Supusa Jo..

2.6K 75 10
                                    

Ma trezesc ca din tun si privesc in jurul meu.Totul e intunecat,afara fiind o ceata si o aura de mister. Privesc ceasul.. Ora 2:03 AM. Imi intorc privirea si o zaresc.. Pe cealalta parte a patului imens e Johanna,goala,acoperita doar de un cearsaf,bucle cazand pe chipul adormit. O privesc.. De ce dracu' e inca in patul meu? De ce e inca goala? De ce am adormit? Sunt multe intrebari fara raspuns care imi bantuie mintea la o ora atat de tarzie,asa ca incerc sa le evit si sa profit de situatie. Pentru o secunda,ma gandesc cum ar fi sa ii arunc hainele pe geam si sa o alung goala,in strada. Nu.. Imi dispar repede gandurile astea murdare si..continui sa o privesc. Se intoarce cu fata catre mine,cu ochii inca inchisi,si cu un san iesind de sub cearsaf.. Nu imi pot lua ochii de la ea. Ma ridic din pat,inca privind-o cat e de inocenta,si plec pana la toaleta. Ma privesc in oglinda si...imi observ zambetul tamp de pe fata.. Continua sa o seduci,boy,si apoi... Va fi a ta intru-totul.. Și in toate modurile posibile. Mintea mea proceseaza ceea ce s-a petrecut cu o seara inainte. Sex. A fost sex. Mmm..si ce sex bun. Cand ma intorc in camera,o vad la geam,cu o privire trista,fiind ..goala.

-Vrei sa plec..Imi spune ea grabita,fara sa astepte vreun raspuns. Ajung langa ea si ii intorc chipul catre mine. Pare trista..

-Nu Jo,e O.K. Nu vrei sa ramai pana maine?

-Tu iti doresti sa raman pana maine,George? Tonul ei ma blocheaza putin,insa imi revin in fire instantaneu.

-Daca ma pot bucura in continuare de trupul tau, cu cea mai mare placere. O sarut usor,in timp ce ii ating zona sensibila. O simt cum se inmoaie,continuand sa o mangai si sa o dezmierd..Dintr-o data,o apuc de par si o trag in pat,fara sa ascult vorbele ei revoltatoare.

-Stiu..si simt..ca iti place dur,micuto. E vremea sa ma simti cu totul in tine. Bucura-te de asta! Si..o penetrez puternic,adanc,pana simt ca cedeaza. O iau prin spate,inca tinand-o de par si spunandu-i cuvinte murdare. E o placere sa o vad prinsa in capcana mea,sa o simt putin speriata si tematoare. Gasesc cureaua de la blugi si..ii leg mainile de pat,in timp ce ii pun picioarele pe pieptul meu si o fut tare,asa cum ma excita cel mai mult pe mine. O vad cat e de supusa si..ador asta. Legata,imortalizata si..excitata. Nu poate face nimic,asa ca eu voi coordona numarul acesta,fara obiectii.

-Spune-mi,micuta Jo, iti place asa? Iti place sa ma simti in tine,neputand face nimica? Iti place cand te fut tare?

-Geooorge.. Ooo,Doamne,cat de.. Vocea ei se stinge..e rosie ca focul,transpirata,excitata si...fericita. Se termina..Iar si iar si iar...si...vine si vremea mea.. Jetul se prelinge pe sanii ei frumosi , coborand apoi amandoi intr-o agonie dulce. Ma trantesc langa ea si o privesc.. E inca legata,plina de sperma mea si..satisfacuta.

-A fost.. Genial. Geniaaal! Asta e tot ce imi spune. Stam ceva vreme intr-o tacere linistitoare si..realizez ca e inca legata de pat. O dezleg si se ridica,mergand spre baie. Revine apoi cu un zambet larg pe fata.

-Domnule George,nu mi se pare normal sa ma treziti din somn,ca mai apoi sa ma penetrati fara limita. Zambeste.

-Imi pare rau,micuta Jo,insa tot ceea ce imi doresc eu,trebuie indeplinit,ca sa ma ai in pat.

Nu as putea sa ma satur de omul asta.. Nu as putea.. E atat de..flawless. Il privesc si vad in el mai mult decat un Adonis. E barbatul care ma excita doar cu un zambet..si..se pare ca i-am cazut deja in plasa.. Ce mai poate fi gresit acum,cand fapta e deja consumata?

Il iau in brate,fara sa imi pese ce crede despre asta. Am simtit nevoia sa o fac,simt ca il vreau atat de mult.. Si nu doar pentru sex..

-Ce copila sentimentala,spun razand si lasand-o sa ma imbratiseze. Pleaca pe balcon,unde isi aprinde o tigara. Ma intreb cum de nu a incercat sa isi ascunda corpul..obisnuieste sa faca asta.. Nu prea ii place sa o vad expusa..si voi afla de ce.

-Ce senzatie iti da?

-Tigara dupa sex? Mmm.. O senzatie..delicioasa. E ca si cand bei o gura de Cola dupa ce ai mancat chipsuri picante. Ahaha! Are un ras nebun,ca de copil. Imi da fiori.

Privesc ceasul si observ ca e ora 3:13 AM. Pfff..buna partida,HC! Puteai si mai mult de atat!

Termina tigara si ne indreptam catre pat,unde ne intindem amandoi si privim tavanul.

-Imi place sexul cu tine. E ceva nou si wow.

-Si mie. Esti o bucatica picanta si proaspata.

-Noapte buna,scula mare.

-Noapte buna si tie,cur bombat. Se intoarce cu spatele la mine si eu raman uitandu-ma la buclele ei,spatele unduit si fundul mare,adormind apoi si gandindu-ma cati bani si cata distractie voi obtine de pe micuta roscata.

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum