• 101 •

6.1K 101 8
                                    

Nate en ik lopen samen weer terug naar de auto, maar niet hand in hand. Gewoon voor het geval dat Liam wakker geworden is, maar als ik dichterbij kom, zie ik dat hij nog slaapt.

Als we weer gaan zitten, zegt Julia dat ze ons niet eens aan kan kijken. Nathan wenkt me plagend dat ik dichterbij moet komen en hij plaatst een kus op mijn voorhoofd. "Gadverdamme." Hoor ik Juul mompelen.

Lachend laat ik me achterover in mijn stoel zakken en Nate start de auto weer.

"Weet je nog waar we het over gehad hebben vannacht?" Vraagt Juul me als ze eindelijk besloten heeft om mij toch aan te kijken. "Ik heb werkelijk waar geen idee." Zeg ik naar waarheid. Ik weet het oprecht even niet meer.

"Je had me beloofd dat ik dit nooit hoefde te zien." Herhaalt ze. Oh ja, nu ze het vertelt, herken ik het weer.

"Technisch gezien heb je niets gezien." Zeg ik met een glimlach. Ik zie aan Nate's wangen dat ook hij moet lachen om mijn opmerking.

Juul rolt met haar ogen en zegt dat we betrapt hadden kunnen worden. Ik zie dat Nate een blik naar Liam werpt en ook ik kijk even om de stoel heen om hem te kunnen bestuderen. Hij is tot mijn grote geluk nog steeds in en diepe slaap, hij snurkt zelfs een beetje.

"Ik ga nog even wat slapen, maak me maar wakker als we er zijn." Zeg ik met een glimlach tegen Juul. "Ik ga ook nog even slapen, dus Nate maakt ons wel wakker," zegt ze terwijl ze zich omdraait om ook nog wat slaap te pakken, "ik vind jullie nog steeds disgusting trouwens."

Als ik weer wakker wordt, zie ik dat we nog steeds aan het rijden zijn. Julia slaapt nog en Liam is wakker geworden. De twee hebben een gesprek over werk.

"Ik hoop dat mijn kantoor geen chaos is als ik morgen weer ga beginnen." Zegt Nate tegen Liam. Hij lacht en zegt dat Nate toch moet gaan voorbereiden op het ergste. "Je kan me bellen als er problemen zijn, hé?" Zegt Liam tegen Nate.

Wat voor problemen?

"Bedankt bro, dat komt wel goed," zegt hij op een gemeende toon, "Zullen we de meisjes wakker maken? We rijden de straat namelijk al in."

"Wakker worden sukkels!" Klinkt er een seconden later door de auto. Juul en ik schrikken allebei op, zelfs nu ik al wakker ben.

"Godverdomme," mompelt Juul boos, "had je me niet wat liefdevoller wakker kunnen maken?"

Liam en Nathan lachen en niet veel later stapt Liam uit de auto en pakt zijn tas hit de achterbak. "Hij heeft echt helemaal niets door, he?" Vraagt Juul ons verbaasd.

Nathan en ik houden beide onze mond. Het is niet dat we het hem niet willen vertellen, maar we weten wat hij erover gaat zeggen. Alles gaat kapot.

"Jullie praten er niet graag over, he?" Vraagt ze als de stilte langer duurt dan ze waarschijnlijk gedacht had.

"Nee, niet echt. Hij is mijn beste vriend, denk je dat ik het leuk vind om dit geheim voor hem te bewaren?" Reageert Nate iets wat geagiteerd.

"Toch heb je seks met zijn soort van kleine zusje." Merkt ze op.

"Julia." Sist Nate tussen zijn op elkaar gebeten kiezen door. "Sorry hoor, maar ik vind het gewoon heel knap dat jullie dit geheim hebben kunnen houden. Mila is normaal gesproken een enorm slechte leugenaar. Ik ben eigenlijk heel trots, op een vreemde manier dan." Ratelt ze door terwijl Nate de motor van de auto weer start.

Ik moet even lachen om haar gekke opmerking en vraag haar dan of ze erover op kan houden. "We gaan het hem vertellen." Zeg ik haar nog. Ze zegt dat ze erover ophoudt omdat het niet haar eigen 'business' is.

Dat moment rijden we de afrit af. Binnen een kwartiertje zijn we bij mijn huisje. Ik zeg ze dat ik graag nog even was gebleven, maar dat we morgen op werk weer een heleboel te doen hebben. Ik geef Julia een knuffel en druk een snelle kus op Nate's lippen. Liam slaapt nog en dus besluit ik maar om hem te laten slapen, Nate brengt hem naar zijn huis en ik zie hem morgen toch weer.

Als ik eenmaal mijn voordeur achter mij dichtgooi en een blik rond mijn kamer werp, voel ik me plots op mijn gemak. Ik weet dat het niet het grootste appartement is dat er bestaat, maar het is mijn eigen plekje.

Ik zet mijn koffer in de hoek van mijn kamer en plof op de bank neer. Voor ik het weet trek ik het fleece kleedje over mijn lichaam heen en val ik in slaap.

Ik viel snel in slaap, ondanks dat ik had gewild dat Nathan's armen om mij heen lagen.

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now