Chapter 8.

869 25 1
                                    

Čim sam osjetila njegove vruće usne na svojima, znala sam da sam željela taj poljubac više od ičega. Možda zato što mi je u tom trenutku djelovao privlačno, možda zato što sam u njemu vidjela Chrisa, ili jednostavno samo zato što ga želim otjerati iz kuće. Poljubac koji sam započela se polako počeo razvijati u nešto više, neki strastveniji poljubac. Jezik mu je polako počeo kliziti mojim, istraživao je unutrašnjost mojih usta, dok mu je ruka šetala po mom mokrom tijelu, počevši od bedara, preko boka, sve do početka grudnjaka. Laganim pokretima sam ga uhvatila za kosu i sve je više stiskala među prstima, a onda sam jednu nogu prebacila preko njegovih, tako da sam sjedila na njemu.

Poljubac se nije zaustavljao, njegove obje ruke su bile položene na sad moje već vruće tijelo, dok su moji prsti pokušavali uhvatiti što veću količinu njegovih kovrdža.

Odjednom je zastao i pokušao se pomaknuti od mene, spomenuvši Hannu.

„Opusti se.."

Rekla sam i nastavila poljubac. Ne želim povrijediti Hannu, niti mi je to namjera. Ovaj ovdje me toliko živcira i samo njega želim povrijediti. Neka shvati da zapravo voli Hannu i da je ona toliko bitna. Svejedno, osjetila sam kako mu je disanje postalo još ubrzanije, a poljupci još strastveniji, kad sam legla na njega, a ruke su mi polako klizile po njegovim prsima, nikako se ne zaustavljavši. Njegove ruke su mazile moja leđa, i konačno su došle do stražnje strane mog grudnjaka i pokušale ga otkopčati, a njegove usne su se spustile na moj vrat i sisale ga tako jako da sam morala ispustiti maleni jecaj, što ga je vjerujem potaklo da mi siše kožu još jače i intezivnije. Koliko god to htjela na početku, sad ga ne mogu napustiti u ovom trenutku. Toliko ga želim, ali znam da ako to sad napravim, kajat ću se cijeli život, govorivši sebi da sam izdala jedinu sestru.. Nakon što mi je otkopčao grudnjak, ostala sam jedino u njegovoj košulji koju je nabrzinu skinuo s mene, a zatim me okrenuo tako da sam bila ispod njega. Počeo me ljubiti po nosu, a zatim opet po usnama ostavljajući lagane i nježne poljupce koji su dovodili sve do onih snažnih, grubih a isto tako zavodljivih i neurednih. Alkohol mu se sve manje osjetio iz usta, no opet sam uživala u njegovim dodirima i poljupcima za što sam mislila da nikad neću. Eva, sjeti se plana..

Moraš pod hitno ovo srediti!! No, moj glupi mozak me nije zaustavljao da mu rukama prelazim preko leđa, dok se on igrao mojim grudima, ljubivši svaku posebno što me dodatno izluđivalo. Svaki njegov dodir mi je zažario kožu, ali svejedno sam ga približavala sve bliže sebi, što njemu nije smetalo..

„Eva..ti..izluđuješ me"

Govori je u izdasima, no prekinula sam njegov govor, tako što sam ga uhvatila za glavu i položila njegove usne na svoje, jer sam ga željela više i više, ako je to ikako bilo moguće. U jednom trenutku me okrenuo tako da sam opet bila na njemu, a poljupci su postajali sve slabiji kad sam svojim prstom lagano počela kliziti sve od njegove brade, preko vrata, prsa, trbuha, sve do početka njegovih hlača. Čim me okrenuo, osjetila sam kako je napaljen, a to mi je otpočetka bio plan. Ostaviti ga napaljenog na plaži, pa nek tu napaljenost istroši na nekom drugom. Svojim prstom sam kružila oko otvora hlača, a svakim mojim krugom, njegova nabočina je postajala sve veća, a njegovi uzdasi i jecaji sve teži i glasniji, dok mu je glava bila zabačena, a oči zatvorene..

„Prestani..Moram te hitno poševiti.."

Čuo je moj osmijeh, tako da je sam odlučio iskoristiti situaciju. Svoju ruku je stavio odmah do moje, počevši otvarati svoje hlače, tako da je oslobodio dva gumba koja su bila na hlačama. Svakim dodirom, bilo mojim ili njegovim, činilo ga je sve napaljenijim, a ne mogu reći da nije ni mene. No, ovo mora sad završiti.

Okrenuo me, i spustio svoje hlače, tako da su na njemu ostale samo napuhnute tamnoplave bokserice.

„Sačekaj me tu trenutak.."

UnpredictableWhere stories live. Discover now