'26'

6.7K 653 403
                                    

TXT - Drama
BTS - DNA
Chungha - Chica

+501 oy yeni bölüm

(Yun)

Süt reyonunun önünde durduğumda gözüm direkt muzlu sütleri aradı. Son kalan muzlu süte sevinçle uzandığımda benimle aynı anda uzanan başka bir el sütümü sepete atmamı engelledi.

Başımı kaldırıp uzanan kişiye baktığımda maske ve şapkası ile yüzünü tamamen örttüğünü gördüm. Bakışlarım, karşımdaki kişinin sepetine yönlediğinde gözlerimi açabildiğim kadar açtım. Tüm sepet muzlu süt ile doluydu!

"Zaten tüm hepsini almışsınız izin verirseniz bunu da ben alayım" dediğimde, genç çocuk şapkasını hafif yukarı kaldırdı. Böylelikle gözleri gözükmüş oldu.

"Noona?"

"Yeonjun?"

Birbirimize şaşkınlıkla bakarken sessizliği ilk bozan o olmuştu. "Yakınlarda mı oturuyorsun?" diye sorduğunda başımı olumlu anlamda salladım.

"Kore'ye ne zaman döndün?"

"Yaklaşık bir ay oluyor" dediğinde gözlerimi açabildiğim kadar açtım "Bir aydır buradasın ve bana haber vermedin?!" dediğimde kıkırdadı.

"İnanıyorum Yeonjun çok kötüsün"

"Ama noona..."

"Ayrıca sen neden maske ve şapka ile geziyorsun?" diye sorduğumda elini maskesinin üzerinden dudaklarının üzerine koyup "Şşşt" diye sessiz olmamı söyledi.

"Sonra anlatırım uzun hikâye" dedi ve bakışlarını benden çekip kol saatine baktı. "Gitmem gerekiyor seni mutlaka arayacağım" dediğinde gitmemesi için bileğinden tuttum. "İlk önce muzlu sütü ver" dediğimde başını hızla olumsuz anlamda salladı. "Olmaz, hepsi benim" dediğinde hafifçe kafasına bir tane vurup onun sepetinden üç tane süt alıp kendiminkine koydum Yeonjun sessiz olmaya çalışarak isyan ederken ona veda edip benden geri almaması için hemen uzaklaştım. Çalmış oluyor muydum? Bence sadece zorla almıştım o da önemli değildi sonuçta Yeonjun.

Yeonjun ve ailesi, bizim uzun zamandır komşumuzdu ama biz dört yıl önce başka bir yere taşınınca eskisi kadar sık görüşmemeye başlamıştık. Tamamen de iletişimi kesmemiştik ama aramızdaki mesafeler yüzünden daha az görüşebiliyorduk.

Yeonjun'un bebekliğini hatırlıyordum hayal meyal. Çok yaramaz bir çocuk olduğundan aklımda yer edinmişti.

Yeonjun ile büyümüş gibi olduğum için bugün onu görmek beni şaşırtmıştı. İki yıl önce Amerika'ya, dans eğitimi almaya gitmişti ve şuan da Kore'ye geri dönmüş ama benim daha yeni haberim oluyordu. Yazık...o bebekken ben ona çok bakmıştım şimdi bana bir telefon bile etmemişti.

Telefon numarası muhtemelen yine aynıydı o yüzden istediğim zaman ona ulaşabileceğimi bildiğim için şimdilik bu konuyu rafa kaldırıp, çoktan bindiğim arabayı çalıştırdım ve evime doğru sürmeye başladım. Cidden evimi özlemiştim.

💉.

Bugün havanın güzel olmasından dolayı mor, içinde küçük beyaz çiçekleri bulunan tül bir elbise gitmiştim. Dizlerimin bir karış üstünde bitiyordu ve uzun kolluydu. Kolları, elbisenin diğer kısımlarına zıt olarak tamamen tülden oluşuyordu yani içinde astarı yoktu bu yüzden tam sıcak hava için uyumluydu.

Dolabımdan minik beyaz çantamı da alarak içine lazım olabileceğini düşündüğüm şeyleri koydum ve omzuma astım.

Son görünüşüme bakmak için aynanın karşısına geçtim ve eksik bir şeyin olup olmadığını kontrol ettim. Galiba yoktu.

Physician ❦︎ |JJK|Kde žijí příběhy. Začni objevovat