Roșcata care cântă jazz

3.9K 108 6
                                    

Wow! Ce tipă! Îmi întorc privirea spre Michael ca să observ că și el rămase la fel de plăcut surprins față de ceea ce văzuse. Avem aceleași gusturi la femei,nu degeaba le împărțim!

O roșcată cu părul buclat,ochii de un căprui intens și privirea glacială cânta cu patos melodia Ninei Simone " Feeling good" ,într-o manieră proprie,de-a dreptul fascinantă.

Purta o rochie de-un roșu sângeriu,căzându-i pe corpul frumos sculptat. Sânii erau mari,plini,dorindu-mi parcă să îi legăn în căușul palmelor.

Forma de clepsidra se observa ușor prin rochia frumoasă,ca mai apoi să văd că o crăpătură îi elibera piciorul drept pană cu mult deasupra genunchilor.

Privea peste toti,zâmbind și mișcându-și brațele pe ritmul muzicii.

Instinctiv îi privesc mâna stângă.. Huh,Slavă Cerului,nu are verighetă,deci o pot agăța ușor.

Dansa și cânta cu o totală dragoste față de muzică. Realizând că am rămas ca doi proști la usă,ne-am scuturat privirile deodată,apoi ne-am așezat la cea mai apropiată masă. Am comandat 2 Vodka Absolut seci. Eram uimiți și înfierbântați de roșcata focoasă de pe scenă. A terminat cântecul,părăsind pentru 10 minute scena,luând o pauză. Paaac! Momentul oportun să o agăț!

* Din perspectiva Johannei *

Uf,câtă lume în seara asta!Am inceput de numai 1 oră și deja mesele sunt full. Va fi o seară lungă..

- Johanna,în 10 minute vei intra pe scenă. Fumează o țigară și grăbește-te.

- Mulțumesc Dany! Îi ofer un sărut pe obraz. Se înroșește instantaneu și pleacă. Îi pot observa umflătura din pantaloni.

Off,bărbații ăștia! Sunt așa pămpălăi uneori..mă întreb ce ar face dacă i-as oferi o felație sau o priveliște la sânii mei. Râd ca o nebună,singură. E așa bine să te distrezi gândindu-te la fantezii!

Fumez țigara în mod alert și mă urc pe scenă. Dany îmi spune la ureche că un bărbat din sală a cerut o dedicație a melodiei " I just wanna make love to you" de la Etta James. Buimacă,mă uit în jur să văd ce idiot îmi cere melodia asta mult prea senzuală. Dany mi-a spus că îmi oferă 100$ pe melodia asta. Ce?! Așa mult?! Doar pentru o singură piesă? Jeez.

Privesc în jur în timp ce cânt și deodată observ tipul care mi-a cerut asta, după felul în care fredona versurile piesei.

"  I don't want you,to be no slave

    I don't want you,to work all day

    But I want you to be true.. And I just wanna make love to you!"

Le cântăm deodată. El mă imită. Îmi susține privirea și eu pe a lui. Mă excită privirea lui,e rece și distantă. Ochii albaștri de obicei sunt inocenți dar ochii ăștia par a fi perverși!Zâmbește într-o parte,arătându-mi că e demn să fie numit și Adonis sau... Ian Somerhalder.. Daaa,asta e! Îi urmăresc chipul.. Ah,maxilarul ăla e atât de masculin,iar frizura lui e gen " după futai".

Mă privește senzual însă nu renunț ușor. Zâmbesc și eu la fel de senzual,dându-mi o buclă pe spate,astfel să îmi scot pieptul în față. Mângâi stativul. El mângâie paharul. Prietenul său mă urmărește ca o felină,insa îl ignor. Îl vreau. În seara asta!

* Din perspectiva lui George*

Wow,tipa asta mă excită fără să facă mare lucru. Ce silicoane,botox sau liposuptii? Aici zace o adevărată comoară! Stativul ăla mă înnebunește. Îl freacă cu pricepere,dându-mi parcă un semn. își arcuiește spatele,își aruncă privirea în lung si lat,se miscă ca o adevărată felină,cântă cu voce răgușită și câteodată gesticulează.

Are trăsături speciale,ca de vikingă.

Are maxilarul proeminent,buza inferioară este mai umflată decat cea superioară,acoperind dantura perfect dreaptă,iar nasul său este perfect pentru constituția feței.O vreau! În seara asta!

* Din perspectiva lui Michael*

Frate,cine-i asta și de ce nu am avut-o niciodată în pat? E bună a naibii,e și frumoasă și mai si cântă ca o adevărată artistă. Aș vrea să o fut între tâțe și să îmi facă o....

-Michael! Ai auzit?

-Felație... stai,ce? Scuze eram prins în...

-Aha,ai fantezii cu roșcata! Nemernicule! Felații , chestii, dă-l dracu' pe George! spun râzând de situație,el închiontindu-mă,mai luând apoi o gură de vodkă....

<< Heeeei! Sper sa va placa continuarea. E pentru prima oara cand scriu si v-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune cateva pareri. Va pup. XoXo! >>

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum