Mmm..

2K 61 4
                                    

Ma trezesc coplesita de ceea ce am visat.. Indepartez plapuma,ma ridic in capul oaselor si privesc telefonul. 11am. Fuuuck! Ce tarziu .. Eh.. Zambind,plec sa imi fac o cafea,imi iau carticica mea preferata,tigarile,papucii de casa si simt nevoia sa ies pe balcon.. Sa ma relaxez. Afara totul pare ca o zi frumoasa de vara. Soare,asfalt aburind,aglomeratie,fuste,ochelari de soare si telefoane sunand neincetat.. Lumea asta.. E atat de ocupata si prinsa-n cotidian ca uita de frumusetile oferite de lumea inconjuratoare..de razele soarelui...de caldura lui.. De.. Bate la usa.. Hmm..sigur e Danielle.. Avem de vorbit destuuuuule..mai ales despre Skyfall.. Taraindu-mi picioarele dupa mine,deschid usa. Ce face aici..? E..
-Buna dimineata,domnisoara Jo. George m-a rugat sa vin la dumneavoastra si sa va astept pana sunteti pregatita. Avem ceva de discutat. Iarasi discutii?! Nu mai suport chestia asta..
- 'Neata. Intra.. Il invit inauntru . Continui prin a-l intreba daca doreste ceva de baut,insa imi raspunde clar si raspicat ;
-Nu. Multumesc. Grabiti-va,nu avem timp de fleacuri. Ce nesuferit! Incerc sa fiu politicoasa cu el..ma ia in batjocura. Tampitul!
-Imi pare nespus de rau ca va pierdeti pretiosul timp cu mine,domnule Michael. Dau sa ma intorc si sa plec,cand deodata imi simt incheietura ca sfasiata.
-Nu am timp de bazaconii. Timpul inseamna bani..si spunand astea,ma elibereaza din stransoare. Ceva e in neregula cu el.. Clar..
Fug,fac un duș rapidddd,ma imbrac lejer..imi prind parul intr-un coc dezordonat si apar in bucatarie. Mike ma tintuieste cu privirea,deschide usa si asteapta sa ies. Ajungem jos,de data aceasta la masina lui. O alta Babe?! La fel de luxoasa si frumoasa.. urcam in masina..si astept sa imi spuna despre ce e vorba. Tacerea pune stapanire pe gandurile si pe gurile noastre.. Nu imi arunca nicio privire,niciun gest. Ajungem la casa lui George. E o atmosfera asa de..ciudata..tacere.. Ma apropii de George..
-Ia loc,Jo. Asta e tot ce imi spune.
-Imi poate spune si mie cineva ce se intampla? Nu de alta,dar privirile voastre si tonurile vocii ma cam sperie.. Tacere.. Aceeasi tacere sumbra.
-E vorba despre acei barbati de aseara. Au toate datele despre tine. Incepand de la nume pana la marimea sutienului. Ma ingrijoreaza asta. Ne ingrijoreaza. Mike a reusit sa se infiltreze in cateva cercuri la care acesti domni iau parte. Sunt puși serios pe treaba. Si nu esti numai tu in joc..au fost nenumarate fete.. Apoi..continua Mike..
-Barbatii astia doresc sa te "descopere".. Cum am mai spus pana acum. Asa ca ai grija cum te invarti si in cine ai incredere.. Mai ales ca stiu ca locuiesti in apartamentul de aici.
Raman blocata.. Cine sunt astia,ce vor,de unde vin.. De unde stiu lucruri despre mine..? George observa reactia mea si imi mangaie bratul. Il privesc la fel de surprinsa ca pana acum..
-De ce eu? Ce vor de la mine? Ii intreb speriata.. Barbatii se privesc intre ei..
-Vor sa te foloseasca,spun amandoi. Hahaha,whore. Toti vor sa te foloseasca. Toti. Nu scapi asa usor.
- Cretinii aia nu se vor atinge de mine cu niciun pret. Sa ma lase naiba-n pace,m-am saturat de violatori si de zmei care isi arata fortele cu femei ca si cobay. Sa ii ia dracu',o sa ii bat mar! Nu am observat ca tot ce am zis..am zis-o pe un ton ridicat si plin de repulsie. Barbatii ma privesc usor amuzati,apoi izbucnesc in ras,uitandu-se unul la celalalt.
-Micuto,tiranii aia te-ar face una cu pamantul intr-o fractiune de secunda. Nu ai apuca sa inspiri si ai fi deja sfasiata si folosita,imi explica George,exact ca unui copilas care trebuie sa priceapa ca nu e bine sa vorbeasca cu strainii sau sa primesca ceva de la ei. Ma infurii mai tare..insa ii dau dreptate. Un sentiment de teama se abate asupra gandurilor mele.. Mereu am incercat sa organizez totul..spontaneitatea nu este punctul meu forte.
George imi observa privirea usor speriata si ochii cu o doza de panica in ei.
-Ce e de facut,baieti? Spun gesticuland si incercand sa ma abtin sa nu izbucnesc ca o lașă în fata lor. Esti puternica. Nu o face,whore,nu o face..te rog!
-Cea mai buna solutie,temporar,ar fi sa locuiesti cu mine,pana cand idiotii se vor caramba de aici si tu vei putea sa te intorci in locuinta ta. Vom discuta cu tipul care ti-a oferit chiria,spunandu-i ca pleci in vacanta sau..orice alta scuza absolut normala pentru un chirias. Maine te vei muta la mine. Mmm..mult sex. Asta scrie pe tine,babe. Mult sex..vai mie..deja mi-a sporit excitatia! Il privesc putin uimita,dar totodata incantata. Ceva e in neregula..de ce atata implicare din partea acestor domni? Si Mike? El ce mai vrea? Hmm.. Va trebui sa ii trag de limba.
-Dar.. E aiurea.. Sa locuiesc cu tine.. Va afla lumea,vor aparea barfe si rahaturi,ma trezesc ca ma vor macelari "fanele tale" pe strada. El imi zambeste..zambetul acela incarcat de o senzualitate aparte.. Incarcat de subinteles. Mike zambeste la fel de atractiv,intr-un mod pervers.
-Voi veni maine sa te ajut cu impachetarea si bagajele. George e la munca. Imi raspunde intrebarii din mintea mea,Mike,tipul acela conservator si arogant,dar ca din portelan. Am o intalnire importanta. Pe curand! Si se indeparteaza catre usa,lasandu-ne singuri si..nedumeriti.
-Cumva geloasa,micuto? Se apropie cu pasi mari si imi ridica barbia,sarutandu-ma placut. Mmm,gustul lui. Nu m-as mai satura..
-Nicidecum. Mai degraba speriata ca va trebui sa fiu cu ochii in patru. O sa iti caftesc catelele in calduri,sa tii minte! Radem zgomotos,privindu-ne in acelasi timp. Ce frumusete de barbat.. E un dar..dar divin sa il pot atinge.. Daca as face asta o viata intreaga.. Nu apuc sa ma mai gandesc la ceva,ca ma insfaca pe sus,imi plesneste fesele,spunandu-mi ca nu sunt cuminte si ca sunt batausa,ma tranteste pe pat,ma dezbraca la foc automat si ma penetreaza adanc si puternic.. Valuri imi inunda simturile.. Ma las pierduta in amalgamul de trairi,prinzandu-l de par si oferindu-ma intru-totul.
Eh..micuta roscata.. Ai cazut in plasa,draga mea.. Singurii care vor profita la maxim de tine sunt eu si Mike. Zambeste la camere,scumpo! Incepe distractia!

Heyooo guys. astept pareri si remarci. Pupsss xoxo,Jo.

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum