• 79 •

6.4K 119 1
                                    

We komen aan op het strand en Nate, Nina en Nicolas zijn daar nog. Ugh, Nina staat veel te dicht bij Nate. Ik snap niet waarom hij haar niet wegjaagt.

Als we ze begroeten, draaien ze zich naar ons om. Nate zijn ogen schieten over mijn lichaam en hij begint te blozen. Omdat het stil blijft, zeg ik maar dat ik ga zwemmen. "Iemand zin om mee te gaan?" Zeg ik terwijl ik met een bepaalde blik naar Nathan kijk. Hij knikt zijn hoofd heel subtiel en zegt dan dat hij wel mee wilt.

"Ik ga ook wel mee." Zegt Nina. Die bitch heeft lef.

Julia geeft aan even te willen zonnen en Nicolas wil dat verbazingwekkend ook. Natuurlijk.

Met zijn drieën dobberen we rond in het water. Het water is lekker warm nu het zonnetje erop schijnt. De golfjes zijn heerlijk rustgevend en soms hoor je een paar meeuwen schreeuwen.

"Ga je naar de sportschool?" Hoor ik Nina dan plots vragen. Dat heeft ze niet tegen zomaar iemand. Ik sta meteen op en loop naar de twee toe. Wannee gaat deze bitch nou eens stoppen om over mijn man heen te kwijlen?

Maar hij is mijn man niet, toch?

"Meneer Koster, kan ik even met u spreken," zeg ik puur om hem bij Nina vandaan te lokken, "om het te hebben over... werk."

"Ja natuurlijk, mevrouw de Bruijn," zegt hij waarna hij zich naar Nian draait, "mogen we even wat privacy?"

Ze knikt en zwemt meteen weg. Ugh, ze is zo braaf. Ze doet precies wat hij wilt.

"Ze wilt je zo graag." Zeg ik tegen Nate. Hij begint te lachen en vraagt of ik misschien een beetje jaloers ben. "Nee, natuurlijk niet. Wij zijn geen stelletje of iets dus je mag doen wat je wilt doen."

"Ja, daar heb je gelijk in."

Auw, dat deed pijn. Maar ik kon het zien aankomen.

"Ik wou het even hebben over jou en Julia," begin ik mijn gesprek, "Je hebt haar echt het gevoel gegeven dat het haar schuld was wat er vanmiddag gebeurde en dat was het niet. Ze was vanmiddag helemaal over de rooie omdat jij haar liet geloven dat het door haar kwam. Ik vind dat je je excuses moet aanbieden."

Hij zucht diep uit en zegt dat ik gelijk heb. "Ik denk dat ik gewoon boos op mezelf was en dat heb ik op haar geprojecteerd, ik zal mijn excuses aanbieden."

"Dankjewel." Zeg ik met een enorme opluchting in mijn lichaam, dat zal Julia goed doen. Helaas gaat die opluchting alweer snel weg als ik terugdenk aan mijn gesprek met Kathy. Nate moet weten dat ze weet dag er iets speelt tussen ons.

"Ik moet je iets vertellen en je gaat het niet leuk vinden," begin ik, "je moeder weet het van ons."

Hij schrikt overduidelijk en vraagt me hoe ze het weet. "Ze vond het niet erg en heeft zelfs aangeboden ons te helpen met ons stiekeme gedoe." Leg ik hem uit. Hij knikt en zegt dat dat een hele opluchting is, maar dan zegt hij dat Liam ook achterdochtig begint te worden.

"Wat heeft hij tegen je gezegd?" Vraag ik in pure paniek. Als Liam het weet... Ik weet niet eens hoe het dan af gaat lopen.

"Hij dreigde me te vermoorden als ik bij je in de buurt zou komen," zegt hij alsof er niets aan de hand is, "dus we moeten gewoon extra voorzichtig zijn."

Dit gaat fout aflopen, dat kan ik je nu al vertellen.

"Je ziet er erg sexy uit trouwens." Zegt hij plots. Ik begin te lachen en zeg hem dat hij wel weet hoe hij het onderwerp moet veranderen. "Ik wil je zo graag." Zegt hij terwijl zijn ogen naar mijn borsten afzakken.

"Nate, stop met zo te praten." Zeg ik beschaamd. Ik kijk om me heen en hoop dag niemand dat gehoord heeft. "Hoezo? Wordt je er opgewonden van?" Vraagt hij nog een keer, dit keer om mij te plagen.

Mijn wangen worden gloeiend rood en ik voel gewoon hoe warm mijn huid is. "Laten we stoppen voordat iemand iets door krijgt." Stel ik voor.

Hij lijkt even te twijfelen, maar knikt. "We vervolgen dit gesprek later wel." Zegt hij met een knipoog. Dat is het moment dat hij zich omdraait en wegzwemt.

Idioot.

My Boss, My Boyfriend [PART 1]Where stories live. Discover now