Ședința foto și..mult sex.

3.7K 78 7
                                    

*Sună alarma*

Ce căcat? Ma ridic in capul oaselor si o opresc. Imi aduc aminte imediat.. Am intalnire cu tipul de la revista "Hot as hell". Pfuuu!

Merg la baie,fac un dus si cand ies aud telefonul. Raspund fara sa ma uit cine e.

-Buna ziua,domnule Skyfall,sunt Armand,fotograful de la..

-Da,Stiu cine sunteti. La ora 8 voi fi acolo.

-Va multumesc,domnule Skyfall. Va asteptam. Ii inchid. Cata politete rece. Ma seaca,pe bune!

Aceeasi problema.. Nu stiu cu ce sa ma imbrac,insa acolo voi primi vestimentatia necesara pentru sedinta. Imi iau un tricou,o pereche de jeansi,papucii mei preferati si ies din casa. Babe straluceste in lumina soarelui,ca o zeita fermecatoare. Ah,o ador asa mult! Turez motorul si plec catre agentie. Va fi o zi plina.. De abia astept sa imi intalnesc roscata si sa o incing putin.

Ajung la agentie si un tip inalt ca o paluga ma intampina cu un zambet.

-Sunt Armand,si intinde mana spre mine,fotograful dumneavoastra.

-George,incantat,ii spun eu fara prea mult entuziasm.

Ma insoteste intr-un birou unde incepe sa imi vorbeasca despre ce va trebui sa fac.

-Hainele dvs. sunt aici,iar de celelalte detalii ma voi ocupa eu. Imi intinde o camasa alba,draguta,si un slip.

-Vom face cateva poze asa,iar mai apoi va vom arata altceva din garderoba. Urmati-ma,va rog. Merg langa el,ca un copil care nu stie sa ajunga la magazin sa isi ia o amarata de inghetata. Privelistea e superba. Orasul se vede,soarele mocnind exact cat sa iti fure ochii. Imi spune ca trebuie sa imi aplice un machiaj.

-Domnule Armand,cand am acceptat,am spus clar si concis ca nimeni nu va tranti vopsea pe fata mea. Nu vreau sa folosesc un glet dupa ce voi pleca de aici. Sper ca m-am facut inteles. Tonul meu autoritar l-a speriat putin,Dar se pare ca a prins ideea. Ma pozeaza si.. ciudat.. ma simt bine. Imi spune sa ma gandesc la fel si fel de chestii ca sa imi schimb expresia fetei. Apare un MILF cu care se pare ca voi face unele cadre. Tipa e buna,si observ ca e si dornica. Ne privim ca doi indragostiti,senzual,ca mai apoi sa constat ca are o fata de.. muzeu. O tona de machiaj i se prelinge pe ten.. Bleach,ce scarbos. Incerc sa o privesc cu dragoste,ca pozele sa iasa cum spune Armand. Omul asta pune pasiune in ceea ce face.. Voi incerca si eu sa imi dau silinta. Terminam shooting-ul,dupa ce m-am mai schimbat in sute de costumatii. In jeansi,costume sportive si multe altele.

-Banii dvs. vor fi trimisi in cont. Va multumesc mult,domnule Skyfall. Sunteti un barbat neimapomenit. Aveti si trasaturi deosebite. Ce ciudat sa auzi asta din gura unui barbat. Pare cam efeminat,dar.. treeeecem peste asta. Tipa ma tot priveste. Ma apropii de ea. Ii fac cateva complimente,ii zambesc si peste ceva vreme ma trezesc cu ea in bratele.mele,miscandu-se salbatic pe instrumentul meu. Geme,cam fals,dar reusim sa ne sincronizam la final. Imi spune sa ne mai vedem si sa mai tinem legatura.. Rad,ii intorc spatele,o ignor si plec. Nesatioase mai sunt femeile!

*Jo*

Suna telefonul. Frate,ce e cu oamenii astia?!

-Da?

Nu spune nimic..

-Cine e?

Nimic..

-Aaaaalooooo. Daca nu ai de gand sa vorbesti,iti inchid.

Inchid. Ha! Suna din nou.

-Daca aflu cine esti,o sa te pun sa iti mesteci dintii dupa ce iti voi aplica un pumn! ii spun necunoscutului pe un ton autoritar.

-Ooo,usurel,micuto. Asa nervoasa de dimineata? Vocea lui.. Pfu.. ce o vrea?

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum