'12'

9.2K 772 492
                                    

+32 vote yeni bölüm🌟

(Jungkook)

Yun'u zorla da olsa hasta yatağına otutturmuştum ve şimdi de pansumanını yapıyordum. Kendi yapabileceğini söylese de karşı çıkmıştım. Zaten onu yanlız bıraktığım için vicdan azabı çekiyordum resmen.

Boynuna yaklaşıp pamuğu değdirdim. O an kokusu burnuma gelmişti. Dişlerimi birbirins bastırıp kendimi sıktım. Kokusunu bile özlemiştim..Parfüm kullanmazdı, kendine has mükemmel bir kokusu vardı Yun'un..

Son pamukla kanı temizleyip bantı yapıştırdıktan sonra geri çekildim. "Şuan işte olmamız gerekiyordu" dediğinde kafamı olumsuz anlamda salladım. "Başkana haber verdim, sorun yok. Zaten senin izin alman daha iyi olur bu şekilde çalışma" dediğimde itiraz edecek olduğunda bas parmağımı dudaklarının üstüne koyarak onu susturdum. Bakışları elime inerken benim bakışlarım da dudağına kaydı. Ah saf gibiydim. Elimi hemen çekip özür dilediğimde sessiz kaldı.

"Galiba gitsem iyi olacak"dediğinde benim arabam ile geldiğimiz aklıma geldi. "Ben bırakırım seni"dedim ve ayağa kalktım. Saat gece yarısına geliyordu ve onu bu saatte taksiyle falan gönderemezdim.

💉.

"Teşekkür ederim"diyerek arabadan ineceği zaman ona seslendim. "Yun, dedenin ameliyatı hakkında bir şey sormadın"dediğimde gülümsedi.

"Senin bir suçunun olmadığını biliyorum Jungkook. Sana güveniyorum çünkü"dediğinde kendimden nefret ettim. Zamanında onun yüzüne Sana inanmıyorum demiştim. Şerefsizin tekiydim.

"İyi geceler"diyerek kapıyı kapattı ve evinin bahçesine girdi. Onu karşılayan köpeği, Holly'yi kucağına aldı ve bir öpücük verdi. Aslında Holly tam olarak Yun'un değildi. Yoongi hyungun köpeğiydi ama Yoongi hyung işinden dolayı doğru düzgün eve bile uğrayamadığı için ona Yun bakıyordu.

Bakışlarımı ondan zorla da olsa ayırdım ve onun eve girdiğini gördükten sonra arabayı Jin hyungun evine doğru sürdüm. Şuan Jin hyungla birlikte içip, konuşmaya ihtiyacım vardı.

💉.

"Kendimi dövmek istiyorum" dediğimde Jin hyung kahkaha attı. Kafam yavaş yavaş gidiyordu ve bu yüzden de saçmalamaya başlıyordum.
"Yun'u terk edecek kadar iğrenç bir insanım"dedim ve soju şişesinin sonunu kafama diktim.

"Dün bir kız gördüm Jungkook..Yağmur yağarken herkes içeri kaçıyordu ama o herkesin aksine kollarını açıp yağmurda ıslandı ve o..çok güzeldi"diyince şaşkınca Jin hyunga baktım. "Sen aşık mı oldun?"diye sorduğumda başını olumlu anlamda sallayıp bir yudum daha içti.

"İnanamıyorum hyung! Sen aşık oldun"diye bağırıp ayağa kalktığımda Jin hyung bana garip garip bakışlar atıyordu.

"Aşık olduğumu alt komşumun duymasına gerek yok niye bu kadar çok bağırıyorsun gel otur şuraya"dediğinde başımı sallayıp söylediği yere oturdum.

"Ayy ama hyung sen aşık olmuşsun"dedim içim yumuş yumuş olmuştu resmen.

"Kızı bir daha göremem bile Jungkook abartma"dediğinde üzgünce dudaklarımı büzdüm. Bir daha görme olasılığı yok denecek kadar azdı aslında..

"Kafamı dağıtmam lazım, şarkı açsana televizyondan karaoke yapalım biraz" dediğinde hemen kabul edip televizyonu açtım.

Jin hyungun sesi gerçekten çok güzeldi hele bir yüksek notaya çıksa..
Arama motoruna Awake yazıp arattım ve açtım. Televizyonun altındaki dolaptan karaoke mikrofonları aldıp birini Jin hyunga verdim. Şarki başlayınca ilk önce o girdi sonra da şarkıya ben giriş yaptım.

..

Gerçekten yorulmuştum. Mikrofonu kenera bırakıp kendimi koltuğa attım. "Hyung ben gitsem iyi olur. Yarın işe gitmem gerekiyor"dediğimde beni onaylayarak ayağa kalktı.

Bende ayağa kalktım ve masanın üzerindeki telefonumu alıp cebime attım. Salondan çıkıp girişe doğru ilerliyorduk ki kapı çaldı. Kol saatime baktığımda saatin 00.58 olduğunu gördüm. Kim gelmişti bu saatte. Jin hyung delikten bakmadan hemen kapıyı açınca içimden ona kızdım. Hep bana diyordu ama kendisi de yapıyordu.

"Kim o hyung?"diye sorduğumda şaşkınca bana baktı. "Jungkook bu o" dediğinde bir süre düşündüm. Bu o? Kimdi bu kız. Sonra birden aklıma yağmurda ıslanan kız geldi. "Haa o kız" dedim sessizce şimdi anlamıştım. Ama onun burada ne işi vardı.

"Saati farkında mısınız? Gece gece karaoke yapmak ne demek ya apartmanda oturuyorsunuz müstakil bir evde değil. Lütfen bundan sonra komşularınızı da düşünün" dedi ve sinirle merdivenlerden aşağı indi. Jin hyung hâlâ şok olmuş bir şekilde etrafa bakıyordu.

"Aşık olduğum kız, alt komşum çıktı"

💉.

Arabadan inince kapıyı kilitledim ve anahtarı cebime attım. Gerçekten yorulmuştum. İlk önce evimin bahçe kapısını açtım ve tekrar kapatarak kilitledim. Taşlı yollardan yürüyüp evin asıl kapısına ulaştığımda cebimdeki anahtarı çıkartıp bu kapıyı da açtım ve girdikten sonra kilitledim.

Askılığı görünce aklıma montumu hastanede unuttuğum geldi. Yarın almalıydım.

Merdivenlerden ağır ağır çıktım. Bir an önce duşa girip uyumak istiyordum. Sabah erken kalkmam gerekiyordu çünkü.

Odama girince hemen tişörtümü ve pantolonumu çıkartıp dolabımdan havlumu alarak duşa girdim.

...

Duştan çıkınca iyice kendime gelmiştim. Kahve içerek tamamen ayılmak isterdim ama uykumu kaçırırabilir düşüncesi ile boşvererek yatağıma yattım hemen.

Tam gözlerimi kapatmış uykuya dalacaktım ki telefonuma mesaj gelmesiyle sinirle gözlerimi tekrar açtım. Kim mesaj atmıştı bu saatte diye düşünürken mesajın kimden geldiğini görünce bu düşünceyi kafamdan hemen uzaklaştırdım. Çünkü mesaj Yun'dan gelmişti. Mesaja tıkladım ve okumaya başladım.

Yun:
Jungkook

Yun:
Yanıma gelebilir misin?

💉.

Sabah kalktım hemen bölüm yazmalıyım sınır dolmuştu diye düşünürken bi baktım zaten yazmışım bekliyormuş😅

Bu arada havaalanına gitme işi çok şükür- kaldı. Evdeyim, emin ellerde...Merak etmeyin yani💜

+32 Vote yeni bölüm

Physician ❦︎ |JJK|Where stories live. Discover now