• 12 •

9.2K 141 4
                                    

De volgende ochtend op werk loop ik tegen Stefan aan waardoor ik letterlijk achterover op de grond val. Ik weet het, erg cliché, toch echt gebeurd. "Wow, val je nu al voor me?" Zegt Stefan grappend terwijl hij zijn hand naar me uitsteekt om me overeind te helpen.

"Heel grappig meneer charming." Zeg ik lachend. Ik klim overeind en trek mijn colbertje weer recht. "Noem me op zijn minst prins charming, want dan heb ik nog een kleine kans om de prinses te krijgen." Zegt Stefan flirterig terug. Ik kan een glimlach op mijn wangen niet onderdrukken en geef hem een zetje tegen zijn schouder.

"Als jullie twee klaar zijn met flirten, kunnen jullie dan aan het werk gaan?," zegt Nathan vanuit de deurpost van zijn kantoor, "Mila ik wil je binnen twee minuten in mijn kantoor zien."

"Oke, meneer." Zeg ik hem met knikkende knieën. Hij lijkt boos te zijn. "Succes." Fluistert Stefan nog in mijn oor voordat ik mijn voet verhef om naar Nathan's kantoor te lopen. Ik werp hem een semi angstige blik en volg Nathan dan zijn kantoor in.

Ik sluit de deur zachtjes achter me en wil hem net vragen waar hij me voor nodig heeft, maar Nathan had dit gesprek anders gepland. "What the fuck had ik je vertelt over het daten van collega's? Waarom luister je niet naar wag ik je zeg?"

Ik verdedig mezelf door te zeggen dat we niet aan het daten zijn en dat ik hem pas twee dagen ken, maar hij begint er alweer overheen te praten. "Ik zie de manier waarop je naar hem kijkt en het staat me niet aan."

"Hij is gewoon aardig voor me, daar is niets mis mee." Ga ik tegen hem in.

Hij slaat zijn armen over elkaar en kijkt me aan alsof ik gek geworden ben. "Wees niet zo naïef, hij probeert je gewoon zijn bed in te krijgen."

Ik kijk hem nu ook boos aan. Hoe durft hij dat over Stefan te zeggen? Hoe kan hij? "Pardon?," roep ik boos, "zo is hij helemaal niet. En jij kan niet bepalen met wie ik omga."

Ik draai me om om boos zijn kanoot uit te stormen, maar struikel over een kabeltje dat op de grond ligt en val daardoor voor de tweede keer vandaag op de grond. Ik stoot mijn hoofd hard tegen een stoel en blijf op de grond liggen met een enorme hoofdpijn. Als ik wil gaan zitten, voel ik me enorm duizelig worden en alles voor mijn ogen wordt zwart.

"Shit, Mila, wordt wakker, fuck."

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now