Chapter 11.

768 25 0
                                    

Kad me svojim autom doveo kući, izašla sam sa željom da odmah zaspem čim uđem u svoju sobu. Toliko sam umorna iako nije ni 2 sata popodne, a alkohol kao da čitav nije izvitrio iz mene. Po običaju, čim sam ušla u kuću, mama mi je počela govoriti da sam zaboravila popiti tablete i da to u zadnje vrijeme stalno radim. Počela je pričati o tome kako se sramotila pred doktorom jer je morala otkazati termin samo zato što je njena kćer danas pijana. Bilo mi je dosta toga, pa sam otišla uz stepenice, ušla u svoju sobu i zaključala se. Naslonila sam se na vrata dok sam u ruci i dalje držala kvaku te uzdahnula.

Išla sam se otuširati, ali tad mi je zazvonio mobitel koji se nalazio ispod jastuka. Došla sam do kreveta, sjela na njega i izvukla mobitel. Imala sam 2 propuštena poziva od Megan, 3 od Lily i 6 od Chrisa. Uglavnom su na zaslonu stajale samo njegove poruke tako da sam ušla u zadnju i pročitala je

*Očito si previše zauzeta kad se ne možeš javiti. Želim ti reći da dolazim za 2 tjedna i da te jedva čekam vidjeti. Nedostaješ mi. Volim te xx*

Usne su mi se rastvorile, a glas kao da je ispario iz mene dok sam razrogačenim očima gledala u zadnje dvije riječi. Voli me? On me voli? Pa zar nismo rekli da u našoj vezi nema ljubavi i da će se ta veza temeljiti samo na ljubljenju i intimnom odnosu? Pa..Ajme, takav je Harryev i moj odnos. S njim sam se dogovorila istu stvar kao i sa Chrisom. Pa zar je moguće? Ne mogu u isto vrijeme biti s njih dvoje, a da uopće ne znaju na čemu su. Osjećam se kao da ih iskorištavam, a u isto vrijeme osjećam se kao..žena koja bi bila sa svakim koji joj se podnosi. Kako sam do ovoga došla?

Mobitel sam vratila ispod jastuka i ustala se, prolazivši rukom kroz kosu. S Chrisom sam skoro godinu i pol, i stvarno se dobro slažemo. On mi dođe kao najbolji prijatelj s kojim se s vremena na vrijeme ljubim, ali da mi napiše da..me voli – e to stvarno nisam očekivala. Od samog početka sam rekla da ne želim nikakvu ljubav ni osjećaje u našem odnosu i on ovom porukom sve pokvari. Mislila sam da će se naš odnos ohladiti kad sam prije godinu dana bila... Ne, ne želim se prisjećati tog razdoblja svog života. Samo..jednostavno.. Ma ne znam, što da mu sad odgovorim? Da ga volim? I sam će znati da je to laž i ne mogu mu to napisati.

A opet s druge strane je on. Dečko kojeg ne podnosim, ali opet mi se na neki način..sviđa? Ovo nije kao sa Chrisom. Ovo je drugačije. Znam to zato što se osjećam kao da sam na sedmom nebu čak i ako mi da poljubac koji traje svega trenutak. I baš taj poljubac ne bih mijenjala ni za što. U čemu je onda razlika ako je veza koju imam sa Chrisom jednaka ovoj koju stvaram sa Harryem? Što čini taj odnos između nas tako posebnim?

Ne..Moram podhitno razbistriti misli i razmisliti. Razmisliti o tome s kim želim u takvom odnosu ostati duže, a koga moram apsulutno odbaciti od sebe. Dečka koji je sa mnom godinu i pol, koji mi je pomogao u natežim trenucima, posebno prošle godina, tog dečka koji mi govori da me voli, ili ovog drugog, kojeg poznajem skoro 2 tjedna, s kojim sam stvorila tako snažan odnos iako sama sebi ne želim priznati, koji me izludi samo jednim poljupcem? Koga da je otjeram od sebe? Bože, kako je ovo teška odluka...

*

*

Nakon ne tako savršenog buđenja, ustala sam čupavija i pospanija nego ikad, dok me bolio doslovno svaki dio tijela. Stomak mi kruli od gladi, glava me boli kao da je preko nje prešlo 3oo tenkova i ne osjećam se sasvim svojom. Dodatnu glavobolju stvara situacija sa Chrisom, Hannom i Harryem i prosto više ne znam što da napravim. Obukla sam bijelu majicu s nekim kineskim slovima na sebi koju odavno nisam nosila i neke kratke crne hlače. Bilo je 19 sati i shvatila sam da sam prespavala pola dana. Kako ću večeras onda zaspati? Možda bi bilo najbolje da večeras izađem negdje sa curama i opet se opijem. Tad se osjećam opuštenom i koliko god mi svatko govorio da se prečesto opijam za svoje godine, ne obazirem se, jer ne znam.. volim se opijati i uživati dok sam još mlada.

UnpredictableWhere stories live. Discover now