• 115 •

5.3K 94 13
                                    

Ik word wakker doordat ik Nathan hoor praten, maar als ik naar hem kijk, lijkt hij nog te slapen.

"Laat haar met rust." Zegt hij terwijl zijn lichaam een beetje schokt, het is alsof hij schrikt. Ik leg mijn hand op zijn wang en zeg hem dat ik bij hem ben. Dat is het moment dat hij wakker schiet.

"Shit Mila, heb ik je wakker gemaakt?" Vraag hij terwijl hij mijn hand vastpakt.

"Het is niet erg," zeg ik hem met een glimlach, "gaat het?"

Hij gaat dichter tegen me aan liggen en drukt zijn lippen op mijn neus. "Nu wel." Fluistert hij erbij. Ik glimlach en druk daarna mijn lippen op die van hem.

Ik kan Nathan voelen glimlachen tegen mijn lippen aan. Ondertussen voel ik dat Nathan weer zin heeft in een tweede ronde. "Alweer?" Vraag ik hem plagerig en speels.

Hij bijt in mijn onderlip en zegt dat hij de gemiste tijd in wilt halen. Nathan trekt het dekbed over onze hoofden en laat me zijn welbekende, schattige grijns zien.

"Door jou ben ik te laat voor werk morgenochtend, Koster." Zeg ik hem plagend terwijl zijn handen mijn lichaam ontdekken.

"Ik weet zeker dat je baas dat niet heel erg zal vinden." Zegt hij lachend terwijl zijn vingers over het middelste van mijn buik kriebelen.

"Ik ben serieus. Je moet je handen van mij af houden en me laten slapen, anders ben ik morgen niet erg productief." Zeg ik hem terwijl ik iets dichter tegen hem aan ga liggen en met mijn wijsvinger over zijn borstkas figuurtjes maak.

Hij kijkt me recht in mijn ogen aan en zegt dat het moeilijk gaat zijn om zij handen van mij af te houden, aangezien ik helemaal niets draag.

"Slaap lekker Nate." Zeg ik hem terwijl ik mijn ogen sluit en het dekbed iets hoger trek.

"Slaap lekker, baby."

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now