'4'

10.6K 793 321
                                    

(Ji Yun)

Asansörün kapısı açılınca indim ve sola dönerek başkanın odasının kapısının önünde durdum.

Kapıyı tıkladıktan sonra içeriden "Gel" sesini bekledim. Bir süre sonra başkanın sesi duyulunca kapıyı açarak içeri girdim. Jungkook masanın önündeki tekli koltukta oturuyordu. Kapı açılınca bana baksa da hemen soğuk bakışlarını üstümden aldı.

Başkana bana bakınca saygıyla eğilip gösterdiği yere, Jungkook'un karşısına geçtim. Kapı tekrar tıklanınca Başkan Jeon "Gel" dedi ve Başhemşire Min ve Doktor Choi içeri girdi. Sabır dilercesine derin bir nefes aldım.

Başkan, onlara da oturmalarını söyleyince benim yanıma oturdular.

"Eveet Başhemşire Min, Doktor Choi, Doktor Yun ve Doktor Jeon"dediğinde tüm gözler ona döndü. "Yonsei Hastanesinin yeni doktorları.."diyince ağzımın şaşkınlıkla açılmasına engel olamadım. Yoksa..?

"Siz orada bizi temsil edeceksiniz. 1 yılın sonunda eğer olumlu cevap alırsam buraya geri dönebilirsiniz lakin olumsuz yanıt alırsam ve olumsuz şeyler duyarsam eğer, kadrolu bir şekilde Yonsei hastanesine aktaracağım sizi.."dediğinde sinirle soludum.

Hemde bir hafta, bir ay değil de bir yıl ha koskoca bir yıl! Cidden inanamıyordum.

Jungkook'a baktığımda sinirle babasına baktığını gördüm. Hem yeni gelmişti neden gönderiyordu ki?

"Ama efendim, bu hastaneyle sözleşmemiz var ve sözleşme süresince başka bir has-"cümlemi tamamlama izin vermeden o konuşmaya başladı. Gerçekten sinir bozucu bir yöneticiydi.

"Doktor Yun her şeyi halledeceğim hem iki yerde de aynı işi yapacaksınız sonuçta doktorluk diplomanızı elinizden almıyorum ya"diyerek güldü. Hah doktorluk diplomamı almıyormuş. Alamazdı da zaten buna hakkı yoktu.

"Bu arada Doktor Choi, Başhemşire Min ve Doktor Yun sizi yeni genel cerrahımızla tanıştırayım; Jeon Jungkook kendisi oğlum olur" dediğinde Jungkook'un göz devirmesi gözümden kaçmamıştı.

"Gerçi Doktor Yun onu gayet iyi tanıyordur sonuçta-"diyordu ki artık olaya el atmanın vakti geldiğini düşünerek sözünü kestim. "Sizce de artık yetmez mi Başkan Jeon?"dediğimde güldü. "Saklayacak bir şeyimiz yok Doktor Yun. Tekrarlıyorum Jungkook'un eski sevgilisi oluyor Doktor Yun"dediğinde, Başhemşire Min ve Doktor Choi şaşkınlık ile biz bakıyordu.

Jungkook ayağa kalktığı gibi kapıya yöneldi ve babasına kötü bakışlar yollayarak kapıyı çarpıp çıktı.

💉.

"Ne yani gerçekten eskiden sevgili miydiniz?"diye on bininci kez sordu Başhemşire Min. "Evet evet bininci kez soruyorsunuz Bayan Min...."dediğimde özür dilercesine başını hafifçe eğdi.

"Eski konuları açmayı sevmiyorum, hele de bu konu eski sevgilim hakkındaysa"dedim ve tekrar yürümeye başlayacaktım mi Jungkoon'u gördüm. Her şeyi duymuş muydu? Gerçi kötü bir şey dememiştim ama..

"Yun, konuşabilir miyiz?"dedi yanımıza gelirken. Başhemşire Min cebinden telefonunu çıkartıp sanki biri arıyormuş gibi yapıp telefonu kulağına götürdü. "Ah evet hemem geliyorum"dedi ve kapatıyormuş gini yaptı. Omzumu patpatlayarak göz kırptı ve hızla uzaklaştı.

Koridorda ikimiz kalınca konuşmasını bekledim. Sonuçta konuşmak isteyen oydu.

"Sana göstermem gereken bir şey var ama nasıl göstereceğimi bilmiyorum"dediğinde, kaşlarım merakla havaya kalktı. Devam etmesini bekledim bir süre. Tam ağzını açıp söyleyeceği an telefonum çaldı. "Özür dilerim"dedim kısık bir sesle ve hemen önlüğümün cebindeki telefonumu çıkarttım. Acilden arıyorlardı.

"Doktor Yun! 65 yaşında bir hasta geldi iç kanaması var ve yoldayken kalp krizi geçirmiş. Henüz kendine gelemese de hayati değerli stabil olduğundan şansı var. Ameliyatane beşi hazırladılar şuan oradalar" dediğinde hızla Jungkook'a baktım. Ve gitmem gerektiğini işaret ettim.

"Ama..sorun şu ki...o hasta sizin dedeniz.."dediğinde telefonum yere düştü. Olduğum yere çöktüm. Şuan hiçbir şey yapamıyordum, kelimenin tam anlamı ile şoktaydım.  Gözyaşlarım yanaklarımdan süzülürken, Jungkook beni kendime getirmeye çalışıyordu ama saniyeler içinde bilincimi kaybettim. Bayılmıştım...

Ballarımm🍯🍯Ben geldimmm.

Bu kadar çabuk telefon alabileceğimi düşünmemiştim ama dayım sağ olsun hemen buldu bana.

Sizi şu iki üç günde çok özledimm gerçekten💜Sizinle sohbet etmeyi özledim~ Nasılsınız? Tatiliniz nasıl gidiyor yazın buraya buradan sohbet edelim..

Ve..lütfen gerekmedikçe dışarı çıkmayın. Gerekmedikçe çıkanları da uyarın..

Sizi seviyorummm öpüyorum muah muah💜💜

Physician ❦︎ |JJK|Where stories live. Discover now