Ce te face sa crezi ca te vreau?

1.1K 32 25
                                    

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Partida.. A fost pe cinste. Am avut chiar libidoul ridicat la maximum și nu am reușit să mă abțin,nici vorba, dar nici că aș fi vrut vreo secunda. Nu apuca sa zică ceva, rămâne doar pe loc, ușor obosit, cu o dâră vizibilă de transpirație pe piept care se scurge pe abdomen. Pare ca a slăbit putin. Eh, efortul. Plăcerea necesita efort, Honey..
Playlist-ul continua cu piese rock haotice, în cameră mirosea a sex iar eu deja mai aveam nevoie de încă o rundă în care să-i dau KO. Păcat, nu mai e timp.

- Unde te grăbești așa, micuțo? Drăguț, acum păpușa si vorbește, yayyy .
-Am o întâlnire.

Liniște,ca la Masa Tăcerii. Liniște deplină, totala, dureroasă. Liniște liniștitoare. Liniște..
-Ahaaaaaam. Distracție plăcută atunci, draga mea, ne vedem acasă unde te voi aștepta cu petale de trandafiri și ulei de cocos, pentru un masaj.

- Ce gest frumos, aproape ca era sa ma inmoi si sa lesin, m-ai fi avut pe constiinta, George!
Ma prinde de umăr.

- Constiinta mea e deja incarcata de faptul ca orice as face, nu imi poti rezista micuto. Ma vrei, stii si tu asta.

-Ce te face sa crezi ca te vreau? Daca iti vreau doar banii? Sau ca vreau doar partidele de sex cu tine? Nu te amagi singur, Skyfall. Nu totul se rezuma la dorinta de a te avea, detine sau coordona. Poate se rezuma la faptul ca profit de tine, te-ai gandit vreodata din unghiul asta? Nu esti singurul care joaca murdar, dragule. Imi insfac jacheta si las discutia in aer. Bine-nteles, privirea lui nu pare nici uimita, nici iritata, ci doar usor amuzata si putin confuza de reactia mea spontana. Sunt chiar o tarfa uneori..

E aproape ora 6, ma opresc la un non-stop aproape daramat sa-mi iau un pachet de tigari pentru orice siguranta. Lucky Strike nu se gasesc chiar peste tot, ceea ce uneori ma ingrijoreaza. Eh, stiti voi, fumatorii, ai naibii ei! Constienta de "scuzele" dragei mele prietene, ma opresc la o banca prin apropiere de Starbucks. Am nevoie de-o tigara. Dupa sex, ca si dupa masa, e bine-venita, intotdeauna, la orice ora din zi sau din noapte. Imi termin tigara, ingandurata si totusi mandra de ce replici i-am oferit lui George. E doar o chestie fizica intre noi. Si ador asta. E cea mai completa senzatie pe care o pot simti in clipa de fata, fata de el, fata de toti care ma incojoara. Am nevoie de atingeri, dar doar atat. Nu explicatii, nu discutii. Doar atingeri. Contact fizic. Ma simt singura.

Apare Danielle, simtindu-i vibratia inca de la indepartare. Paseste galant, dar totusi autoritar. Simt ca are o idee. Asa se comporta de obicei cand are un plan zbuciumat. Oh, o cunosc asa de bine! Uneori simt ca nu e momentul potrivit sa ii cunosc fiecare gest.. fiecare privire aruncata fie in ochii mei, fie in ochii altei persoane. Ne studiem mult una pe cealalta.

- "Ziua buna, necunoscuto!". Ce dulce e cand vorbeste in romana! Mi se umple inima de fericire dintr-o data.. Mi-a lipsit, la naiba.

- Ziua buna, iubito. Care e planul? Ma priveste, ma imbratiseaza si ma pocneste peste cap

-Ar trebui sa inveti sa cauti oamenii care iti sunt alaturi in viata asta de rahat. Sa nu te recunosc, whore. Nici macar un apel,a naibii ce esti tu. Un rahat de apel sa stiu ca nu esti macelarita si poate chiar aruncata intr-un put secatuit.. Te urasc uneori. Tonul ei e unul chiar serios, realizand ca am gresit. Am fost prea prinsa de situatie si am uitat de iubita mea vesnica, oh, sunt chiar o tarfa fara scrupule uneori.

Sa nu indraznesti sa apari cu scuze de cacat, sunt sigura ca toate scuzele pe care le gandesti pot incapea acum in vaginul tau usor "desfacut" de la atata actiune. Sper ca macar te-ai distrat, cap de nuca. Oh, te iubesc fiinta imbecila!

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum