Chapter 37.

533 30 2
                                    

One Direction: Night Changes
One Direction: Last First Kiss

Mislim da je riječ 'zaprepaštenost' bila premala za opis mog stanja. Kratkotrajni pogled na njegov razvijeni lik u ljutitom stanju me odmah rastrijeznio, a moje tijelo zaledio. Stajala sam ukopana u mjestu i trebalo mi je neko vrijeme da se oporavim od naglog šoka. Što on radi ovdje?

"Hm, pa vidim da si se zabavila večeras. Nadam se da ti je bilo lijepo!"

Zaobišao je šank u kuhinji i naslonio se na barsku stolicu dok sam ja gutala ogromnu knedlu. Stajao je svega dva metra dalje, a njegova blizina je uvijek utjecala na mene! Ovo neće biti dobro!

"Pa zapravo...Bilo je okej!"

I dalje se nisam pomaknula s mjesta. Samo stojim tu i gledam ga u oči. Nervoza je prevelika, a napetost između nas samo što me ne ubije. Jezikom je lagano oblizao donju usnicu i to je bio onaj korak koji me dotukao!

"Aham." Jezikom je pravio izbočine po obrazima i mislim da je cijelo vrijeme samo preturao po unutrašnjosti! "Mislio sam da ćeš biti kući. Namjeravao sam te iznenaditi, ali koliko vidim ti si iznenadila mene!"

Lupako je petom o' crvene pločice koje su ugrađene na šank i primjetila sam da od mene očekuje odgovor kojeg naravno nemam! Što bih mu trebala reći? Zadnji put mi je poslao neku romantičnu poruku na koju nisam napisala ništa, ali me dotukla. Pročitala sam je par puta i svaki put bih plakala na nju. Unutar te poruke je stajalo sve ono što bih voljela proživjeti s njim i sad sam sigurna da ima osjećaje prema meni. No trenutno ne mogu racionalno razmišljati jer me sam njegov dolazak bacio u trans. Pobogu nisam ga vidjela tri mjeseca, što bih trebala reći?

"Zapravo htjela sam..."

"Pričaj mi o tom Zaynu! Kakav je?"

Ljubomora. Takva ljubomora mu se osjeti u glasu dok me pita određene stvari. Zar bih mu trebala reći istinu nakon što me samo tako ostavio? Nakon što bi se čuli samo jednom tjedno, a i tad bi se ponašao kao totalni kreten! Ona poruka ne može riješiti ništa iako se svaki put topim samo kad pročitam prve dvije riječi. Želim vidjeti njegovu reakciju uživo. Pogledala sam ga i vidjela koliko se promijenio. Kosa mu je naresla, no i dalje je bio prelijepi dečko u crnom. Tako mi je nedostajala njegova blizina, ne znam kako ću sve ovo proživjeti!

"Pa vrlo rado bih ti pričala o njemu, ali spava mi se." Stopala su mi se već smrzla jer duže vrijeme bosa stojim.na hladnim pločicama. Izvadila sam mobitel iz džepa i pogledala na sat. Skoro će 1 sat iza ponoći, a ja stojim nasred kuhinje i pričam s njim. Njim!

"Zašto izbjegavaš tu temu? Nešto škakljivo je u pitanju, zar ne?"

Promotrila sam mu lice još jednom, a izraz ljubomore se nikako nije skidao. Zapravo je jako sladak kad je ljubomoran i volim ga gledati takvog. No, morala sam se smiriti i ne misliti na svoje hormone koji će svaki čas preuzeti moje tijelo..

"Nije ništa škakljivo u pitanju, samo, spava mi se..."

Okrenula sam se u namjeri da odem i smirim se te povratim svoj zdravi razum u normalu i razmislim o svemu što se večeras dogodilo. Pred njim se pokušavam ponašati prirodno, ali to je tako teško. Želim ga izvrijeđati, prigovoriti mu na tome kako me napustio, a zatim ga izljubiti cijelog i reći mu koliko mi je falio. Taj kreten stvarno zna nedostajati!!!

"Nisi mi rekla da ti je trbuh tako ogorman!"

"Hoćeš reći da sam debela?"

Pitala sam uvrijeđeno, a od njega sam dobila samo osmijeh nakon čega se počeo kretati u mom smjeru. Nee!!

UnpredictableWhere stories live. Discover now