'18'

8.1K 754 318
                                    

+85 Vote yeni bölüm🌟


(Yun)

Doktor Yun buraya gel, Doktor Yun şuraya git, şunu yap bunu yap..Aptal adam ben senin oyuncağın değilim.

Gokdeo Hastanesinin önüne arabamı parkedince sinirle indim. İşten sonra eve gidip Jungkook ile birlikte film izlemeye karar vermiştik, Başkan Jeon beni çağırana kadar..Tabikii Jungkook'a Başkan Jeon'un brni çağırdığını söylememiştim sadece bir işim olduğunu, yarın akşam birlikte izleyebileceğimizi söylemiştim.

Hastanenin kapısını açınca kimseye görünmeden hemen Başkanın odasına çıkmaya başladım. En son geldiğimde pek güzel anılar yaşamamıştım burada.

Kapının önünde durunca iki kez tıklattım. İçeriden gelmem için olumlu cevap alınca kapı kulpunu aşağı indirip yavaşça açtım. İçeri girip kapıyı kapatınca saygı anlamında eğildim ve -klasik- gösterdiği koltuğa oturdum.

"Evet Doktor Yun...Size sormak istediğim tek bir soru var" dediğinde göz devirmemek için kendimi zor tuttum. O zaman niye beni buralara kadar getiriyorsun?

"Dün hastanenin arka kapısından içeri girip ne yaptınız? Oğlumla beraber. Artık bu hastanede doktor değilsiniz istediğiniz zaman, istediğiniz yere girip çıkamazsınız" dediğinde derin bir nefes aldım. Tabikii yalan söylemeyecektim.

"Ameliyat kayıtlarına bakmaya gelmiştik" dediğimde şaşırdı. Ama yaptığım şeye değil bunu zaten biliyor gibi bir hali vardı sadece hemen söylememe şaşırmış olmalıydı.

"Bunun suç teşkil ettiğini biliyor olmalısınız" dediğinde neden bunu daha önce düşünmediğimi sorguladım.

"Seni ve Jungkook'u şikayet edebilirim lakin o kadar kötü bir baba değilim." dediğinde güldüm. Oğlunu en büyük hayalinden men-edecek kadar kötü bir babasın demek isterdim yüzüne ama sustum..sadece sustum.

"Madem iyi bir babasın neden Jungkook'u doktorluktan atmaya çalısıyorsun? Diyebilirsin bunu merak ettiğini biliyorum Doktor Yun ama bilmediğin şeyler var. Eğer zamanın varsa anlatabilirim"

💉.

Arabamı kilitleyip dalgın dalgın yürümeye başladım. Aklımda hâlâ Başkan Jeon'un dedikleri vardı.
Beni uzun süre meşgul edecek türden bir konuşmaydı.

Anahtarımı yanıma almadığım için zile bastım. Hala yere bakmış dalgın bir şekilde düşünüyordum. Kapı açılınca kafamı kaldırımıştım ki Jungkook beni kendine doğru çekerek sımsıkı sarıldı. Ben şaşkınca dururken "Telefonuna ne zamandır ulaşamıyorum haberin var mı! Meraktan ölecektim Yun"dediğinde sarjımın bitmiş olduğu yeni aklıma geldi.

Bende ellerimi beline sararak sarılışına karşılık verdim. "Özür dilerim şarjımın bittiğini unutmuşum"dedim sessizce.

Omuzlarımdan tutarak nazikçe kendinden biraz uzaklaştırdı ve yüzüme dikkatlice bakmaya başladı. "Moralin neden bozuk?" dediğinde gerçekten çok belli ettiğimi anladım. "Sadece yorgunum"dediğimde inanmamıştı ama üstlenmedi.

"Yemek yedin mi?"diye sordu mutfağa doğru ilerlerken. Bende onu takip ederek mutfağa gittm. "Hayır, yemedim ama hiç aç değilim"dediğimde kaşlarını çattı. "Öğlen de bir şey yemedin Yun, cidden neyin var endişeleniyorum"dediğinde hafif tebessüm ettim.

Neyim olduğunu ben de bilmiyordum..Sadece son bir haftadır kafam çok karışık ve doluydu.

"Ayrıca neden bana gittiğim yerin, babamın iş yeri olduğunu söylemedin?" dediğinde kaşlarım şaşkınlık ile kalktı. Nereden öğrenmişti...?

"Sana hesap vermek zorunda değilim" dediğimde şaşırarak bana baktı. Şuan bu cümleyi kurduğum için kendime dahi inanamıyordum hâlbuki Başkan Jeon'un konuşmasından sonra tam tersi olmam gerekmez miydi?

"Peki Yun, öyle olsun"dedi ve hızla mutfaktan çıktı, bir süre sonra merdiven sesi ve kapı kapanma sesi de kulaklarıma doldu. Ne yapmıştım böyle?

Kafamı ellerimin arasına alarak derin nefesler almaya başladım. Hiç iyi değildim..Gözlerim yavaş yavaş dolmaya başlayınca akmamaları için kapattım.

Cebimde titreyen telefonum tekrar çalmaya başlayınca pes ederek cebimden çıkartıp açtım.

Acil hastaneye gelmem gerektiğini söyleyen hemşire, -olmayan- enerjimin hepsini aldı. Geleceğime dair bir şeyler söyledikten sonra mutfaktan çıkıp kapıya doğru ilerledim. Bir yandan da Jungkook'a mesaj atıyordum.

Beş dakika önce sana hesap vermek zorunda değilim diyen ben şimdi de ona nereye gideceğimi söylüyordum.

Yun:
Hastaneden çağırdılar, oraya gidiyorum

Görüldü✅✅

💉.

Saatteki akrep, sabah saatlerini gösterirken ameliyathaneden yeni çıkmıştım. Üstümdeki plastikimsi şeyi çıkartarak çöpe attım. Maskemi de aynı şekilde yapıp attıktan sonra üstümü değiştirmek için soyunma odasına gittim. Kıyafetlerimi aldıktan sonra boş olan bir kabine girdim ve üstünü değiştirmeye başladım.

"Saçmalama bu saatte kim burada olacak" dedi bir ses. Sesin sahibini tanımıyordum ama şuan tek olmadığını anlamıştım.

"Bu ameliyat görüntüsünün Jungkook'da olmadığına eminsin değil mi, sadece bizde var yani" kapının küçük deliğinden olanları izlerken bir doktor diğerine hafifçe vurdu.

"Jungkook ne? O senin askerlik arkadaşın mı?"dediğinde diğeri güldü.

"O zaman şöyle söyleyeyim; Doktor Jeon'un hayatını mahvetmeye hazır mısın?"

💉.

Physician ❦︎ |JJK|Donde viven las historias. Descúbrelo ahora