Daca tot e Valentine's ..

1K 34 11
                                    

Nu stiu cum naiba am ajuns acasa,o cert e ca am avut o discutie siropoasa cu Svetlana despre faptul ca nimic nu va mai incapea in relatia noastra amoroasa speciala, nici macar Jo sau vreun alt factor extern, dupa care m-am trezit pur si simplu acasa. Imi verific telefonul. Niciun apel, niciun mesaj, niciun " DU-TE DRACU' ", nici un simplu salut. Imi ies din minti. Nu stiu ce naiba face copilita aia si pe unde e, sper doar sa n-o gasesc o i transata prin vreun sant. Michael.. Niciun semn nici macar de la el. Sora-mea.. E oriunde, naiba stie, cand are ocazia bate toate strazile LA- ului si nu numai. Realizez ca e 14 februarie si ma apuca greata, dar totodata si teama de singuratate. De ce naiba ma tem, nu pot intelege, practic ma tem de ceva ce iubesc, stiu, e un paradox, sufleteste nu ma deranjeaza sa fiu singur, dar fizic.. Hmm.. fizic da. Fizic ma deranjeaza sa fiu singur.

Realizez ca am ajuns la varsta la care ar fi trebuit sa ma gandesc la bullshit-uri serioase legate de casnicie bla bla bla familie tra la la si altele. Nu pot. Mintea mea nu se poate opri la o singura femeie.. Unde naiba e Jo?! A trecut deja o zi in care nu ne-am vazut si simt ca am raspunderea, ca cea a unui tata, sa vad ce naiba face nazbatioasa aia de fetita.

- Unde esti? I-am spus impasibil.

- De parca ti-ar pasa, Jack. Adica.. George. Jack? Cine rahat mai e si Jack? Copilita fara minte..

- Nu, nu imi pasa, faza e ca am o oarecare raspundere fata de tine. 

- Dar cine esti tu? Si cu ce scop ma agasezi? Sunt unde vreau sa fiu. Nu vad de ce ar fi problema ta. Nu cred ca te-au sunat parintii mei sa te roage sa ai grija de mine. Si nici eu nu ti-am cerut-o. Imi inchide telefonul. Jazz-ista e furioasa. Imi plac pizdele furioase. Decid ca nah, daca tot nu merg astazi la serviciu, si toate merg ca unse, sa il sun pe Michael si sa iesim in oras.

-M. vreau sa ne vedem astazi. Haide la mine.

- Da, sa traiti! *apel inchis*
A trecut ceva vreme de când Mike nu m-a mai cautat deloc, dar simt ca e datoria mea sa îl mai caut uneori. Vreau sa ies, sa ma distrez, și distracția nu se rezuma doar la femei, ci pur și simplu chiar și la un joc video sau la un tenis de câmp. Da. Astăzi ma voi duce la un tenis de câmp cu Mike. Nu prea am mai făcut sport așa cum făceam în zilele mele interesante și pline, tind sa cred ca m-am cam plafonat de la un timp și asta nu sună absolut deloc bine. Absolut deloc. Ma privesc în oglindă și văd că bărbatul de odinioară nu se mai regăsește în reflexia din oglinda. Acum e un bărbat singur, cu ochii goi și mâini care nu ma știu sa simtă, să mângâie trupul fraged, perfect și pur al unei ființe feminine.. M-am schimbat. Am devenit un bărbat complet și sincer mărturisesc ca nu ma prea încântă ideea. Ce vorbesc, nu ma încântă deloc. Eh, puțin sport ma va face să mă simt mai bine..

Intre timp la o masă din centrul orașului, într-o cafenea cu lume banala.

- Nu știu Danielle, nu vreau sa mai am de a face cu el. Nu vreau sa ma implic emoțional cu tipi de genul. E mult prea mult pentru mine. Vreau doar sa profitam unul de altul, de tinerețea noastră, de frumusețea trupeasca. De ce sa ma complic cu relații când pot sa am parte de un sex grozav în fiecare zi?!
Danielle ma privește ciudat, ușor înfuriata.
- Pentru ca e minunat sa iti petreci timpul cu cineva și sa te simți iubit și..
- Baliverne! Poți sa simți asta și când va futeti, când va sărutați beți și când aveti orgasm. Nu doar când ai o relație. Urasc concepția femeilor de astăzi care susțin relațiile pana în pânzele albe și ele plâng după o partida de sex bună cu un alb înalt sau cu un afro cu accent senzual fără sa se gândească ce relație explozivă ar avea. Lasă baltă concepțiile în care femeile sunt ridicate pe un piedestal și mai au și statui din ceara. Nu orice bucata de pizda merita așa ceva. Poate Elisabeta I sau Neferiti.
Danielle e o mini feminista care își susține punctele de vedere cu tărie. Eu sunt half man, ceea ce ma face sa nu am o părere asa bună despre ele mereu, și o voi susține pana când voi intra în iad. Judge me, bitches.
Plătim și ieșim din cafenea.
- Jo, indiferent de părerea ta ciudata asupra emancipării femeii, eu tot te iubesc și te ador și vreau sa ți-o pun, sa știi. Ma excita când te vad badass. Danielle deține o sinceritate dureroasa de multe ori, însă e foarte tare sa știu ca nu ma va fute pe la spate ca alte fete faine și timide care vin cu pretexte ieftine de prietenie. Danielle e cea mai tare bi.
- Diferența e ca eu nu te iubesc, ci doar consider ca ai un cur demențial. Pe mai târziu, babe. Batem cinciul si mergem în direcții diferite. Pe drum constat ca e Valentine's fucking Day și privesc în jur. Ma întristez ca orice pizda care e singura și vrea iubire. Asta e. Sunt femeie. Asa am fost creata. Trec pe lângă un tip bărbos care vindea flori ieftin. Îmi scot câțiva dolari din buzunar, îmi iau un buchet de flori de câmp și un pachet de țigări de la o tabacherie cu țigări mai ieftine decât în centru. Ajung lângă casa lui George, dar înainte ma opresc la o țigară, singura, cu muzica pornita pe telefon si cu gândurile mele anoste. După vreo 10 minute de liniște și meditație, îmi fac curaj și intru în casa lui. Nu cred ca aude ca am ajuns asa ca ma duc sus unde e presupusa mea cameră. Îl găsesc acolo făcând flotări, respirând calculat, ușor transpirat și concentrat. Las ușa sa se închidă ușor și ma îndrept către dulapul unde îmi erau toate hainele. Când ma întorc îl vad în fața mea, privindu-mă oarecum scârbit și totodată nepăsător.
- Ce cauți aici? Îmi arunca cuvintele hotărâtor.
- Se presupune ca aici stau de o vreme, de când tot o ardem aiurea și rahaturi. Sau nu? Nu am de gând sa las garda jos doar pentru ca vrea el sa facă pe autoritarul. Nici vorbă.
- Cred ca nu ai fost suficient educată, draga Jo, pentru ca pana la urma nu locuiești aici și totuși te comporți de parcă ai face-o. Unde ai fost o zi și o noapte întreagă? Te crezi la hotel? Rămân oarecum  perplexa. Eh, bărbații. Fac pe durii și cred ca ma intimidează. Sincer, ma amuză.
- Lasă dragule, ai fost tu suficient educat încât să îmi spui asta și sa îmi invadezi camera. Am fost peste tot. Am avut o zi tare faină, asta doar ca să știi. Tu, în schimb, ce ai mai făcut?
Expresia lui faciala îmi da de înțeles ca nu îi convine deloc abordarea mea, însă sincer, nu îmi pasă. M-am săturat sa fiu tratată cu autoritate doar pentru ca sunt femeie. Stai așa, nu am cerut drepturi egale pentru femei pentru ca ar fi oarecum imposibil, dar cer respectul cuvenit indiferent de sex și naționalitate sau alte criterii.
- De toate, nu te privește pe tine. Mă bucur că ai avut o noapte faină, tot la mai multe! A-propos, eu merg cu Mike la un tenis de câmp astăzi. Ai chef sa vii?
Oh, de când așteptam sa merg sa fac ceva mișcare parca ma furnicau palmele de dorul jocului. Am afirmat fără sa stau pe gânduri și am intrat la dus. Când am ieșit de la dus George era în bucătărie, privindu-mi florile.
- De la cine sunt astea? Ok, acum e nervos.
- De la mine. Mi le-am luat singură înainte sa ajung aici. Îmi place sa îmi fac cadouri.
- Bună glumă, dragă. Nici măcar o copila de generala nu ar minți asa prost. Spune-mi. Ce admiratori te răsfață?
- Chiar e o rușine sau o imposibilitate ca o femeie sa își ia singura flori? Le-am văzut, mi-au plăcut, le-am cumpărat. Simple as fuck. Nu am nevoie de admiratori sa primesc cadouri. Ador sa îmi fac cadouri singură. Florile de la admiratori le țin în alte locuri. Se apropie de mine, ma privește furios, îmi prinde fata în mâini..
-Nu îmi place deloc ca ma iei la mișto ca pe ultimul puștan dintr-un liceu de prost gust. Deloc, Johanna sau cum dracu te-o chema. Îmi aduce chipul spre buzele lui și eu, ca o bitch ce sunt uneori, ii ling buza de sus și îi zâmbesc strengar.
- Miștoul iti face viata mai picantă. Și vorbind serios, eu mi-am cumpărat florile. Au fost ieftine, plus ca îmi plac mult. Se șterge pe buze, îmi eliberează fata din mâinile mari si îmi spune ca în 2 ore plecăm la câmp. E o ocazie perfecta sa dorm puțin ca sa fiu în formă. Știm amândoi că nu voi fi gata la timp.
După ce ma trezesc realizez ca am visat un mare căcat, dar totodată și ca somnul chiar mi a prins bine. Nu știu unde a fost George, presupun ca bântuia prin casă sau se antrena. Poate chiar citea sau se uita la un documentar. Naiba știe.
Ne pregătim și în mai puțin de 20 de minute ajungem la câmp. Cat conducea, am apucat sa îi arunc pe furiș câteva priviri îndrăznețe în dreptul pantalonilor. Nu am mai făcut-o de ceva vreme.. Miss his pony.. Nu e umflată ca atunci când e tare, dar se vede postura autoritara a instrumentului chiar și prin blugi mai largi.. Nu ma privește, nu îmi vorbește, doar îmi deschide și închide portiera. Ciudat.. Credeam ca suntem prieteni.
Îl reîntâlnesc după o vreme bună pe Mike, amicul sau neinteresant, și observ ca lângă el e o tipa mai mare decât mine și fizic, și probabil și la ani. După ce mi-o prezintă pe tipă, Dona, mergem spre teren. E o șatenă cu un par banal, rar, dar cu ochi negri foarte expresivi și frumoși și sâni ridicați. Imediat încep să îi invidiez forma sânilor. Ce face grăsimea din om, Jo! Acum poți observa.
Ne ducem la vestiar, apuc sa schimb doua vorbe cu tipa care îmi spune ca a jucat tenis 2 ani în Florida și ca acum a uitat ce e sportul, fiind stewardesa. O fata foarte drăguță și cumsecade din cate pare.
- Începem la dublu, ca sa ne încălzim toți. Apoi vom juca pe perechi. Fiecare va juca cu fiecare. Bafta! Ne urează George de parcă ar fi un comentator frustrat. Privind în jur, vad ca era și o tabela de scor, dar și un arbitru și un copil de mingi. Wtf dude, e o chestie de distracție, nu poate fi ceva normal? Evident, nu. Jucam cu Skyfall, e si firesc! Îmi fac o încălzire rapidă doar ca sa nu fac întindere și să bocesc că nu mă pot ridica din pat apoi și apoi ma îndrept către grup.
-Ah, sa înțeleg ca e un meci serios?
Mike. Băgăcios ca întotdeauna. Nu îi tace fleanca nici măcar un minut.
- Depinde cum îl vezi tu. Eu joc de plăcere indiferent de adversari. George îmi privește fiecare reacție, probabil pentru a avea mai apoi motiv să mă facă sa ma simt prost sau să facă pe inteligentul. Eh, trist, ignoranța face multe. :)
Ne așezăm în teren și dăm drumul jocului care presupun ca va fi foaaaaarte interesant. Servesc, ratez prima serva, însă George salvează mingea. Continua și facem 15-0. Pe parcursul jocului am avut toți o stare foarte faină, ne am simțit liberi, am râs copios de mișcări și ne-am aruncat câteva priviri pe furiș. Dona nu e o jucătoare prea bună, pot sa zic că se descurcă, însă am ras copios de reacțiile lui George la fiecare minge pe care o plasa în terenul nostru. O privea și își dădea ochii peste cap când zburda ca o căprioară rănită pe teren. Însă au fost și momente care mi-au dat de gândit în privința lui George. Îi tot arunca priviri pe furiș Donei și asta ma făcea să mă simt nedorită, dar am încercat să evit flirtul dintre ei. Mike era nepăsător în privința Donei, probabil ca se cunosc de puțin timp si singurul motiv pentru care stau împreună sunt partidele de sex. Evit sa îmi iau filme, ma bucur de frumusețea jocului și câștigăm. Batem cinciul și luam o pauză.
- Știi ca nu e bine sa fumezi în timpul sportului. E cea mai mare prostie.
- Nu cred ca te privește pe tine ce fac eu, Mike. Bun joc, Dona. Ma îndrept din nou spre teren și realizez ca trebuie sa joc cu Baby Dona, ceea ce mă va face sa ma simt chiar bine. Începe jocul, băieții se holbează la mișcările noastre stângace și ne aruncă câte o replică fantastică.
- Drăguță mișcare, pariez ca ți-ai folosit toată inteligența pentru ea. Toate resursele au fost folosite..
Rad și se distrează amândoi, dar nu durează mult până să le ofer câte o replică foarte acidă, pentru că să fim serioși, o merită din plin.
- În sport nu e nevoie doar de minte, asa cum considerați voi. E nevoie de pura dragoste fata de mișcare și reușești sa obții totul. WOW! I Ce speech emoționant, J. Meriți Oscarul pentru asta. Congrats babe.
Evident, micuța mea tarfa din minte se trezește sa facă pe interesanta. Nice try, bitch.
Și mai evident decât atât a fost faptul ca am luat bătaie de la băieți, simplu, elegant și ușor. Măcar ne-am dat silința. Ultimul meci, în care urma sa joc cu deșteptul de Mike, era meciul pe care îl așteptam cel mai mult. De ce? Pentru ca e momentul oportun sa îl analizez pe Michael și mai ales sa îl fac pe George ușor gelos. Știu ca pot face asta. Orice femeie poate face gelos bărbatul care o dorește. După o pauza scurta reluam meciul, mai pregătiți ca niciodată. Realizez ca si Mike e sexy ca naiba când servește și mai ales când e activ pe teren. Râdem , ne distram cu adevărat, și atunci realizez ca Mike e mult mai deschis la minte și mai cald decât George. Starea mea s-a schimbat brusc. Sau poate ca era din cauza jointului pe care l-am băgat înainte de meci. Who knows?
Terminam toate meciurile și vorbind agitați și aducând comentarii, ne îndreptăm spre vestiare, crezându-ne deja participanți la Roland Garros. Dona merge la nu știu cate vestiare distanță de mine doar pentru a se schimba. Ciudat. Tipa e cam retrasa pentru gustul meu sociabil. După nici 5 minute în care trag de timp sa ma schimb, sa ma gândesc ce fac după ce plec de aici, sa beau niște apa, ușa vestiarului se deschide. George da buzna peste mine, ma împinge în perete, îmi rupe sutienul si îmi suge buza inferioară.
- Țigări, guma de copii și parfum de barbati. Știi ca ma excita combinația asta .

 Mă săruta ușor, în timp ce eu ii desfac șnurul pantalonilor și ii eliberez penisul erect. Îl mângâi puțin, însă George imi da de inteles ca vrea  o partida de sex mai.. Rapida. Eu o numesc Fulger. Suna mai interesant. Se așează pe scaunul din vestiar și ma trage peste el.

-Mi-a fost dor de tine. Vino sa mă futi puțin. Îmi lipsești.. E asa sexy ce spune ca nu știu cum sa reacționez, cum sa ii răspund. Nu cred ca asta necesita un răspuns concret. Ci un gest. Încep sa îl călăresc pofticioasa și cuminte și simt cum soldurile mele sunt strânse cu putere de palmele lui mari. Oh.. Cat de tare. Nu-i voi spune niciodată asta! Ma face sa ma mișc haotic, ma vrea hard asa ca încep sa ma mișc puțin mai repede, și mai repede decât știa el. Ma musca de sfârc, îmi strânge maxilarul și îmi freacă clitorisul. God, George, mi-ai lipsit asa mult.. Stiu, poate suna ca din gura unei usuratice, insa chiar imi lipsea. Si nu stiu daca actul in sine imi lipsea,acel du-te vino pe care toata lumea il cunoaste, ci imi lipsea trupul lui de-a dreptul, sa il privesc de aproape,sa il mangai si sa ii admir munca pe care o depune pentru corpul pe care il calaresc acum. Nu imi lipsea actul, nu, imi lipsea el, cu respiratia lui umeda si racoritoare, cu ochii blanzi si usor intredeschisi, cu parul care se revarsa peste pleoape si buzele moi. Imi lipsea el cu toate poftele idioate pe care le are fata de sexul frumos, cu penisu erect și privirea încețoșata de gânduri delicioase, extreme, partide lungi cu o încărcătură de nedescris. Dacă ar fi să îl definesc pe George printr-un singur cuvânt.. Ar fi.. Sexualitate..
Nu știu de ce, e primul cuvânt care îmi vine în minte când e vorba de el. Probabil de la pofta de sex față de el și faptul ca aduce odată cu el senzualitate.
Ma întoarce cu fata la el și ma plesnește peste fund cu toată puterea..
- Știi cat de mult îmi place sa te fut, știi asta, și văd că fundul tău a mai crescut puțin.. De ce..? De ce, Jo..? Știi ca îmi place sa îl plesnesc și mi ai făcut un cadou..? Nu știu ce sa îi răspund.. Da, într-un fel m am antrenat cu fel și fel de exerciții ca sa am corpul mai ferm.. Dar nu ma așteptam sa se observe deja la fund. Mereu mi-am dorit un fund mare, obraznic. Și îl voi avea.
Ma mușcă de omoplați până simt ca îmi amorțesc.
-George, ce naiba..? Ce te apuca? Ai înnebunit? Ma doare. Încetează.
- Sunt aici ca sa simți durere, micuță Jo.. Si spunând asta, ma strânge de gât în timp ce începe un joc frenetic și brutal intre trupurile noastre..

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum