Futaiuri plictisitoare și fețe comune

3.8K 87 4
                                    

Ajungem la clubul unde a făcut micul Mike rezervare,așezându-ne la masa pe care scria numele Michael O'Connell. O barmaniță brunetă cu ochi albaștri, strident machiată și cu un decolteu apetisant iși mișcă șoldurile în direcția noastră. Sunt foarte atent la detaliile care constituie o femeie. Mă fascinează atenția cu care își clădesc "trupul" în prezența oamenilor.

Zâmbește cu gura până la urechi,întrebându-ne ce dorim să consumăm. Mă mulțumesc cu un vin alb,iar Mike cu clasicul whisky.

Nu sunt atent în jurul meu. Îmi stă mintea la Jo. Au trecut deja 2 ore de când am plecat de la apartamentul ei.

Ce iți pasă așa mult? E o simplă târfă pe care o regulezi, șoptește eul meu cu un zâmbet triumfător. Îl ignor total.

Îi scriu un mesaj: " Hey Jo,sper că ești în regulă. M-am tot gândit cum te simți așa că am vrut să mă asigur că ești O.K. Noapte bună,roșcato :)". Îl trimit fără ezitare.

*J.*

Bâzâie telefonul. Cine dracu' e atât de prost să sune la ora asta? Se oprește. Observ că este un mesaj și mă întind nervoasă după telefon. Văd un număr,necunoscut mie.

Citesc mesajul. E George. Mi se înmoaie inima. Cât de dulce e! M-a scăpat de violator iar acum se asigură dacă sunt în regulă. Privesc telefonul vreo 5 minute încontinuu. Zâmbesc ca o cretină care a găsit 10$ pe jos. Mă gândesc la partida de sex de la bar. Mâinile puternice,brațele vânjoase,ochii plini de dorință și penisul... Oh... Penisul său de o mărime ... Magică pur și simplu. Îmi aduc aminte de mirosul lui de bourbon și CK. Îi răspund într-un final spunându-i

"Bună George. Da,sunt bine,tocmai făceam plajă. Mulțumesc că iți faci griji.Pe curând :)". Da,sunt puțin răutăcioasă,însă e ora 2 dimineața și chiar nu am chef de conversații.

Primesc un răspuns : " Nu fi așa rãutăcioasă,pentru că altfel te voi pedepsi. Ce zici de mâine,ora 3,Jackie's Bar?".

O întâlnire?! O,da da da! Îi trimit un O.K sec,dar care spune așa multe. Nu mai primesc înapoi nimic. Mă afund fericită în somnul dulce din care m-a întrerupt,gândindu-mă ce bine mă voi simți mâine. Din toate punctele de vedere.

Roșcata ți-a acceptat întâlnirea,HC! Fii mândru de tine! O vei îndoi fie în bar,fie acasă! Încă zâmbesc. Eul se bosumflă că îl ignor,retrăgându-se în cel mai apropiat colț al minții. Simt o senzație de bucurie oarecum.

-Geo,ești tare tăcut. S-a întâmplat ceva? îmi șoptește Mike,trezindu-mă la realitate.

-Totul e bine. Acum,hai să agățăm câteva pipițe.

Nu îmi mai pot ține pofta în frâu. Vreau să mă golesc neapărat. Femeile sunt perfecte pentru asta. Sunt ca niște recipiente care iți permit să le folosești atunci când te simți plin. ( No offense girls).

Facem un mic tur al clubului imens,întâlnind fețe cunoscute și plictisitoare. Ne oprim la câtiva,filând cu privirea târfe în călduri. Zăresc o blondă naturală cu fund de braziliancă. Ne îndreptăm spre ea,prietenele ei privindu-ne la fel de excitate ca și ea. Cu aerul unor prinți exotici,le abordăm. Schimbăm câteva vorbe plictisitoare,unele cu tentă sexuală,ca după nici zece minute să mă trezesc cu blonda în poala mea. Baia miroase curat și plăcut,însă parfumul fetei este insuportabil. Michael îi introduce amicul în gură iar eu o regulez cu poftă. Geme incontrolabil. Se dă jos de pe mine și merge să îl călărească pe Mike care aștepta,lingându-și buzele.Inversăm rolurile,simțind că sunt în al nouălea cer! O iau brutal de păr și i-o înfig în gât. Se îneacă,însă îmi face plăcere să o văd cum se zbate,încercând să iși scoată membrul din gură. După ce mă distrez cu ea,mă termin pe sânii ei țanțoși,ea mârâind de plăcere. Se joacă cu sămânța mea,frecându-și sânii în neștire.

Mă excită maxim să o văd victimă strivită de doi tipi masivi și cu fantezii nebune de îndeplinit,însă ea însuși nu prea îmi face pula să danseze de bucurie.Mă bucur că m-am golit,îmbrăcându-mă de îndată ce termin.La fel și Mike. Tipa se uită pervers la noi,cerând mai mult. O privim scârbiți și ieșim din baie.Suntem satisfăcuți și la fel de aranjați ca atunci când am intrat aici. Mai petrecem ceva vreme prin bar,întâlnind fețe dragi,dar și fețe pe care le urâm. Barmanița își bălăngăne șoldurile prin fața mea,atrăgându-mi din nou atenția.

-Cu ce vă pot servi? întreabă ea cu dublu înțeles.

-În niciun caz cu ceea ce te gândești tu,îi spun pe un ton la fel de senzual ca al ei. Se înrośește,asta făcându-mă să chicotesc.

-Două pahare de bourbon,te rog,spune Mike scârbit de privirile noastre. Tipa pleacă,arătându-ne mersul ei lasciv. Hmm,bună bucată,spun în gândul meu.Mike nu e prezent aici cu mine și asta mă face să îl întreb ce se întâmplă cu el

-Nu am nimic,G. Am nevoie de puțină băutură,iar mai apoi de un somn duuuulce,îmi răspunde el exact ca o fetiță mofturoasă. Îi dau un pumn în umăr,făcându-l să zâmbească.După atâția ani ne cunoaștem prea bine ca să ne păcălim. Știu că nu va rezista prea mult și îmi va spune ce îl roade. Îmi amintesc și acum anii adolescenței. Eram în clasa a șasea când pentru prima oară am pipăit o fată.Era a opta. Era puțin plinuță,dar gustoasă pentru un tip care nu știa ce sunt alea țâțe și fund. Când am ajuns în clasa a noua,am regulat amândoi o șatenă.. În baia fetelor. A fost pentru prima oară când am făcut asta. Ne simțeam zei peste propriul nostru regat,mai ales că nu am fost prinși de director. A fost însă și o perioadă când am încetat să ne împărțim premiile,în ultimii doi ani de liceu.

Acum stau și îl privesc pe omul cu care mi-am petrecut întreaga viață,începând din clasa întâi. Am suferit împreună,am râs împreună,am băut împreună.. Și evident.. Am futut împreună. Însă,de astăzi,lucrurile vor fi puțin schimbate. Nu voi împărți roșcata. Va fi doar a mea.

Golim paharele și ieșim din local cu sute de priviri îndreptate înspre noi. Ne urcăm în mașini,nu înainte de a ne saluta și de a schimba două vorbe

-Pe mâine ai ceva planuri?

-Nu sunt încă sigur,îi spun eu nehotărât. Te voi suna ca să ieșim în caz că nu apare soră-mea.

-O,mi-o amintesc pe micuța Ann. Mă întreb cum o arăta acum. Câti ani are?

-În jur de 18 ani. Chill frate,are deja logodnic. Mă întreb ce dracu' i-a făcut ăla de a convins-o să facă asta așa repede,spun eu ușor dezamăgit.

-Pulă mare și bani mulți. Așa-s femeile. Noapte bună Dickie!

Îi arunc o privire amuzată

-Mi-ai făcut sora curvă,idiotule. Noapte bună,sucker!

Ne urcăm în iubitele noastre și plecăm,fiecare pe drumul lui.

Ajung acasă. Ora 3 jumate'. Deschid ușa,urc la etaj și mă trântesc în pat,dezbrăcându-mă din mers. Totul în jurul meu devine întunecat,eu afundându-mă în brațele somnului.

<< Heyo girls! Sper ca v-a placut! Va pup ,astept pareri>>

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum