• 145 •

4.9K 106 17
                                    

Ik kijk hem geschrokken aan en vraag hem wat hij bedoeld. "Sawyer is een huurmoordenaar, Mila. Hij vermoord mensen, dat is zijn werk. Ik heb het je niet eerder vertelt omdat ik niet dacht dat et zo ver zou komen."

"Hij is een fucking huurmoordenaar? Ik dacht dat die mensen alleen in actiefilms bestonden?" Vraag ik hem met ene klein beetje paniek in mijn lichaam. Hoe kan dit nou gebeuren? "Helaas bestaan ze echt, Mila."

"Ben jij er één?" Vraag ik hem uit het niets. Ik weet niet eens waarom ik het vroeg, maar het schoot gewoon in me op. "Jezus christ, natuurlijk niet," zegt hij me alsof hij mijn vraag niet kan geloven, "ik weet hoe ik een pistool moet gebruiken, maar ik heb nog nooit op een mens geschoten."

Ik ga op de bank zitten, met mijn gezicht in mijn handen verstopt en vraag Nate wanneer dit allemaal zo ingewikkeld is geworden. "Ik wil niet dat je gewond raakt, Nate." Zeg ik hem zonder hem aan te kijken. "Weet ik toch..." zegt hij me als hij voor me neerknielt, "ik zorg ervoor dat jou niets overkomt."

"Ik zal morgen uit Sawyer's buurt blijven." Zeg ik hem knikkend. Hij kijkt me raar aan en zegt dat ik morgen echt nog niet naar het kantoor mag. "Maar ik heb al een vrije dag opgenomen."

"En je gaat er nog een paar opnemen."

"Hoeveel precies?" Vraag ik hem met mijn armen over elkaar. Hij staat op en zegt dat het voor een onbepaalde tijd is.

Ook ik sta nu boos op en zegt dat hij me niet kan dwingen om de hele dag thuis te zitten. "Wen er maar aan." Zegt hij me streng.

"Waarom ben je toch zo'n klootzak geworden?" Vraag ik hem boos. Ik stamp met mijn voet om het nog net iets extremer te laten lijken. "Een klootzak?," vraagt hij me verbaasd, "ik probeer je godverdomme te beschermen. Ik doe er alles aan om jou veilig te houden."

"Ik kan wel voor mezelf zorgen."

"Oké Mila, bescherm jezelf maar tegen die criminelen. Criminelen die je serieus pijn hadden gedaan als ik gister niet je fucking kantoortje ingelopen was!," zegt hij me met een verheven stem, "je werkt me enorm op mijn zenuwen nu. Als je echt denkt dat je in je eentje de twee grootste criminelen van Italië aan kan, ga je gang. Maar ik ben het zat dat je tegen alles in gaat wat ik je zeg. Ik doe dit alles voor jou... voor ons."

Ik zeg hem dat ik het aardig vind dat hij me probeert te beschermen, maar dat ik het gevoel heb dat iedereen de controle over mij wikt hebben en dat ik daar niet van gediend ben. "Ik wil niet weer hetzelfde meemaken als met Joeri." Zeg ik hem. Meteen krijg ik pijn in mijn hart als ik daaraan terug denk.

"Dus je denkt dat ik ben zoals die klootzak?" Vraagt hij me. Ik zeg dat dat niet is wat ik bedoel, maar hij gaat tegen mij in. "Ik doe enorm mijn best om de man te zijn die je nodig hebt. Elke dag probeer ik je alleen maar gelukkig te maken, maar jij noemt me bezitterig?"

"Mij dwingen om niet te werken, noem ik erg bezitterig, ja."

"Ik hou je veilig, wat snap je daar niet aan? Ik doe zo erg mijn best, Mila. Wat wil je dat ik nog meer doe?"

Plots hou ik het niet meer. Alles komt eruit... misschien iets te veel.

"Ik wil dat je van me houdt!"

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now