• 117 •

5.3K 83 4
                                    

Beneden staat Lauren me op te wachten in haar auto. "Ben je klaar om de duivel uit te schakelen?" Vraagt ze me als ik in de auto gestapt ben.

"Maar natuurlijk, ze gaat eraan." Zeg ik met een lach. Ik heb er zin in om Emily helemaal kapot te maken. Dat krijgt ze ervan als ze ruzie zoekt met de enige echte Mila de Bruijn. Niemand komt tussen mij en mijn man, niemand.

"Leuke outfit trouwens, heel professioneel," zegt ze knikkend naar de blouse van Nathan, "weet je het plan nog?"

"Dank je en ja natuurlijk. We verwijderen alle kopieën en daarna vertellen we het aan Nate." Zeg ik haar. Ze knikt en we vertrekken naar werk. Het plan is simpel: Lauren leidt haar af en ik verwijder het filmpje van haar telefoon. Daarna gaan we in onze lunchpauze naar haar huis om de back-up te verwijderen.

Terwijl we naar het werk rijden, trek ik andere kleding aan. Lauren is zo lief geweest dat ik een setje van haar mocht lenen. Ze heeft een zwarte skinny jeans en een lichtblauwe blouse voor me meegenomen en gelukkig genoeg past het perfect.

Ik was de hele ochtend zo zenuwachtig voor wat we gingen doen, maar het moet gewoon gebeuren. Het werk maakte de dag nog iets meer stressvoller dan hij al was, want weer was er een half miljoen euro verdwenen. Ik moet dit aan Nathan vertellen, dit is belangrijk...

De deur is gesloten en ik weet niet waarom, maar weer open ik hem zonder erbij na te denken.

"Sorry voor het storen meneer Koster, maar we hebben een prob-..." Zeg ik terwijl ik er vol goede bedoelingen naar binnen loop. Het was het moment de de deur niet helemaal open vloog en Nathan vlak voor mijn neus stond dat ik besefte dat ik zojuist een rijk uitziende man had geraakt met de deur.

Geschokt kijk ik naar Nate en dan weer naar de man. "Het spijt me enorm meneer." Zeg ik direct. Pas als ik de man recht in zijn donkere ogen kijk, besef ik me wie het is: Dante.

"Mevrouw de Bruijn, zag u niet dat de deur gesloten was?" Vraagt Nathan mij met samengeknepen ogen en over elkaar gevouwen armen.

"Nathan, je mag wel iets beleefder tegen je werknemers spreken," zegt Dante tegen Nate, "je maakt dit arme meisje bang en ik zou zeker weten wat beleefder tegen mooie meisjes zoals haar zijn."

Gadver...

"Mijn excuses mevrouw de Bruijn," zegt Nate tegen me, "ik kom zo langs uw kantoor om je probleem te bespreken."

"Oké, bedankt meneer." Zeg ik. Daarna loop ik zo snel als ik kan de kamer uit.

Ik stop nog even voordat ik echt wegloop en ik hoor Rodrigues een aantal ongepaste opmerking over mij maken. Ook vraagt hij aan Nate of we seks hebben gehad en dat dat de reden is dat ik voor hem wil werken. Ik doe mijn best om niet te kotsen, maar ik hoor Nathan antwoorden dat hij een strikt professionele werksfeer houdt.

Ik vind die Dante echt een vieze man. Ik zou willen wensen dat Nate niet met die verschrikkelijke man.

"Klaar voor de lunch, girl?" Vraagt Lauren die stipt om één uur bij mijn kantoordeur staat. Ik was door al het werk de tijd bijna vergeten. We nemen de trap naar beneden om Emily te ontlopen en rennen naar het appartementencomplex hier vlakbij, waar zij woont.

Lauren is een aantal keer bij Emily op bezoek geweest en dus weet ze ook dat er een reservesleutel onder de deurmat ligt. We lopen meteen door naar haar slaapkamer, want we konden haar laptop op haar bed zien liggen. Het is vreemd maar na drie pogingen, weten we haar wachtwoord te kraken. Haar wachtwoord is 'Nathan', enorm wanhopig.

We zoeken in haar desktop naar het filmpje, maar vinden per ongeluk haar eigen privé filmpjes. Natuurlijk hebben we ze niet gekeken, maar de omslagfoto's zeiden al genoeg.

"Ik weet niet of je dit wilt zien." Zegt Lauren terwijl ze het computerscherm bij mij vandaan draait. Ik schrik ervan dat ze het beeldscherm wegdraait, maar ik weet al wat het is. Het is niet mijn filmpje in ieder geval...

"Het is een filmpje van haar en Nathan," zegt ze aarzelend, "maar het is al van een tijdje geleden. Nog voordat jij bij ons werkte." Mijn maag draait zich om als ik er alleen al aan denk dat zij seks hebben gehad, maar dit had ik kunnen zien aankomen. Ik weet dat ik het recht niet heb om boos of jaloers te worden op iets dat zo lang geleden is gebeurd, maar toch deed het me pijn.

"Delete dat stomme filmpje," commandeer ik Lauren, "ze mag dit soort filmpjes niet meer hebben van mijn man."

Meteen zie ik de muis naar het knopje met de prullenbak verschuiven en ik zie het verdwijnen. Goed, daar zijn we dan ook vanaf.

Lauren gaat druk op zoek naar het filmpje van mij en Nate. Het duurde niet te lang en gelukkig kom ze ook dat filmpje moeiteloos verwijderen.

Ik ben haar zo dankbaar dat ik haar in de armen vlieg en ik bedank haar.

Daarna lopen we weer terug naar werk alsof er niets aan de hand is. Nu is het tijd voor fase twee van ons plan en dat lag helemaal bij Lauren. Zij leidt Emily af terwijl ii boven op haar wacht tot ze Emily's telefoon heeft.

Als dat maar goed gaat...

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now