pokračuj"

"No, takže se může zeptat on. On se zeptá jak se Draco má. Ty půjdeš za mnou a řekneš mi že se Harry ptá jak se Draco má. Já půjdu za Dracem a řeknu mu, že Hermiona slyšela jak si Harry sám pro sebe řekl jak se asi má Draco? Draco  odpoví že se má dobře. Na oplátku se samozřejmě může zeptat on. A to už jsme opět na začátku. Proces se bude opakovat dokud spolu ti dva nezačnou chodit. Ještě něco nejasné?"

takže, snažila jsem se to tady v této kapitole nekapitole trochu objasnit. pokud ještě někdo něčemu nerozumíte, napište do komentářů, já se to pokusím ještě dovysvětlit. většina z vás to chápe, ale jsou tu někteří kteří ne, proto je tu tahle kapitola. další budu psát už s tím že to budou doufám všichni chápat. děkuju za všechno

krásný zbytek dne <3

We were too young | drrary | cz  Where stories live. Discover now