'3'

11.4K 785 528
                                    

(Yun)

"Burada çalıştığını bilmiyordum"dediğinde bir şey demedim, sessiz kaldım.
"Galiba sana bir özür borcum var?"dediğinde güldüm. Yeni mi aklına gelmişti?

"Geçmiş, geçmişte kaldı Jungkook. Lütfen hastahane içinde de dışında da bir geçmişimiz yokmuş gibi davranalım"diyerek yanından geçerek koridordan döndüm. Personel odasına gidince kendime bir kahve yapıp oturdum.

Eğer bana inansaydı, bu durumda olmazdık. Onu aldattığımı düşündüğünde beni dinlemesine rağmen bana inanmamıştı. Ve benimle asla konuşmamıştı, girdiğimiz dersleri bile değiştirmişti.

Şimdi gelip ona hiçbir şey olmamış gibi davranamazdım. Çünkü bu hayatta, Jungkook'un bana güvenmiyor oluşu gerçeği kadar hiçbir şey beni üzmemişti. Bana iğrenç denilebilecek günler yaşatmışken bir kuru özür ile affedemezdim.

Telefonum çalınca ne ara aktığını bilmediğim gözyaşlarımı sildim ve telefonumu cebimden çıkarttım. Ekranda yazan Babam yazısını görünce yüzümde bir gülümseme oluştu. Aramayı cevaplayıp telefonu kulağıma götürdüm.

"Aigoo bizde unutulduk bir kızımız vardı o da bizi aramaz oldu" diyince güldüm.

"Çok yoğunum babacım arayamadım. Şimdi ameliyat programım değişti biraz rahatladı. Haftaya ziyaretinize gelebilirim" dediğimde güldü.

"Gel kızım gel tabikii bu annen bana hiç iyi bakmıyor sen bakarsın"dediğinde kaşlarımı çattım. Hiç geçinemiyorlardı.

"Omo omo yalana bak. Sen ona inanma Yun"diye annemin sesi duyuldu arkadan.

O sırada odaya giren hemşire aceleyle konuştu. "Doktor Yun acil hasta var Müdür Kim sizi çağırıyor"dediğinde babamgile sonra arayacağımı söyleyerek telefonu kapattım ve odadan çıktım. "Hasta şuan nerede?"diye sordum hızla adımlarla yürürken. "Acilde hibrit odada"diyince adımları daha da hızlandırdım.

Acilin kapılarını açınca hemen hibrit odaya gittim. Müdür Kim beni görünce hemen yanına gelmemi işaret etti. Yanına gidince hastayı işaret etti. "Hasta şuan bradikardi yaşıyor ameliyata alınınca ilk önce bunu halledeceksin ardından Doktor Jeon akciğerde ki retroversiye müdahale edecek. Ameliyathane dört hazır şuan. Ameliyatta sorumlu kişi, Doktor Jeon ve sensin. Size güveniyorum"dediğinde bakışlarım Jungkook'a kaydı. O ise bana bakmıyor, hatta umursamıyordu bile.

"Hastayı ameliyatane dörde götürelim"dediğimde yardımcı hemşireler beni onaylayarak yatağın kilidini açtılar ve götürmeye başladılar. Hemen gidip üstümü değiştirmem gerekiyordu. Hızla soyunma odasına gittim ve ameliyat kıyafetlerimi giyip çıktım. Tam ben çıkarken Jungkook'da erkek soyunma odasına giriyordu çok kısa gözlerimiz buluşsa da hemen çektim ve odadan çıktım.

Ameliyataneden içeri girmeden önce oldukça büyük olan el-kol yıkama yerinde ellerimi ve kollarımı dezenfekte edip yıkadım. Otomatik kapının önünde durunca kapı açıldı. İki tane doktor, üç tane hemşire vardı içeride.

Hastanın yanına gidince içim titremişti. Hep böyle oluyordu sadece saniyelik olarak içim titriyordu. Ama işime engel olacak kadar da değildi tabikii.

Otomatik kapının sesini duyunca Jungkook'un geldiği anlamıştım."Doktor Jeon da geldi başlayalım mı?" dedi Doktor Oh. Aslında ben ona genelde soy ismi ile değil, ismi ile sesleniyordum çünkü soy ismi ile seslenilmesini sevmiyordu. Hastanedeki herkes öyle yapıyordu.

"Ameliyata başlayabilirsiniz"dedi hastanın hayati değerlerine bakarak.

"Neşter"dedim ve elimi sağ tarafa doğru uzattım. Hemşire zamam kaybetmeden neşteri verince derin bir nefes alarak hastanın göğüs kısmından beş santim kestim. Kanlar akarken Jungkook gazlı bes istedi ve akan kanların üstüne yavaşça bastırdı.

"Bovie"

💉.

"İyi iş çıkardınız"dedi herkese. Ardından benimle göz teması dahi kurmadan ameliyataneden çıktı. Ne yani şimdi de böyle mi davranacaktı? Gerçi ne bekliyordum ki ona böyle davranalım diyen bendim.

Maskemi indirip gülümsedim. "İyi iş çıkardınız"dedim bende. Üstümdeki plastik  kıyafeti çıkartıp çöpe attıktan sonra bende çıktım. Ellerimi yıkadıktan sonra dinlenme odasına gidecektim ki telefonum çaldı. Ekranda yazan Başkan Jeon yazısı ile gözlerimi açabildiğim kadar açarak tekrar tekrar baktım.
En son, gerçekten onun aradığına ikna olduktan sonra aramayı cevaplandırdım.

Alo, Doktor Yun?

Merhaba efendim

Daha demin de aradım lakin ulaşamadım.

Ah özür dilerim efendim ameliyattaydım.

Eğer işin yoksa ofisime gelebilir misin? Seni yeni gelen cerrah ile tanıştırmak istiyorum.

Ne? Şey...acile bir hasta gelmiş ona bakacaktım aslında-

Doktor Oh'a yani Sehun'a söylersen o ilgilenir. Zaten çalışma alanı acil öyle değil mi?

Evet, o zaman ben Sehun'a haber verip geleyim.

Bekliyorum Doktor Yun.

Görüşürüz efendim.

Jungkook ile tanıştıracakmış. Hah. Sanki eski sevgilisi olduğumu bilmiyor. Amacı neydi yine?

💉.
Bradikardi: Kalbin dakikadaki atım hızının düşmesi.

Retroversiye: Bir organın normal konumda değil arkaya doğru eğik durumda olması.         

💉.

💉-Ben geldimm💜 Nasılsınız? Umarim iyisinizdir, ben oldukça iyiyim.

💉-Bu arada Doktor Oh'u Sehun'a çevirdim. Bir okuyucumun isteği ile. Haberiniz olsun~

💉-Birde Doktor Shim- Kadın. Bu hikayede daha çok geçecek o yüzden önemli bir bilgidir efendim unutmayınız.

💉-Vee (muhtemelen yarın) Art JJK'e özel bölüm gelecek. Final pek içime sinmedi bende böyle telafi etmek istedim.

💉-Tatil olduğu için daha aktif olurum diye düşünmüştüm ama online eğitimim çoktan başladı. O yüzden bölümler geç gelirse şimdiden özür dilerim💜

💉-Son olarak; Sizi seviyorum sizde kendinizi sevin çünkü sevmek, kendini sevmek ile başlar💜Öpüyorum muah muah

Physician ❦︎ |JJK|Where stories live. Discover now