68. Trevor

1.1K 69 11
                                    

Ten hnusný zvuk poznala jedine ona, pretože neraz ho už počula, no traja Chrabromilčania tento zvuk nepoznali už len z toho princípu, že nemali kedy si ho vypočuť, možno preto sa začudovane začali obzerať, no Madison ich stihla stiahnuť na stranu, aby tam nestáli ako sprostí, pretože smrťožruti ihneď vedeli, prečo tento zvuk sa začal šíriť Rokvillom.

Bolo to znamenie, že niekto sa premiestil do tejto dedinky pod Rokfortom...

,,Rýchlo, sem!" Stiahla ich nabok šeptom, čo sa prikrčili za neznámym objektom, ktorý bol zakrytý plachtou, no to bolo úprimne všetkým jedno, pretože jediná vec, ktorú potrebovali, bolo krytie.

,,Potter!" Zakričal vyzývavo jeden smrťožrút, no bol ďaleko, aby sa ho obávali, no viac ich zaujímal jednotlivec, ktorý sa blížil veľmi nebezpečne k ich skrýši.

Madison sa zhlboka nadýchla a rýchlym pohybom sa vztýčila do celej svojej výšky, pripravená vrhnuť na dotyčného známu kliatbu, no na pol ceste sa zastavila, pretože chlapec na ňu pozeral tým istým prekvapeným výrazom.

,,Madison?" Zašepkal užasnuto a nedokázal nijako reagovať, len stál a pozeral sa na ňu prekvapeným výrazom a ona bola na tom úplne tak isto, pretože tohto chlapca tu skutočne nečakala.

,,Trevor?" Šepla a pousmiala sa, že opäť mohla pocítiť jeho meno na jej perách, pretože si skutočne nemyslela, že tohto chlapca stretne znova.

,,Čo tu robíš?" Spýtal sa prekvapene a v tom momente boli jeho otázky zodpovedané, keď sa Harry Potter vystrel a postavil sa vedľa Madison, čo tak urobila aj Hermiona a Ron.

,,Takže nakoniec sa to vydarilo?" Spýtal sa užasnuto a ona so širokým úsmevom prikývla.

A v tom momente začuli ostatných smrťožrútov, až stŕpla na miestne.

,,Budem vás kryť, bežte," povedal a Madison prikývla a aj spolu s trojicou Chrabromilčanov sa rozbehla preč, no nakoniec sa zvrtla na päte a hodina sa chlapcovi okolo krku a silno ho objala.

,,Opatruj sa, prosím," pousmiala sa, vlepila mu bozk na líce a rozbežala sa opačným smerom, ako on.

,,Tam niekto bol!" Zakričal Trevor a smrťožrúti sa rozbehli za chlapcom, ktorý bežal úplne iným smerom, ako Madison a jej priatelia.

Začali bežať smerom k bráne, no bola zamknutá, takže ich hrkanie kovom bolo zbytočné.

,,Čo teraz!" Zakričal Harry a potom sa ozval piaty hlas, spoza pootvorených dverí.

,,Potter, poďte sem!" Zasyčal starý muž, čo všetci štyria išli dovnútra a Madison si reflektívne dala cez hlavu kapucňu, pretože jej dôvera v cudzom človeku nebola zrovna veľká.

Zišla schodami aj spolu s jej priateľmi, až sa ocitli v miestnosti strednej veľkosti.

,,Ten muž vyzeral ako..." začal Ron, no Hermiona ho prerušila. ,,Ako Dumbledore..."

Mystoriózne sa na seba zapozerali, až im zrak spočinul na Madison, ktorá sa lenivo oprela o stenu a pozerala sa naôkol.

,,Kto to bol? Ten chlapec?" Spýtal sa Ron a ona mykla plecami.

,,To je Trevor... Spoznali sme sa asi pred dvomi mesiacmi," povedala a odvrátila zrak od Rona, čo bol jasný náznak toho, že sa nemieni vyjadrovať k tejto téme viac, pretože začala blúdiť vo svojich myšlienkach, až si vybavila prvé stretnutie s Trevorom.

Flashback:

,,Vypadni, hovorím ti vypadni a neotravuj!" Zakričala na jedného zo smrťožrútov, ktorý poslušne zdupkal, pretože ani dnes Madison Bennettovej nechýbal jej zabijácky pohľad, ktorého sa nejeden smrťožrút vyvaroval, pretože to dievča si prebojovalo rešpekt a dôležitú pozíciu u Voldemorta veľmi rýchlo...

Černokňažníčka ✔ [HP FANFICTION]Where stories live. Discover now