În prag de discuții și alegeri.

274 13 0
                                    

Ieșind din încăpere, realizez că nu voi putea evita oamenii din sala de așteptare. Ma înroșesc la față instantaneu. Nu se poate să trec prin fața lor în halul ăsta. E imposibil. Sunt futută, devastata, obosită, distrusă și pe lângă asta, am buza mușcată și sunt roșie pe piept. Plus machiajul întins. Vei face un adevărat show live, Jo! Tarfa proastă! Mintea o ia razna și tâmpita mea zeiță îmi stoarce creierii după ce că mă simt de parcă aș fi pe o altă planetă. Asta e. Mă resemnez. Trag aer adânc în piept și grăbită, trec val-vartej prin sala de așteptare, către ușa de ieșire. Cu coada ochiului observ privirile oamenilor. Bătrânelul se oprește din a vorbi, bătrâna rockerita pufnește în râs, iar tânărul nerd are o privire șocată și buzele ușor între deschise. Mă simt ca dracu'. Însă sunt obișnuită să mă simt prost. Te simți cum ești, nu? Aș fi vrut să ies cu tânărul cu ochelari după ce terminam amândoi cu audiția, să cunosc oameni noi, să cânt pe strada și să beau o bere. Nu era posibil. George a intrat cu bocancii in viața mea, din nou, și mi-a dat lumea peste cap. M-a distrus fizic și nu puteam să-mi aduc aminte decât de vremurile când eram o tarfa priceputa în chestii brutale gen BDSM, însă BDSM pe bune, nu povesti de adormit copiii. Sunt nervoasă. Sunt nervoasă că e în locuri în care mi-aș dori să nu fie.
Tremurând, mi-am aprins o țigară. Cea mai gustoasă țigară de pana acum. Trebuie să o sun pe Danielle, gândesc, însă nu am stare. Cel puțin nu acum. Plus ca Danielle e in tură. Simt ca trebuie sa fac ceva nou, în afară de sex cu oameni diferiți.
Îmi șterg machiajul, îmi cumpăr un ziar de la primul chioșc din centru și mă uit de oferte de muncă. Vreau să fiu ospătar. Măcar pentru o perioadă scurtă, ca în studenție. Simt nevoia să fac ceva fără ca nimeni să știe, ceva ce mă poate învăța cum să pot comunica mai bine cu oamenii, în afară de tipicul zâmbet și amabilitatea aia obișnuită din viata de zi cu zi. Răsfoind prin ziar, găsesc câteva oferte ca lumea.
- Uuu, asta sună bine.
Pun mâna pe telefon însă când să formez numărul, telefonul începe să sune. Sper să nu fie George. Asta e tot ce-mi trece prin cap în momentul ăsta. Privesc cu mai multa atenție. Număr de România. Mi se înmoaie sufletul și picioarele în același timp și realizez ca e mama. Cu vocea parca ușor pierduta, îmi spune ca îi e dor de mine și ma întreabă, cu sufletul la gură, când ma voi întoarce acasă în vacanță. Atunci mi se aprinde beculetu'. Ce ar fi dacă m-aș întoarce în România pentru o perioadă scurtă? Ideea ma strafulgera până în adâncul inimii și al minții, așa că îi spun pe un ton mieros ca voi reveni curând. Se bucură. În interior. Pot sa o simt. Mai povestim banalități, mai râdem despre diverse situații și parcă simt ca ma topesc de dorul ei. Ne vedem des pe Skype, însă nu e aceeași senzație ca atunci când o văd față față în față. Draga mea..
Închid și fără să stau pe gânduri prea mult, o sun pe Danielle.

- Hey, Danielle babe. Ești în tură?
- Heyo, love. Da, mă lupt cu muștele și cu bucătării. Vii aici la un hamburger?
Hmm... Îmi surâde ideea, așa că plec alene spre pub-ul unde lucrează Danielle.
Când ajung, o căldură infernală și un miros puternic de carne de vită mă pălește în moaca. O văd cum se agită pe sală. Ahhh, ce dor îmi e să Mai fiu și eu ospătar... Dar am să mai încerc vara asta! Why not?
Ma sărută dulce pe obraz și aștept să îmi aducă epicul hamburger cu carne de vită și cheddar. Yummy.
- Pari îngândurata, îmi spune Danielle.
- Meh, s-au întâmplat multe. Îl vreau și nu îl vreau.
Își dă ochii peste cap.
- Iarăși e vorba de George, nu? Prea des e vorba despre el. De ceee..
Pune botic la fel ca un copilaș scump. Doamne, e adorabila...
- Dani, ne-am futut. Adică, a venit la audiția aia și.. Nu știu, a fost ceva nou, ceva wow. Îl uram, dar parcă îl voiam tot mai mult. M-a devastat. Și acum mă simt obosită. Nu-l mai vreau, dar parcă îl vreau mai tare...

Ma privește uimită. Tăcută. Și ușor scârbită.
- Eu cred ca nu ești în toate mințile.. Jeez, se baga peste tot în viata ta. Asta e manipulare. Și nici măcar nu sunteți împreună. Jo, nu știu ce să-ți mai zic. Mă obosește prezența lui în toate. E ca un parazit. Îți face rău.

Sex cu aromă de jazzUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum