Michael și ideile lui..

4.1K 102 9
                                    

Mă tot fâstâcesc prin cameră,gândindu-mă cu ce naiba să mă îmbrac. Vreau să am un aer mai adolescentin,chit că nu sunt chiar atât de..hm...în vârstă! Înșfac un tricou mai strâmt,o pereche de blugi cu turul lăsat,o pereche de bocanci army și o jachetă foarte ca lumea,tot de blug. Îmi fac părul,bineînțeles freza de "după futai" care le înnebunește pe toate fetele. Zâmbesc,trimit o bezea în oglindă,mă parfumez cu Calvin Klein și
ies afară. Era puțin răcoare,numai cât să te revigoreze aerul acela proaspăt.
Ajungând în față la Starbucks,îl observ pe idiotul de Michael care fuma o țigară,luându-și poziția de cuceritor. Chipul lui.. e chipul pe care după atâtea certuri și cuvinte usturătoare,nu l-am pocnit.
- Salut HC!
- Să te fut,fraiere! îi răspund râzând,bătând palma cum numai noi știm s-o facem.
- Deci,tocmai am vorbit cu Jennifer,târfa pe care am făcut-o poștă acum 3 zile.
- Mda,bună bucățica aia.
Râdem.. mă gândesc să nu mă căsătoresc niciodată.. mi-ar fi imposibil să-mi fac nevasta poștă! Râdem,amândoi fim de fapt pe același film.
- Deci,tipa,mi-a zis că în barul ăla de jazz,Lovely Sound sau Soul sau cum s-o numi, nu-mi pasă,vin multe tipe rafinate și bune gen Victoria,Anne și alte bucăți. Ce zici?
Hmmm...cad pe gânduri... Victoria,Anne. Două tipe care sunt animatoare la un club de noapte. Cele mai dulci guri. De fapt,Anne chiar știe ce face cu gura,însă Victoria nu m-a lăsat să o exploatez. O vreau. Deseară.
- Da frate,acolo mergem. Am chef de o bucată de Victoria
- Chill,man. Nu numai o bucată.. Nu numai Victoria.
Zâmbim cu subînțeles. Minți geniale care gândesc la fel. Ne îndreptăm spre bar,însă o voce melodioasă și senzuală ne încântă urechile. Pășesc ca un adevărat rege și când ridic privirea pe mica scenă.....

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum