'22'

7.7K 692 270
                                    

(Yun)

Dedemin evinin önüne gelince frene basarak durdum. Bir türlü evime gidip kalamıyordum. Şimdi de evimin çaprazında kalan marketin soyulması ve market çalışanın bıçaklanması yüzünden evime gidememiştik. Dedemin kendi evine geldiğimizde hemen arabadan inip dedemin oturduğu tarafa gidip kapısını açtım. Elinden tutarak inmesine yardım ettikten sonra kapıyı kapattım. Bagajda ki valizleri de çıkartınca arabayı kitledim.

"Bu aralar hiçbir şeyin dengesi yok" diyen dedeme hak verdim. Hayatım asla düz ve sade bir şekilde gidemiyordu.

💉.

"Hasta buraya getirilmeden önce absans yaşamış ama şuan bilinci yerinde" diyen sağlık görevlisini kafamla onayladım.

"Doktor Jeon'a haber verin ameliyata hazırlansın benim alanıma girmiyor ama ameliyata kadar hastanın bilincini açık tutmaya çalışacağım" dediğimde beni onaylayarak Jungkook'u çağırmak için yanımdan ayrıldı.

Diğer sağlık görevlileri hastayı boş olan bir yatağa götürürken bende hemen ellerimi dezenfekte edip hastanın yanına doğru ilerlemeye başladım.

"Doktor Yun, absans!" diye bağıran hemşireyle saliseler içinde hastanın yanına vardım. Bilinç kaybı yaşıyordu ve şuan bilincinin kapanması bizi çok yönden zorlayabilirdi.

"Hava yolunu açın! Hemşire Choi hastaya 500 ml %5'lik dektroz verin lütfen" dedikten sonra hastayı yan yatırarak ayaklarını hafifçe kaldırdım.

"Solunum yolu açık değil mi?" dediğimde hemşire beni onayladı. Dektrozdan sonra kendine gelirdi. Az da olsa rahatlamıştım. Kapının aceleyle açılması ile Jungkook içeri girdi. Benimle çok kısa bir göz teması kurduktan sonra sert bakışlarını yumuşatarak hastaya yöneldi. "Ameliyathane 7 hazır hastayı oraya götürün. Muhtemelen  böbrekte malfonksiyon var ameliyatta laparoskopi ile kontrol etmemiz gerekiyor." diye doktorlara ve hemşirelere hitaben konuştuktan sonra hemşireler bir doktor ile beraber hastayı ameliyathaneye götürmek üzere odadan teker teker çıktılar. Odada sadece ikimiz kalınca, Jungkook "Teşekkür ederim" dedi ve belli belirsiz bir tebessüm ile odadan ayrıldı.

💉.

Taemin ile He-Ran, olan olayları hakkında konuşmak için hastaneye gelmişlerdi. Aslında öğle arasında geldikleri için Jungkook da burada olacaktı ama görevli olduğu ameliyat hâlâ bitmediği için gelememişti.

Şuan ise birlikte hastanenin kafeteryasında oturmuş pür dikkat Taemin'i dinliyorduk.

"Kurye görünümlü adama gelirsek...O adamın derdi Başkan Jeon ileymiş. Sen onu fark edince planlarını suya düşürmemen amacı ile seni susturup, ortadan kaldırmak için boğazına yapışmış lakin onun dediğine göre iyi dayanmışsın yani bayılmamışsın" dedikten sonra onaylamam için bana baktı.

"Aslında yanlış yere bastırdı soluk boruma bastırması gerekiyordu ama galiba soluk borusunun nerede olduğunu dahi bilmiyor. Asansör açılana kadar sert bir şekilde soluk borumun yan tarafına bastırdı ve asansör açılınca da zaten...."

Taemin, söylediklerimi not ettikten sonra konuşmaya devam etti. "Kendisi şuan müebbet hapis cezası aldı. Geçmişine bakıldığında da pek temiz olmadığı görüldü Başkan Jeon'a yapmayı planladığı şeyler ve sana saldırmasından dolayı da cinayete teşebbüs yüzünden müebbet hapis cezasına çarptırıldı." dediğine elimi kalbime koyarak derin bir nefes verdim.

O olaydan sonra kendimi pek güvende hissetmemiştim ama şuan onun bana ulaşamayacak oluşu beni rahatlatmıştı.

"Gerçekten çok teşekkür ederim Taemin bu süreçte fazlasıyla ilgilendiğin için" dediğimde gülümseyerek önemli olmadığını söyledi. "Başka sorun var mı ya da aklına takılan bir şey falan" diye sorduğunda kafamı olumsuz anlamda salladım. Taemin beni onaylayarak ayağa kalktı ve He-Ran'a bir öpücük vererek gitmesi gerektiğini söyleyerek yanımızdan ayrıldı.

Physician ❦︎ |JJK|Where stories live. Discover now