Roșcata irascibilă

2.2K 54 4
                                    

Ce ma tot streseaza ăștia?! Sunt ca o proprietate a lor.. M-am saturat! Spune vocea mea interioara,iesind la iveala fara vreo remuscare. Ma imbrac la foc automat,asa cum imi cere "presedintele". Eh,trebuie sa ma conformez.. Doar avem intalnire cu "prim ministrul",sa nu cumva sa intarzii sau sa fiu o doamna neprezentabila. La dracu' cu asta!
Devin irascibila si indignata de ceea ce se intampla. Tot taraboiul asta cu cretinii aia traficanti de carne vie,micii politicieni si regimul lor de tot rahatul! Dupa 10 minute sunt ca si scoasa din cutie. Imi iau hainele de seara trecuta si cobor jos,unde observ ca presedintele si primul ministru converseaza neincetat,cu un glas scazut si usor grav.Ce cacat or mai vorbi acum? Se intorc amandoi si imi fac semn sa ma asez langa ei. Ma pun in tema despre ceea ce va trebui sa fac. Au luat legatura cu Politia locala care le-a cerut ajutorul in privinta acelor "retarzi" ,dorindu-si ca eu sa ii seduc si sa ii bagam la "pârnaie". Dupa lupte seculare in legatura cu parerea mea.. Am cedat,acceptand spre binele comunitatii. Fiind traficanti de organe si de carne vie,au macelarit in jur de cateva sute de fete,fetițe,nimfete. Sunt terifiata de "Curriculum Vitae" de care dispun barbarii,asa ca imi doresc cu toata inima sa ii injosesc si mai ales..sa ii opresc in a mai face asta. Cate suflete chinuite.. Cate fetite abuzate.. Cate corpuri neinsufletite.. Cate atingeri libidinoase. Un junghi imi patrunde sufletul.. Imi aduc aminte cu o scarba colosala de evenimente neplacute..ca atunci cand un barbat in toata firea a incercat sa ma atinga,ca atunci cand un "bunicut" a incercat sa ma seduca. Stomacul mi se intoarce pe dos si decid ca e singura sansa sa le ucid sperantele nemernicilor alora,sa le sfaram sperantele bucata cu bucata,ca atunci cand sfarami un cubulet de zahar intre degete. Decidem sa ne prezentam in seara asta la bar..
-Cred ca ar fi o ocazie perfecta in seara asta. Are loc un fel de cabaret la bar,cu multe tipe strident machiate si imbracaminte dubioasa,ma pune in tema Mike. Ar fi momentul oportun sa incerci sa te guduri pe langa ei si sa le faci ochi dulci. Cat de neplacut va fi.. Gandesc cu o oarecare parte a creierului. Si totusi.. Sunt femeie. Sunt capabila sa sucesc minti una doua. Sa le fac mintile praf.
Incep discutiile despre cum ar trebui sa decurga lucrurile,despre atitudinea mea fata de ei si mai ales imbracamintea..
-Ce?! Co..costum din latex? Pe bune?
Barbatii ma privesc ciudat,ca si cand izbucnirea mea e total nepotrivita pentru situatia noastra.
-Inceteaza sa te mai smiorcai ca o fetita care sufera de nebagare in seama. Țâțele tale trebuie scoase in evidenta in asa fel incat idiotilor sa le curga balele. Asa ca opreste-te sau voi fi nevoit sa o fac eu. UFF.. S-a infuriat stapanul regatelor.. Ntz ntz.. Rusine Jo.. Rusine ca i-ai facut asta Majestatii Sale.
- Iertare ca ripostez in fata dumneavoastra,Majestate. Iertare ca ma impotrivesc faptului ca vreti sa ma imbrac ca o tarfa de pe strada. Sunt total de acord cu alegerea facuta. Nici vorba de ripostare,Alteta Sa.
Ii vad privirea cu care parca ma ucide. -Esti atat de naiva si de copila.. Ar trebui sa te las sa te descurci singura cu namilele astea care vor sa te sfasie. Ar trebui sa nu iti dau nicio informatie despre absolut nimic. Sa te descurci singura. Tu si firea ta rebela.
-Ei bine. Fa-o. Haide,ce te retine? Ii arunc eu,incercand sa inteleg ce e cu el de se comporta asa. Ma priveste si mai infuriat : Taca-ti fleanca aia si asculta-ne odata daca nu vrei sa fii gaurita peste tot si probabil transata in mai multe marje,imi spune Mike hotarat. Liniste deplina.. In seara asta vei fi imbracata ca o tarfa,vei purta un zambet fals si seducator si vei incerca sa ii atragi intr-un fel de labirint. E singurul lucru pe care il ai de facut. De restul ne ocupam noi,ceilalti. Așa ca fii utila si expuneti corpul in asa fel incat sa le atragi atentia. Esti femeie..si femeile așa reușesc sa prinda un barbat in mainile lor. Ne vedem la ora 22. Vom veni dupa tine.. Si dupa aceste vorbe,se ridica de la masa,lasandu-ma singura cu George,regele irascibil.
- Sper ca pana la ora 22 sa fii deja in rolul de femeie seducatoare. Pe curand HC,pe curand Jo. Si cu acestea spuse,pleaca,lasand in urma un val de confuzie pe chipul meu. Confuzie si..teama.
-Mike are dreptate. In seara asta va trebui sa joci un rol important atat pentru tine,cat si pentru celelalte "prizoniere" ale idiotilor. Vom merge la cumparaturi si pe drum vom vorbi mai multe.
-Ce cumparaturi,George? Il intreb eu ca un copilas retardat.
- Vestimentatia e foarte importanta asa ca vom merge la o veche amica de a mea sa ne ajute cu planul,in materie de haine. Se ridica de la masa si el si ma asteapta.. Nu pot sa cred in câte cacaturi ma bag.. Oftez..si ..il urmez.
*La Moullin' Rouge"
Ajungem la un renumit "boutique"si intram in aria "bad girl" . Pe un fotoliu ridicat,intalnesc privirea unei doamne inalte,cu parul facut permanent,chipul ridat si un machiaj extrem,de prost gust. Gura micuta este acoperita de o nuanta visinie,aproape stearsa. Sanii ii sunt ridicati,iar ochii par sa se hraneasca cu energia oamenilor.Zambetul este tot farmecul ei..
Il priveste pe George si ii zambeste,aplecandu-si capul spre mine..ma intimidez imediat,putand sa simt cum obrajii imi iau foc.
- La fel de frumoasa ca intotdeauna,Lara! Ii arunca George doamnei "zambet". La fel de frumoasa si feminina.
-Buna,copilul meu. Ce te aduce pe la hoașca și expirata Lara? si razand,se imbratiseaza cu un dor vizibil. Ah..cine este aceasta tanara domnita? E cumva norocoasa,HC? Afiseaza un zambet pervers.. De ce toti ii spun HC? Ce poate insemna? Nu mai inteleg nimic..
-Este o amica de a mea. Româncă. Canta la barul "Lovely Soul"..
-Ahh.. E inca in voga barul acesta. Eh..cand eram eu tanara si sexy,mergeam in fiecare vineri sa gust buzele solistului din trupa de jazz. Muzica buna,adevarata. Ce gen canti,domnisoara?
Ma trezesc din reverie si ii raspund doamnei "zambet"
-Genul precizat de dumneavoastra. Jazz..uneori si Soul. Ma priveste din cap pana in picioare,analizandu-ma.
- Frumoasa,aratoasa si cantareata de jazz.. Imi place amica ta.. Mi-o poti imprumuta pentru o scurta vreme? Promit sa fiu blanda.
Rad amandoi cu subinteles.Zambesc si eu,incercand sa fiu mai relaxata. E doar o femeie..ca si mine.. De ce ma intimidez asa? Ah..probabil pentru ca sunt langa armasarul rational!
-Da-ne o mana de ajutor,Lara. Am nevoie de o vestimentatie al naibii de perversa si sexy. Cu toatr accesoriile necesare. Nu incape discutia de cost,sunt dispus sa platesc oricat.
Femeia il priveste putin uimita,apoi isi afiseaza "calitatea suprema",zambetul.
-Specialitatea mea,tinere domn. Urmeaza-ma..aa..
-Scuzele mele, adauga George,numele ei este Johanna. JO. "Zambet" ma priveste bland..
-Da.. Romanca Jo. Se intoarce pe calcaie si o urmez. Ajungem in fata unor rochii .. Raman inmarmurita. Cat de.. Frumoase sunt. Elegante,simple.. Un adevarat paradis. Ochii imi straluceau de placere la vederea lor. Rosul predomina. Ha.. Culoarea ta whore!
-Pervers si sexy zice,ha? Ma intreaba..
-Ahm..da..
Priveste in gol..
-Eh..e un barbat rafinat. Isi doreste cea mai buna vestimentatie pentru domnisoara lui. Mereu i-a placut sa fie nonconformist. Aham..deci isi imbraca toate tarfele asa. Interesant.
Sa vedem ce avem pe aici.. Asta nu,asta nu.. Sunt pierduta in ganduri.. De ce oare ma afecteaza sa stiu ca asta facea cu toate tarfele lui? "Zambet" vorbeste in tot timpul asta cu mine,insa eu nu sunt atenta decat la frumusetea rochiilor si la ceea ce mi-a spus.
-Jo,ti-am ales cateva tinute. Sa mergem la cabina de proba. O urmez din nou.
George ne asteapta exact acolo unde il lasasem inainte sa cautam ceva haine. Avea o expresie neutra pe chip,si parea ca asteapta cu nerabdare sa ma vada odata imbracata in vreo rochie sau vreun corset.
-Pe aici,copiii mei,ne spune ea,iar noi ca niste ucenici o urmarim pe zvelta .. Aaa.. Nu stiu cum o cheama.
Intru in cabina si imi paseaza cateva rochii. Mulate,stramte,scurte,decoltate,multa plasa,latex. Asta e un magazin pentru..femei care se vand.. Asa pare. Pana si atmosfera pare incarcata de sexualitate.
Decorul rosu,cu lumini difuze si muzica senzuala,miros persistent de parfum dulceag si .. HAINELE.
-Va las sa va decideti si sa va..admirati. Unul pe celalalt. Ma gasiti in fotoliul meu daca mai aveti nevoie de vreun sfat sau de vreo tinuta. Spunand astea,isi misca senzual trupul slab si ramanem..singuri.
-Dezbraca-te. E tot ceea ce imi spune. Imbraca asta,adauga. Ce naiba e cu omul asta? Are impresia ca sunt mario.. Da.. Chiar sunt marioneta lui..
-Nu sunt obligata sa fac asta. Asa ca inceteaza sa folosesti un vocabular si un ton neadecvat.
Se ridica de pe scaunul din cabina de proba,se apropie de mine si imi infasca parul in mainile lui mari.
-Indrazneste sa mai spui ceva si te fut aici de nu te vezi. Vei imbraca toate hainele. Nu incerca sa ripostezi,roscato. Nu incerca sa te pui cu mine. Imi trage capul pe spate si imi elibereaza parul din stransoare. Simt ca se indeparteaza si..
-Daca ma gandesc mai bine..
Vine pasind grav,ma apleaca,imi trage pantalonii jos si o baga fara sa se mai gandeasca.
-Ha! Mereu uda,micuto. Mereu uda. Incepe sa se miste usor de tot..
-Ce crezi micuto,ca vei scapa asa usor? Si deodata imi loveste fesele,continuand sa mareasca ritmul. Mai alert..si mai alert.. Simt ca nu mai am suflu.
-George.. Nu se opreste. Continua cu o furie nebuna. Ma ridica si ma lipeste cu spatele de perete. Imi ridica genunchiul. Gemete. Placere.. Nu mai rezist.. Ii strig numele si cobor in agonie. Dupa cateva clipe,ma urmeaza si el. Ramanem imbratisati pentru cateva secunde..
-Sterge-te si imbraca-te,imi spune autoritar. Ia cateva rochii,un corset,un costum de latex,port-jartiere si ne indreptam spre doamna care a gasit "formula fericirii".
-Ce rapizi ati fost,micutilor! Ia sa vedem ce avem aici. Studiaza tinutele. Ooo.. Foarte buna alegerea pentru asta.. Da..si asta. Hmm..nu as opta..
-Luam tot,Dolly. Tot ce e aici.
Femeia il priveste tinta.
-1300$,dragule. Doua rochii,un costum de latex,corset si portjartiere.
Plateste cu cardul,lasand 1500,evident. Ne luam la revedere,nu ca inainte femeia sa ii sopteasca ceva la ureche lui George. Ii saruta mana si iesim din micutul magazin,cu preturi..interesante.
Raman tacuta o vreme pe drum.. Ne oprim pe o banca,eu aprinzandu-mi o tigara,el fiind atent la miscarile mele.
- Iti plac hainele? ma intreaba oarecum usor timid. Tind sa cred ca vei arata bine in toate.. Tacere.
-Da. Sunt deosebite. Multumesc. Raman la fel de impasibila si rece. Isi permite sa faca ce vrea din tine,bae. Nu ai scapare. Esti a lui.. Ma copleseste un sentiment ciudat,ca si cand niciodata nu ar fi posibil sa il am pentru cateva secunde doar in brate.. ca nu ar fi niciodata posibil sa ii sarut buzele tremurande dupa o cearta stupida..ca nu ar fi niciodata posibil sa imi spuna ca sunt frumoasa..imbracata.. Imi scutur privirea si indepartez gandurile astea mult prea avansate pentru ceea ce simte George fata de mine. Recipientul sau. asta sunt!

-Probabil te intrebi cine este aceasta doamna. E Dolly,o foarte buna prietena de-a mamei. ma cunoaste de cand era un flacaiandru. M-a invatat multe lucruri si m-a ajutat enorm in tot ceea ce era necesar.. Sa am grija de casa atunci cand mama era plecata pe front sau in interventii.

- Pe front? Raman putin uimita.. Mama lui a fost pe front?! ha.. a inceput sa imi povesteasca despre familia lui.. Mda,probabil doar pentru a ma tine langa el sa mi-o mai traga hard.

- Da. Mama mea a fost medic pe front,chemata in interventii suplimentare si altele. Nu spune nimic mai mult.. mda.. aflu informatii cu "portia"..

- Inteleg. Raman la fel de distanta si rece. M-am saturat sa ma trateze asa.

Termin tigara,ma ridic de pe banca si ma indrept in directia casei mele.

- Unde mergi, micuto? imi spune pe un ton usor pervers. Ai vreun plan in asteptare?

-Da. Am treaba. Dau sa maresc pasul si ii simt mana cum imi strange incheietura.

- Te duc eu acasa. Iarasi tonul autoritar. Iarasi incearca sa faca pe seful. Cred ca il voi pocni..

Imi smucesc bratul si ridic tonul

- Stii ceva? Nu ai absolut niciun drept asupra mea! Nu iti sunt nici iubita,nici prietena. Sunt doar o alta marioneta de-a ta cu care te joci pe degete. M-am saturat sa imi arati mereu ca detii controlul. Obsedatule de control! Obsedatule de tot ce inseamna ratiune! Nu ai pic de suflet,scrupule,remuscari. M-am saturat sa fiu recipientul tau in care te golesti. Asa ca fa ca fata asta socata sa dispara din raza mea vizuala. O zi frumoasa,Skyfall. Ma intorc pe calcaie si plec. Nu simt nicio miscare in spatele meu,asa ca imi continui drumul spre casa,cu ochii inrositi si nasul care ma ameninta ca voi plange intreaga noapte. Sa plang pentru un dobitoc infatil ca si el? Un cretin obsedat de control si sex?! Nu. Jo,nu esti asa! Sa nu te prind ca versi o lacrima! ai inteles?!  Ajung repede acasa si ma pregatesc pentru o baie fierbinte. Toate lacrimile ce promiteau sa apara au disparut. Imi pun muzica sa bubuie,apa sa curga si imi iau vinul preferat. E seara mea! SoundCloud-ul pornit,playlist-ul meu pentru dans senzual,ma dezbrac si incep sa ma unduiesc.. Ma pierd in spuma,vin,muzica si ganduri..
Suna telefonul. Ridic privirea si observ ca am lenevit doua ore in cada. Ma simt stoarsa de vlaga dar..relaxata. Raspund.
- Sunt Mike. Te rog sa fii gata la ora 21. Te asteptam in masina,in fata apartamentului. Vrea sa inchida..
- Stii ceva? Nu vin niciunde. Luati-va gandul,afurisitilor. Nu va ajut cu nimic. Nu sunt cobay-ul nimanui. Nu sunt jucaria voastra. Inchid.
*G.*
Mai infuriat ca si acum nu m-am simtit nici o data. Tarfulita asta roscata imi da batai de cap. Deja a trecut atata vreme si nu am filmat mai nimic..iar acum..se impotriveste sa ii seduca pe "smardoi". Simt cum furia iasa la iveala. Mike ma priveste obosit si plictisit,fiind la fel de furios. Astept sa vina ora 21 si sa o invat pe micuta roscata cine conduce pe tabla de șah.. Nu inainte de a-i gura mintile si a-i oferi o doza de "afectiune reala".. Reala.. Haha.. Ne vedem curand,roscato.. Curand..

Hey guys,imi cer miiiiiii de scuzeeeee. Sunt cam indragostita,plutesc pe un norisor tra la la.. Nu ma luati in seama. Voi incerca sa postez luni capitol nou. Astept pareri. Va pup xoxo

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum