"Politicienii" și micuța roșcată.

2.1K 60 9
                                    

Il simt adanc in mine.. Mmm,ce senzatie. As putea sa ma obisnuiesc cu asta. Muzica si sunetele inabusite incarca atmosfera cu sexualitate si tandrete. Respiratiile noastre se contopesc intr-o usoara pala de vant care ne excita auzul. E deasupra mea,privindu-ma in ochi,in timp ce bratele lui sunt de o parte si de alta a trupului meu. Ma priveste tinta,aruncandu-si cateodata privirea pe sanii moi care se balanseaza in ritmul impus de el,revenind apoi cu privirea asupra buzelor  mele usor umede. E atat de brutal,si totodata atat de tandru. E o combinatie care te face sa ametesti,sa cazi in plasa. Nu pot rezista tentatiei,asa ca ii cuprind chipul frumos conturat, in palme, si il sarut fara sa ii dau drumul o buna bucata de vreme. Imi musc buza si observ ca iasa brusc din mine. Ma intoarce pe burta,imi plesneste fundul de cateva ori,exclamandu-si admiratia,il ridica,obligandu-ma sa imi bag capul in perina si sa ma las supusa. Ma penetreaza puternic,adanc,fara scrupule. Scena pare ca si cand un profesor exigent isi pedepseste eleva preferata..pentru ca a fost obraznica si rea.
-Mmm,ce eleva rea am! Draga de ea.. O voi potoli imediat. Si cu acestea spuse,ma penetreaza mai adanc,si mai adanc. Oh my.. Nu mai rezist. E ..oh..
-George.. Opreș.. Nu mai apuc sa spun nimic ca imi si dau drumul. Iasa brusc din mine,ma intoarce cu fata la el si se termina pe sanii mei,eu apropiindu-i,inchizand ochii satisfacuta,strigandu-i numele pe un ton ragusit.
Se arunca pe pat langa mine,tinandu-mi o mana pe piciorul drept.. Mmm..ce atingere fina.. E atingerea lui.. Ne privim in ochi si nu reusim sa scoatem niciun cuvant. E asa de placut sa te afunzi in capcana sexului,sa te rupi de realitate pentru putin timp,sa te lasi purtat de jocul seductiei.
-Uh..intens moment,tind eu sa rup tacerea care ne poarta prin fel si fel de ganduri,fel si fel de fantezii.
-Hmm..haide sa facem un duș,micuțo.
Ce distant e..chiar si dupa asemenea moment intim.Cum poate sa fie asa? Cum poate trece asa usor ..fata fe mine..care sunt inca in transa. Mda..sunt doar marioneta cu care isi face poftele.. De ce sa ma astept la altceva?!
Cu o fata usor posomorata ma indrept catre cabina de dus,nu inainte ca George sa ma prinda de mana..
-Ce e cu tine,micuto? Nu te simti in regula? Tonul vocii lui imi ofera o nota de speranta .. Speranta ca indiferent daca sunt doar marioneta lui sexuala,ii pasa intr-o oarecare masura de mine si..ii pasa daca ceva nu merge bine.
-Sunt..sunt bine,George. Haide sa mergem sa facem duș,ii spun eu incercand sa imi ascund dezamagirea...senzatia ca nu ma vede mai mult..ca ma vede doar "recipientul" in care "se golește". Continua sa ma priveasca cu o urma de suspiciune,insa vazandu-mi privirea glaciala,nu mai insista pe tema asta. Ma trage de mana in cabina de duș si lasa apa sa curga peste trupurile noastre incinse. Il privesc,in modul ala care sfasie inima oricarui barbat.. Nu,nu il mai privi asa. E de prisos. E de prisos,Jo.
-Permite-mi sa iti dezmierd trupul,tanara domnita. Zambesc.. E asa funny cand incearca sa sparga gheata folosind cuvinte din vremuri indepartate. Imi face inima sa tresara la auzul acestor remarci..
-Cu cea mai mare placere,tinere domn. Cu o dorinta usor aprinsa in priviri,insfaca gelul de duș,isi toarna in palmele sale ferme si pricepute,imprastiind aroma de ciocolata in intreaga baie. Incepe sa imi maseze gatul,ceafa,umerii,omoplatii.. Facandu-ma sa tresar usor. Imi cuprinde ambii sani in causul palmelor si ii framanta ca si cand ar fi doar ai lui,ar fi mingiutele lui preferate.
-Ai cei mai apetisanti sani.. Sunt asa plini si fermi.. Oh..
Mintea mea o ia razna.. Cum sa spuna asta?! Cum sa.. Oh.. Ce .. Ma simt asa mandra de ei. Frumosii mei dragi..
Continua sa se joace..sa ii faca sa se trezeasca la viata si.. Se opreste..
- Daca voi continua asa,ti-o voi trage fara sa ma gandesc ca esti epuizata sau ca iti este foame. Vreau. Vreau. Haide George. Nu ma lasa asa.. Ma aprinzi si.. Oh.. Tampitule! Nu..nu omoplatii.. Oh..
Incepe sa ma sapuneasca fara sa se abata prea mult .. Insa.. Cand ajunge la piersicuta.. Vine de la spatele meu..Se pune in genunchi .. Si o priveste.. Miscandu-si usor mana deasupra ei.
-Micuto,ce fina e jucaria ta. Mmm.. Imi vine sa intru in pamant de rusine. Nu..nu o poate privi asa.. Fara sa se gandeasca ca simt o unda de rusinare..
-George.. Haide George.. Las-o.. Nu o mai privi.. Se uita brusc la mine..
-Ti-e rusine? Cu asa piersicuta dragalasa si carnoasa tie iti e rusine? Micuto.. E o jucarie delicioasa. Baga un deget si incepe sa il miste in interior.
-Ti-as darui cel mai intens squirt,dar esti indeajuns de obosita acum,roscato. Terminam dusul,dupa ce se mai abate de cateva ori ,oprindu-se la sani..din nou.. Oferindu-mi cateva palme la fund.. Din nou! Imi ofera un halat pufos,isi ia si el un halat si ajungem in camera. Ma tranteste pe pat,ca pe o papusa gonflabila,ma dezbraca si imi sterge corpul cu un prosop placut la atingere.
Mmmm..ce senzatie placuta. Whore,vreau sa se intample asta mereu! Mereu! Fa ceva!
-Grabeste-te. In 10 minute ne vedem cu Mike. Discutii. Si pleaca din camera,lasandu-ma singura si nedumerita.
-Dar.. Incerc eu sa adaug..
-10 minute scumpo! Nu uita. Hurry up! Imi caut lenjeria,hainele si incep sa ma pregatesc pentru o noua "confruntare" interesanta cu cei doi politicieni care mi-au acaparat viata..

Hey guys! Am venit cu un nou capitol. Astept pareeeeri. Xoxo,Jo!

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum