Chapter 27.

703 26 1
                                    

"Kako misliš trudna je? Harry što to govoriš?"

Megan je u trenutku ostala zbunjena, a ja nisam znao što ću joj reći. Ni ne znam što se tu ima više za reći kad su sve tajne izašle na vidjelo..

"Harry odgovori mi!"

Bila je očito zbunjena i previše nestrpljiva, pa sam nastavio pričati samo kako bih smirio njene hormone.

Još jednom sam pogledao prema Gloriji i shvatio da je nastavila spavati. Bit će ovo stvarno duga noć.

"Srećom čuo sam je kako dolazi pa sam papire vrati u torbu i nabrzinu legao natrag na krevet. Nisam uspio vidjeti koliko je točno trudna jer..."

Mislim da je i sama uspjela shvatiti što sam sad htio reći. Uzdahnuo sam dok su mi kroz misli prolazile svakave gluposti. Što ako to dijete nije od onog kretena? ... Što ako je moje?

"Ne misliš valjda da je.."

"Siguran sam da nije trudna sa mnom. Da nosi moje dijete sigurno bi mi rekla, zar ne misliš?"

Pitao sam je te u isto vrijeme očekivao da će biti iskrena. Treba mi netko tko će me podržavati u svemu.ovome pa makar to bila i njena najbolja prijateljica.

"Harry ti si je povrijedio i ostavio. Sve mi je ispričala. Rekla je da te voli, ali čvrsto je odlučila nastaviti sa svojim životom u kojeg ti nećeš biti uključen"

No i dalje ne razumijem zašto je nastavila sa svojim životom s onom budalom? Možda zato što ga voli..što je dijete njegovo?

"Svejedno i da je krenula dalje, Megan, to su ozbiljne stvari. Trebala bi mi reći da je trudna sa mnom, ako je to istina."

"A što ako je dijete Chrisovo? Harry, oni su u vezi više od godinu dana.. Da, istina je da su svako malo prekidali, ali sigurna sam da se oni vole."

"Megan ne govori mo to. Ona ga ne voli"

U trenutku sam postao nervozan i ljut. Sama pomisao da ona ipak osjeća nešto prema njemu, da ga voli, to me jednostavno ubija. Ona ga ne voli, ne smije ga voljeti...

Udahnuo sam nekoliko puta samo kako bih se smirio i nastavio ovaj razgovor. Moram biti krajnje skoncetriran ako želim da saznati istinu.

"Reci mi onda što bi napravio kad bi saznao da je dijete Chrisovo?"

"Jebeno znam da nije"

Opet sam podigao ton i tad su se neke osobe ispred mene okrenule i pogledale me. Definitivno se moram smiriti. Ako se nastavim ovako ponašati, izbacit će me iz ovog aviona prije nego što uopće i dođem u London.

"Po čemu molim te znaš? Harry pobogu spavali ste samo jedan jedini put. Nemoguće je, mislim da nije trudna s tobom"

"Mogu ti nešto reći?"

Pitao sam je i s druge strane sam čuo uzdah nakon čega mi je dala doznanja da mogu nastaviti

"Onu večer, htio sam se pomiriti s njom. Nismo spavali zajedno, mislim jesmo, ali nismo imali sex. Cijelu večer ona je spavala meni na prsima, nije se odvajala od mene, a ja sam uživao u tome samo što sam je mogao gledati. Možeš li vjerovati da tu noć nisam spavao?"

"Zašto?"

Na licu mi se pojavio osmijeh, a priča se nastavljala

"Zato što sam shvatio da je volim. Volim samo nju, i koliko god ja bježao od nje, i ženio se drugim ženama, ona će biti ona jedina i prava za mene. Sve sam joj to htio reći iduće jutro kad se probudi. Imao sam isplaniran svaki detalj..."

UnpredictableWhere stories live. Discover now