'16'

8.6K 725 324
                                    

+60 vote yeni bölüm🌟

(Okunma sayısına göre az bile..)


(Yun)

Saat oldukça geç olmuştu ama biz hastaneye gidiyorduk.

"Şuan orada doktor değiliz. Bu sorun olmaz mı?"diye sordu Jungkook.

"Hayır, normal kapıdan girmeyeceğiz zaten o yüzden bizi gören olmaz"dediğimde anladığına dair kafasını salladı.

"Buradan sağa dönüp arabayı park edebilirsin"dediğimde beni onayladı ve dediğimi yaparak sağa döndü ardından hepsi boş olan park yerlerine gelişiğüzel park etti. Arabadan indiğimizde bir şey söylememi bekledi.

"Bu taraftan"dedim sol tarafı göstererek. İlerlemeye başladığımda o da arkamdan geliyordu. Büyük, demir kapıya ulaştığımızde kapıyı itekledim ana açılmadı. Tahmin ettiğim gibi kilitliydi. "Anahtarım var" dedim ve cebimden çıkarttığım anahtarı salladım. Jungkook yüzü şaşkınlık ile gülümseme arasında gidip gelirken anahtarı paslı deliğe dikkatlice soktum. Ama çeviremiyordum, çok sertti.

"Ben yaparım"diyerek olayı devraldı Jungkook. Geri çekildiğimde acıyan elimi ovuşturdum. Acımıştı..

Jungkook tek seferde açınca içeri girdi ve benim girmem için kenera çekildi. Anahtarı alıp cebim attıktan sonra fark edilmemek için kapıyı kapattım. Tam telefonumu çıkartıp flaşını yakacaktım ki Jungkook benden önce davranıp kendi telefonununkini açmıştı. "Biraz yukarı tutabilir misin ışığı? Şalterler oradaydı"dediğimde telefonunu yukarı kaldırarak etrafı aydınlattı.

Şalter kutusunu açıp büyük düğmeyi aşağı indirdiğimde tüm ışıklar yanmıştı. "Tamamdır"dedim ve büyük masaya oturarak bilgisayarı açtım. "Buradan tüm kayıtlara ulaşabiliriz. Dedemin ameliyat tarihini kaydetmiştim böylelikle videoyu bulur ve atarız, senin masum olduğun kanıtlanır"dediğimde şaşkınca bana bakıyordu hâlâ.

"Bütün bunları nereden biliyorsun?"

"İş hayatım boyunca neredeyse hep buradaydım hastanenin her yerini biliyorum"dedim ve gülümsedim.

Bilgisayar açılınca hemen gizli dosyayı açarak şifreyi girdim ve kayıtlara tıkladım. Hepsini Doktor Shim ile birlikte keşfetmiştik.

Dedemin ameliyat tarihinde olan kayıtlara dikkatlice bakarken Jungkook'da bilgisayara eğilmiş, bakıyordu. Dördüncü ameliyathanede o tarihde çekilen bir kayıdı açtığımda Müdür Kim'i görmemle kapattım. Demek ki bu değildi.

Bir kaç kayıt daha açtıktan sonra sonunda Jungkook'un yaptığı ameliyatı bulabilmiştik. "Ah flash getirmeyi unuttum"dedim ve elimle alnıma bir şaplak attım. O sırada cebinden bir flash çıkartan Jungkook göz kırparak bana uzattı...Tamam sakin sadece göz kırptı...

Eliyle temas etmemeye çalışarak flashı aldım ve bilgisayara takarak dosyayı aktardım.

"Tamamdır hemen gidelim burad-"

"Yun, gel ve şuna bak hemen"diyerek cümlemi yarıda kesti. Flashı cebime koyduğuma emin olduktan sonra Jungkook'un yanına gittim. Küçük bir cam tarzı bir şeyden bir yere bakıyordu. "Nereye bakıyorsun öyle" diyerek baktığı yere bakışlarımı yönlendirdim.

Physician ❦︎ |JJK|Où les histoires vivent. Découvrez maintenant