• 73 •

6.5K 112 3
                                    

Eenmaal beneden staan daar Julia's ouders. Ik begroet ze netjes en kijk mijn ogen uit naar het eten dat op tafel staat. Het ziet er heerlijk uit en dan heb ik het nog geen eens gehad over de verrukkelijke geur. Nate heeft duidelijk niet de kookkunsten van zijn moeder geleerd.

"Goedemorgen allemaal." Hoor ik een bekende stem zeggen. Als je het over de duivel hebt...

"Goedemorgen lieverd, hebben jullie lekker geslapen?" Vraagt ze aan Nate en Liam, ik had niet gezien dat hij ook de kamer in liep. Niet zo gek als er een jonge god de kamer betreedt, mijn ogen konden nergens anders naar kijken. "Ik heb heerlijk geslapen, dankjewel moeder." Beantwoordt Nate haar vraag.

Nate knipoogt naar mij terwijl Liam ook antwoordt dat hij lekker geslapen heeft. Ergens voel ik me ongemakkelijk, maar ik weet niet waarom.

"Het lijkt erop dat je een goede bui hebt vandaag, Nate." Zegt zijn moeder dan plots. Het is waar, ik heb hem nog nooit zo veel zien glimlachen op één dag. "Ik ben altijd in een goede bui, moeder."

Kathy en ik schieten allebei in de lach. "Geloof je het zelf?" Vraag ik hem lachend. De vader van Nate begint nu ook te lachen, maar Nate daarentegen trekt één wenkbrauw omhoog en slaat zijn armen over elkaar heen. "Ik geloof dat jij niet zo tegen je baas moet praten." Reageer hij op mijn opmerking.

Ik kijk hem in doodse stilte aan en plots begint hij te lachen. Ik was even bang dat hij boos was, maar die prachtige lach op zijn gezicht is er weer.

Liam verbreekt het leuke moment door te zeggen dat hij zich gaat omkleden voor het strand en Ray, Nate's vader, gaat in de tuin werken. Alleen Nate, Kathy en ik zijn nog over en ik heb het gevoel dat ik die twee even alleen moet laten. Ik pak een croissantje van de tafel af en zeg dan dat ik ga kijken waar Julia is.

Snel verlaat ik de kamer, maar ik hoor Nate tegen zijn moeder zeggen: "Ja moeder, waarom kijk je zo naar mij?"

Oh god, als dit maar goed gaat.

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu